היית מעדכן (לא ניסית את הרוכבים הנכונים.. יש כאלו יוצאים כל שבת על הבוקר), אולי הייתי בא לבקר/להיפגש אתך בהר (הייתי בג'וברין), למרות ששונא לעלות לבר בהר בשבתות (אין איפה לשים את האופנוע, צפוף לעייפה מטיילים מכוניות אופניים ועוד אופנועים:tomato2:)
היית מעדכן (לא ניסית את הרוכבים הנכונים.. יש כאלו יוצאים כל שבת על הבוקר), אולי הייתי בא לבקר/להיפגש אתך בהר (הייתי בג'וברין), למרות ששונא לעלות לבר בהר בשבתות (אין איפה לשים את האופנוע, צפוף לעייפה מטיילים מכוניות אופניים ועוד אופנועים:tomato2:)
המשאית בפעולה:
https://www.youtube.com/watch?v=xNwr8COczQY
בסדר בסדר
היה לי סמיטריילר GTR1400 גם היה עובר שם
זה עדיין משאית.
לפחות בGTR יש באמת מנוע מופלא ואם קוואסאקי (לפחות שלי ) לא היה חרא של מותג אולי הייתי מחזיק אותו הלאה.
ברור שיש רוכבים לא מעטים שהורסיס מאיים עליהם, רוכב טוב ידע לעשות מטעמים מהכלי הוורסטילי הזה.
יותר מדי כוח?
לא סוד שמנועי הארבע בשורה עוצמתיים מאד ומחלקים את הכוח בצורה מושלמת לאורך כל תחום הסל"ד. הורסיס שמוגדר כאופנוע ספורט תורינג עושה
עבודה נהדרת ככזה, לא חסר לו כוח, אין בעיה ברכיבה מהירה מאד אבל (ופה אתה נכנסים לתמונה) בתחום הספורט כל היתרונות שלו הופכים לחסרון.
ל-99% מהרוכבים שלו זה לא משנה בדקתי בפורומים בחו"ל חקרתי ושאלתי רובם שמחים עם מה שישי ולא ממש מבינים על מה אני מדבר.
המתחרים הישירים שלו בארץ מציגים מנועים חזקים יותר אבל להם חסרונות רבים ולמעט הבימר 1000 האופנוע של אלוהים, אין עוד מנוע ארבע בשורה
חזק יותר. הבימר נהדר רכבתי על הדגם הקודם אבל הוא אופנוע ספורט טהור עם ישיבה זקופה וכיסא בטון, וכן הוא לא ממש אופנוע תוריינג.
אז עד שיצא הורסיס עם המנוע של ה-H2 (יש כל כך הרבה שמועות שזה חייב להיות נכון) בדקתי מה האופציות שלי להוסיף לו קצת כוח, הקטע שאני לא
ממש טכנולוגי ומעוניין לדעת איך מתחברים ועושים את הדבר הזה שבסרטון המצורף, בפוסט הבא אני אביא דוגמא נוספת (בעברית) ואז אשמח להסבר
ממי שבאמת מבין על שני התהליכים השונים יתרונות וחסרונות.
https://www.facebook.com/watch/?v=1173558210240854
כתבתי תגובה ארוכה שכנראה לא פורסמה.
בקצרה,
לשחק עם מפות ניהול מנוע זה משהו ששמור לאנשים שזאת ההתמחות שלהם.
לקנות מפה ולצרוב את המחשב לא ניתן בכל אופנוע, ולכן יש אופנועים בהם מחברים "צ'יפ" או "קופסא". לא יודע מה המצב בורסיס.
בכל מקרה, הבחור בסרטון לא משרה בטחון שהוא מבין עד הסוף למה היצרן בחר פרמטרים כאלו ואחרים, גם הפלטפורמה שבה הוא משדר מלאה בסרטונים שאין לסמוך עליהם.
והמחיר גם לא הגיוני (שתיים וחצי משהו).
נ.ב. המפה שהוא מציג אמנם נותנת יותר כוח בסל"ד גבוה, אבל מפילה אותך בנמוכים.
הקישור השני לא תקין ומוביל לסרטוני פייסבוק (לכל אחד ייפתח סרטון אחר. לחלק מכונאות רכב, לחלק פורנו גמדים, איש איש והרגלי הגלישה שלו).
פורנו גמדים אמרת? רגע....
תנסה לשנות את יחסי העברה של השרשרת/גלגל"ש.
כיוונון של מנוע אופנוע כשהוא נערך על הדינמומטר, מביא את המנוע לעבודה אופטימלית בכל הילוך ומצב, הכוונה היא לא רק להרוויח עוד
כמה קמ"ש אלה לגרום למנוע לעבוד בכל שלב במלוא הפוטנציאל.
היצרן כפוף בעת יצור האופנוע לתקנים שונים ומשונים שבסופו של דבר חונקים את המנוע ומגבלים את הפעולה שלו לעבודה שתוכל לחיות
בתוך טווח המגבלות. זה פוגע בצריכת הדלק זה פוגע בהספק, וזה לא מאפשר לנצל את המנוע לאשורו.
הכיוון מתבצע לכל הילוך והילוך בנפרד ולפעמים ישנה תוספת של כמעט 25% בהספק במיוחד בהילוכים הנמוכים. כאשר עובדים על אופנוע
מקורי ללא שינוים אחרים (סטייג' 1-3) השינוי מורגש בעיקר בתחושות החלקות והעלייה המהירה בהספק בין ההילוכים וקיצור זמן להגעה לתחום
העבודה היעיל של המנוע.
כל השינויים האלה ביחד מייצרים בעצם אופנוע שעובד בצורה מושלמת בכל מצב, הילוך, או סיבוב המצערת האלקטרונית. כיוון שרוב האופנועים בארץ
לא מכוונים נכון, הצהרת היצרן על ההספק תמיד גבוהה מהמצב בפועל. קחו כל אופנוע תעלו אותו על הדינמומטר ותגלו שההספק שלכם נמוך בהרבה
ממה שאמרו לכם בסוכנות. אז בעצם האופנוע המצוין שלכם יכול הרבה יותר לתקשר אתכם ויכול לעבוד באמת טוב יותר, כמו שהמהנדסים שלו רצו
שיעבוד ללא ההגבלות מסביב בשלב התכנון.
אוהו, מישהו פה מצ'ועמם.. מאוד!
למה לעשות לוורסיס שמיועד ברובו לרכיבות טורינג, את התוכנה/PC דיינו פול סיסטם פילטר פתוח? או ש... אני פספסתי ואתה מתכוון לבקר תכופות במסלולים?
שושנה, עזוב ת'כלי בשקט (זו דעתי כן.. הכלי שלך, תעשה בו מה בא לך)
בהצלחה:smoke:
כי חסר לו ריגוש
זה כמו ננסי 750 רק עם קצת יותר כח.
לא ננסי. אומנם יש מנוע חשמלי ומשעמם אבל אין תא לקסדה.
כנראה שהתא זה מה שחסר כדי שוורסיס יהיה מושלם
אולי בטבלה. במציאות חסרה לו דיאטה של 50-60 ק"ג ומנוע מעניין יותר, משהו בסגנון של הקרוספליין של ימאהה (mt10).
נראה לי שמצאנו נוסחה כעת צריך מחשהו שירים את הכפפה
שושני מחפש פרויקט. אולי הוא ירים את הכפפה.
הוא כל הזמן מחפש פרוייקטים שנעלמים בתירוצים של אין חניה נמכר לפני שסגרתי זה גדול קטן עגול
הוא צריך פרוייקט מהסוג של לישטוף להחליף מצבר ולהחזיק בחניה
אה בעצם היה לו כזה
הבימרון
מה עם הבימרון באמת ? שושנה
קובץ מצורף 10171להזכירך לך היה ננסי כי זה מה שרצית ולכן הדבר המרגש הבא לך הוא...MT9 אנמי בשביל להרגיש טוב...
אחד האפשרויות היא דיאטה, אבל כשיש לך עוד כוח 120+30 אז גם במשקל הנוכחי אתה מסתדר טוב מאד...
אז ככה, בעולם הנאור הבינו שתצורת האדוונצ'ר (ישיבה זקופה) היא הדבר הבא, אופנועי ספורט נועדו לצעירים חסרי מנוח שאין להם הרבה מה להפסיד
וזה בסדר כולם היו צעירים פעם, ההבדל הגדול הוא שאני הייתי צעיר ובגרתי והצעירים לא בטוח שיזכו להגיע לגילי.
קטגוריית הספורט תיור נכנסת לשלב הבא, לא מוותרים לגמרי על הספורט אבל גם לא על נוחות התיור. כל יצרן נותן את הפרשנות שלו לאחוזי ספורט/תיור
אבל הבסיס נישאר.
בחו"ל מתרבות השמועות על מנוע ה-H2 של הקאוואסקי שישודך לשלדת הורסיס שמסוגלת כבר היום להתמודד עם הרבה יותר כוח, הוסיפו את זה
שהורסיס הוא בין האופנועים הכי חכמים שניתן להשיג כיום ותקבלו מתחרה ישיר לאופנועים האירופאיים שנמכרים היום כאופנועי על במחירים לעשירים.
בין היפנים אין לו מתחרה אמתי בהספק ובתמורה למחיר ובטח שלא באמינות המופלגת, אז תוספת של כמה סוסונים ועבודת מנוע מושלמת יעשו לו
רק טוב בינתיים.
וכן אני מחפש פרויקט נוסף, אופנוע שאני אוכל לתת לו את היד והאהבה שלי ולא יהיה גם הרכב היומי שלי. הוא יהיה הבייביי שלי והתעסוקה עד לדבר
הבא.
אחת הסיבות שקניתי אופנוע ירוק הוא להתאים אותו לפנים של רוכבי היאמאה החברה הכי מפורסמת של כלי נגינה....
הימאהה אדום מרוב ריגוש וסיפוק.
לא מן הנמנע שארכוש עוד פעם טרייסר הפעם הGT כי בא לי חימום בידיים.
אני אוהב לקטר וחוץ מהווינקרים אין לע על מה
ולפיכך ובהתאם לזאת
עבורי הטרייסר האופנוע הכי טוב בעולם!!!
16200 ק"מ
פקקים...אני שונא חום זה דבר ידוע, רכיבה על אופנוע בקיץ זה הכי חם שאפשר, אתה יושב על המנוע, עם מעיל כפפות קסדה מכנס עבה וממוגן הנעלים
ממגונות וגבוהות, אין טיפת אוויר, אי אפשר להצטנן ע"י נידוף זיעה אבל היא עדיין נצמדת לבגדים שלך ואז ... הפקקים לת"א...
הבן אושפז באיכלוב לפני עשרה ימים, מה שאומר שהייתי על הקו י-ם ת"א הרבה מאד, אין מצב שאני עושה את הזה ברכב בגלל הפקקים אז האופציה היחידה
הייתה אופנוע...
עכשיו יש לי שלושה ארגזי מסעות שכולם מלאים כמעט, באחד אני מחזיק את כל הציוד שאני צריך לחילוץ שלי ושל אחרים (בעיקר אחרים) בשני הכיסוי הגדול
והמאסיבי שרשרת נעילה כבדה ומגבת נגד החתולים. והעליון מיועד לקבל את ציוד הרכיבה שלי כשאני יורד מהאופנוע.
כשקיבלתי את האופנוע לרשותי אילצתי את עצמי לרכוב איתם להתרגל לגודל לפני הנסיעה הארוכה לחו"ל, זה מביך להשתחל בין מכוניות ולהשאיר להם מזכרות
מהארגזים על הצדדים, מה גם שזה די פוגע ביציבות של האופנוע. אז התאמנתי הרבה ויצאתי מוכן, כשחזרתי כבר היינו מאד מיודדים האופנוע ואני, חברים טובים
העזתי הרבה יותר והמעז מנצח...אגב מה שלא משלימים בהשתחלות בפקק, הופך מהר מאד למיותר בנסיעה הפתוחה אז לפעמים עדיף עוד רגע בלי אקרובטיקה
ואז לעקוף.
מסתבר שאני יכול להיות מספיק מהר גם בפקקים והאישור לרכוב על השול הימני מאפשר לחצות במהירות פקקים שברכב היו לוקחים לי עוד שעה לפחות, אחת
מההנאות שלי היא לשמוע בקסדה "הזמן מוערך בפקק 19 דקות" ו...לחצות אותו כאילו אין מחר, מההתחלה שלו ועד לסוף כשכל הרכבים התקועים בו מסתכלים
עלי בקנאה.
אבל הכי אני אוהב את העליות לירושלים ובמיוחד את המתחכמים אלה שמנסים להתחרות איתי (רובם אגב גרים בכפרים) יש להם בי אם עם חלונות מושחרים ומערכת
רועשת, או סקודה דומה ואלילו מזדה 3 והם בטוחים שהם מהירים אני רואה אותם במראה משתוללים מאחור מיישרים איתי קו ומאיצים אני מתאם מהירות איתם הם
מגבירים ומגבירים ואז בא השוס, בשיא העלייה אני משחרר את החיה האופנוע פורץ קדימה כמו שרק ארבע בשורה על גבול שיא ההספק יודע לעשות ואני עוד מספיק
לראות את המבוכה על פני הנהג במראה הימנית...כשאני מתרחק.
אז חום אימים, אני בת"א שזה אף פעם לא באמת טוב, מזל שחנייה לאופנוע אין בעיה למצוא והדבר הכי טוב בת"א זה הכביש חזרה לירושלים. מזל שגם זה נגמר.
https://scontent.ftlv20-1.fna.fbcdn....Gg&oe=6511597A
בשביל מה אתה מחזיק את הבימרון, אם לא בשביל להשתחל כמו אופניים בתל אביב?
וגם,
הייתי מצפה שתהיה מצויד בציוד רכיבה לקיץ.
אני לא משתמש בבימרן ביום יום אין שום טעם להחזיק שני ביטוחים מלאים כשהשימוש מוגבל מאד.
הבימרן הוא סוויור (אופנוע ששרד) במצב מצוין מתוך היכרות של המועדון והדגם ניתן להגיד היום
בוודאות שהוא בין הטובים ביותר בארץ מבחינת המצב, אני משתדל לשמר אותו היום במצב כזה ועדיין
לא החלטתי מה לעשות איתו, קיבלתי הצעה מעיינת להחליף אותו על רכב אספנות אבל בגלל חוסר מקום
לא ממשתי את ההצעה. נכון להיום הכי נוח לי לשמר אותו אלה אם אקבל הצעה שלא אוכל לסרב לה.
לגבי מגון יש לי בבית את הכל האופציות האפשריות החל מחליפת קיץ מלאה של קלים מעיל ומכנסים, דרך
ג'ינסים ממגונים (3) ואפילו מכנסי טיולים מתפרקים ומיגון שנלבש עליהם. כפפות רשת קלים ועדין חם מאד.
והיום אם אין לי "איכות" ברכיבה ואני נהנה ממנה, אני משתדל לא לרכוב.
16300 ק"מ
"הדבר הבא" - עוד טרם אנחנו מנחים את עכוזינו הענוג על מושב האופנוע החדש וזה יכול להיות גם יד 5 מחברה, ובטרם הצטננו אדי ההתרגשות ואבק
הכסף שהחליף ידיים שקע, המחשבה שמנקרת לנו בראש ומה יהיה האופנוע הבא?
כי זה הטבע המטומטם שלנו הצלחנו הישגנו כבשנו ואז...לאן ממשיכים מכאן, כי תמיד יש טוב יותר, יקר יותר, משוכלל יותר, חזק יותר, אנחנו בתחרות
בעיקר עם עצמינו והסביבה פחות עם הצורך האמתי שלנו.
יש לי המון חברים מכרים וידידים שמתחת לבית שוכב לו אופנוע משוכלל ויקר שעולה ה-מ-ו-ן כסף ויוצא לרכיבה פעם ב... יש לי גם חברים שיש להם
כמה אופנועים כי... ויש את זה שקונה רוכב ומחליף אחרי פחות מישנה כי ברור לו ש...
ככה אנחנו מחויטים קצר במוח ועבודה עם מעקפים.
אז פעם זה היה פשוט כי הכלים שלי לא היו הכי חדים בשכונה, גם לא הכי משוכללים או מהירים, הם היו פגרים שמצאתי בכלום כסף החייתי אותם בדם
יזע ודמעות על אמת, והחזקתי אותם בחיים על פי מה שיכולתי תוך כדאי תנועה. אז לא הייתה מחשבה על מה אני רוצה ואוהב אלה על מה יש ואני
אלמד לאהוב. אז ההחלפה לא העסיקה אותי היא לא היית ברת קיימא אלה הזדמנות שדופקת על הדלת.
את המפלץ (BMW R100RS) מודל 1977 קניתי בכלום כסף מתוך חצר מלאה בפגרים היו לו יותר אלתורים מחלקים ולקח לי כמעט שלוש שנים להביא
אותו למצב...סביר. עד שהגיע אספן אופנועים שאילץ אותי למכור אותו בסכום דמיוני שיכולתי רק לחלום עליו, אגב לאותו מפלץ הצלחתי להגיע רק אחרי
שמכרתי ביחד חיפושית ישנה שאותה הצלתי מגריטה ב-750 ש"ח ווספה נהדרת שהחלפתי על למברטה תקועה שקיבלתי במתנה. עניים לא יכולים להיות
בררניים. אז היה לי סכום כסף יפה ביד פתחתי את לוחות יד 2 וקניתי VMAX 1200 1991 בלי מחשבה ובלי בדיקה. למה? כי רציתי אופנוע כאן ועכשיו.
רק מאוחר יותר, עם הרבה יותר משקל ושנים ופחות מדי שערות על הראש, הגעתי למצב שאפשר לי לקנות אופנוע מהניילון ומשם התחיל המרדף אחרי
הדבר הבא... לא כי אני צריך, לא כי אני לא מסתדר, רק בגלל שאני יכול...דפוק עד העצם...
השפע מבלבל, הצרכים משתנים, וצריך לעשות קצת סדר עם עצמי וסוג של בדק בית אחרת בקלות אפשר לאבד את זה.
ההחלטה הכי טובה שקיבלתי עד היום זה לקבוע משוכת זמן עם האופנוע ולא קניות ספונטניות ללא מחשבה, והדבר קשה מאד כי כשיש לא אופנוע שתפור
עליך בול, שהוא הכל מהכל, כל החלפה רק תחדד את הטעות. כי קשה מאד למצוא משהו שהוא יותר ממה שיש לך עכשיו וייתן עוד ערך מוסף.
הצלחתי להגיע היום עם הורסיס לרמת דיוק קרובה למאה אחוז למה שאני מחפש ורוצה. הוא כאן, הוא זמין לי ונכון לעכשיו משרת אותי יותר ממאה אחוזים
(כן זה אפשרי) אם אופנוע עובד 100% מכאנית ועוד 100% פאן טהור ומספק לך גם שימושיות מלאה ומעבר, אז בעצם עברנו את ה-200+%.
ועדיין אני מוצא את עצמי מהרר על האופנוע הבא...דפוק אבל אופטימי.
כולם מהרהרים על הכלי הבא בייחוד בקרב חובבי רכב לסוגיו.
סבירות גבוהה שאצלי אם וכאשר אחליף זה יהיה שוב טרייסר.
ככה זה שיש לך את האופנוע הכי טוב בעולם.
עניין של אופי.
אצלי כלי רכב מחזיקים מעמד עד שהם הופכים לפגרים,
או עד שהמצב המשפחתי/אישי/החיים עצמם מכתיבים להחליף.
מסתבר שלא כולם נשבו בקסמים ומחזות התעתועים של הבורגנות החמסנית.
לכן,
כשאתה כותב "אנחנו", אנא, עשה זאת בדחילו וברחימו.
עבורי התקופה האחרונה יחודית בכך שבפעם הראשונה אני לא חושב על האופנוע הבא. אני יודע איזה אופנוע אני רוצה שיהיה לי בעתיד אבל זה לא מעסיק אותי בשיט. אני טוען שמרוב ששכנעת את עצמך שהוורסיס הוא הדבר היחידי שקיים (ואין לי משהו נגד הוורסיס או ההתאמה או התמורה לאגרה) פסלת מועמדים ראויים שיכול להיות שתהנה מהם יותר. ועוד משהו בתור אחד שרכב עם ארגזים מלאי כל טוב...נסה ערום מדי פעם. זה מרגיש אחרת, בעיקר כשלוחצים.
יש לי אפשרות לצאת בלי ארגזים אבל...זה מחייב היערכות שאני לא מעוניין להתמיד בה. אני לוחץ בעיקר במקומות שאחרים לוחצים...ברקס...
לא יודע להסביר את זה אבל ההנאה שלי היא דווקא בכבישים טכניים שמאתגרים את הרוכב והצמיגים ולא במהירויות של XXX, גם א' שנמשך
למקומות האלה ניסה לשכנה אותי אבל אני לא מוצא הנאה או אתגר שם סתם. בעברי היו לי כמה אופנועים מהירים אבל דווקא היום אני מוצא
שהורסיס מתאים לי בדיוק כמו כפפה ליד. יש לו התאמה כמעט מלאה לקשת הצרכים שלי. נכון שהייתי שמח לעוד 20-30 כ"ס כפי שאמרתי בעבר
אבל זה בדיוק בשביל הכבישים הטכניים על מנת שאוכל להאיץ מהר יותר בקטעים קצרים לפני הסיבוב הבא.
הבימר 1300 כבר באוויר ולהערכתי מסתתר אס נוסף בדמות מנוע 1400 שיגיע "בהפתעה" בקרוב. ניתן לו שנתיים של חסד ונראה על
מה מדובר, בעולם כבר מסרבים להכיר במראה החדש שלא מחליק בגרון של הגרעין הקשה נראה מה יהיה לחברה בבוואריה להגיד.
גם האיטלקי הנמרץ עם המחיר האסטרונומי מסקרן טריונף מוציאים כלים מעניינים אבל עוד חזון למועד ...
17653 ק"מ
לפעמים השליחות היא רק תירוץ לרכיבה, הייתי צריך לעשות סידורים בצד השני של העיר הג'ינג'ית יצאה מחוץ לעיר ואמורה לחזור רק מאוחר
מה שמפנה לי יום רק לעצמי ואיזה יום זה היה.
שמיים בהירים כבישים רחוצים נקיים רק ונעים כמו שרק ירושלים יודעת לתת, אז בסיום המנהלה לקחנו את הדרך הארוכה מאד הביתה.
ירידה מהר נוף לכיוון הקסטל דרך שבע האחיות, כל אחות מסמלת סיבוב הדוק בעליה במקרה שלנו בדיוק כמו בפסים בחו"ל מי שלא מאמין
לי שירכוב לבדוק בעצמו, משם לכיוון סטף-צובא-בית שמש מגרש משחקים של נוף כביש צר טכני ואוויר הרים צלול, המחלף עוקף בית שמש
מזרח רק מעבר לעבר העלייה של נס הרים משם חולפים על בר בהר וממשיכים חזרה לכיוון עין כרם דרך הכביש המשגע, רכיבה מהירה (מאד)
לתכלית שהכל התגבש ביום מוצלח לאחד, המוסיקה בדיוק בעוצמה ובמינון השירים הנכון, האוויר הנעים שמכה בך בתוך מעיל הקיץ שבחרתי
ללבוש, הורסיס עובד בדיוק כמו שמצפים מכלי שמכוון למצב ספורט וטס בהילוכים נמוכים שמעמידים את מד הטורים על המקום הכי נכון בסקלה
להספק מרבי של כוח מנוע, והצמיגים שנאחזים היטב גם בזוויות הכי מטורפות...שיכרון חושים אמתי.
18152 ק"מ
אני אוהב שכל הדברים מסביבי ביקום מסתדרים בשורה אחת, אז הכל הופך למוזיקה פשוטה ומהנאה. לא סוד שמאז שחזרתי
מהטיול אני רוכב פחות, כבר לא צריך לצאת מהבית לעבודה ובאמצע השבוע כשכל החברים עובדים אני גונב מדי פעם טיל/אימון
רכיבה נחמד, גם עם הג'ינג'ית הטיולים מתבססים יותר על טיול בית קפה ונוף, במיוחד בימי שמש קרירים אבל טיול "גדול" מזמן
לא עשינו.
אז אני לא רוצה לעשות אווטינג לאף אחד, אבל כאשר שני חברים מוכרים התחדשו בכלים חדשים מיוחדים וכולם החליטו לצאת לסיבוב
סדום ערד ומזג האוויר חייך ואפליקציית האופנוע שמתחברת לבלוטוף של הורסיס עברה סוף סוף עדכון ומתחברת בקלות ונותנת הרבה
מעבר למה שהיה, כל הסימונים הצביעו על כיוון חיובי ביותר.
אז ככה שרה הבן (השם האמתי שמור במערכת) קנה מפלצת ספגטי אוונגרדית עתירת כוח של האלפיון העליון עם מערכת סאוונד של
"חרבות הברזל"...ראינו בעיקר את זוג התיקים המקוריים שלו מרחוק מאד.
ותומר (שם בדוי) קנה יפני אלמותי רטרו עם מנוע מפלצת שיש לו מומנט מדהים שלא נגמר ברכיבה ראשונה אז היה ממוקם כסוגר השיירה.
י' (הלוקי) עם השטן האדום אחד מצמד שנותר ניווט הכין קפה עוגות והיה אמון גם הצילומים בווידאו/סטילס.
חבר נוסף על כלי נגינה 09 שלא ידע איפה להציב את עצמו, בראש כפי שרצה או ביחד עם המאסף כי חברים וכזה...
וכמובן הג'ינג'ית ועבדה הנאמן...
היה סוף...
https://www.youtube.com/watch?v=cylifF9jujg
18234 ק"מ
"אם אתה מסוגל לחלום על זה, אתה יכול הגשים את זה" משפט ששמעתי בסגנון כזה או אחר הרבה פעמים, יש לו כוח מעצים אבל גם מסוכן.
חלומות יכולים בקלות להפוך לסיוטים, חלומות עלולים לגרום לך להיות אובססיבי על דבר שלא יתקיים לעולם, וחלומות עלולים להסתיר ממך את המציאות.
לאחרונה קיבלתי מספר שיחות טלפון מאנשים שרצו לצאת לטיול גדול עם האופנוע הפרטי שלהם בחו"ל וקיבלו את מספר הטלפון שלי מאנשים ששמעו על
המסע שלי, אחד מהם פתח את השיחה כך: "תגיד אתה זה האופנוען שלקח את האופנוע והאישה שלו לאירופה?"
מוזר אף פעם לא נחשבתי אופנוען בעיניי עצמי, להפך בתפיסה שלי אי שם במעמקי הנפש, אני הוא עדיין ילד שמחפש גרוטאות מוטוריות לסחוט מהם עוד
כמה ק"מ של חדווה מוטורית, בלי כסף ובהחזקת שבר. מרמה את כל העולם במשחק של החיים, כל רוכב אופנוע שחולף על ידי נחשד מיד כאופנוען טוב
ומנוסה ממני ואני מחפש מיד מה ניתן ללמוד ממנו. ילד קטן בחברה של הגדולים.
בעוד חודשיים וקצת תחלוף שנה מהמסע הגדול רכיבת השחרור שלי, בתאכלס במוחי תכננתי אותו שנים, במציאות כמעט שנה בלי ידיעה אמיתית
אם תהיה בי היכולת להגשים אותו, משהו בין פנטזיה מורכבת לחלום שלא נועד להגשמה, אבל בסופו של דבר צעד קטן בכל פעם החלום הפך למציאות
ונבנה לאט לאט להרפתקה מפוארת, רק עכשיו המון זמן אחרי שחזרנו מתחילה להתגבש אצלי ההכרה על גודל ההישג, והחוויות והתמונות מתחילות
לשקוע עמוק פנימה.
קובץ מצורף 10235
הקטע הגדול שלאחרונה מתחיל להתעורר בי הדחף לעשות זאת שוב...לאט בשקט, ברגעים מסוימים, אבל זה שם, וזה מתחיל שוב...
אז הורסיס קיבל צמיגים חדשים אבל זה לא בא לו בקלות, הסיפור הידוע שהסתתנו לארץ דרך יבואן מקביל צמיגי רוד 6 פגומים במידות של הורסיס, שהוציאו דיבתו רעה, כל בעל ורסיס 1000 ידע שאסור להרכיב אותם על האופנוע בגלל בעיותצהתנהגות, החלטתי לחפור קצת בפורומים יעודיים בחו"ל ובאף אחד לא היה ידוע על הבעיה, הזמנתי סט צמיגים חדשים מהשבוע ה-45 של 2023 והחלטתי להיות זה שישבור את השמועה, אז חברים בואו נשחט את הפרה השמנה הזאת, אין בעיה לרוד 6 על ורסיס 1000 בכל טווחי המהירות, וכן הכל נמדד, הצמיגים מרגישים נהדר וההיגוי כרגע רגיש ועצבני יותר ממארחת מרוקאית לפני ליל הסדר. כמובן שלא הגעתי איתם לזוויות הטיה מסבכות. הסברתי לו טוב את מהות היחסים בינינו אני לא מתכננן על מערכת יחסים לטווח ארוך, אבל מבקש נאמנות דבקות במטרה ואין לי בעיה עם מערכת יחסים דביקה...הוא מצדו שתק והתגלגל מהר יותר. ממקורות יודעי דבר בתחום נמסר כי הבעיה מוכרת אמת יבואן המשנה של קו יצור פגום שהיגיע לארץ. צמיגים מסוף שנת 23 כבר לא בתחום הפגם ואפשר להציג להורים. סקירה מקיפה יותר בהזדמנות ארחי רכיבה טכנית.