שנה טובה וללא נזילות.
כנראה שעל הגוצי אוותר (אחרי שרכשת זה דידג לי לרכוש).
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
שנה טובה וללא נזילות.
כנראה שעל הגוצי אוותר (אחרי שרכשת זה דידג לי לרכוש).
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
מצד שני הTT ניצח במבחן הדרכים "מלך האלפים" האירופי בקטגורית הסקרמבלר בא השתתפו הR9T, טריומפף סקראמבלר והדוקאטי 1100 סקראמבלר.
מלך האלפים הוא שיתוף פעולה בין כל המגזינים האירופים הגדולים, לנצח בו באחת הקטגוריות נחשב לחתיכת ניצחון לדגם.
חכה לדגמי 2020 אני מניח ששם כבר לא תיהיה בעיה.
בנוסף אני יכול להמליץ לך על אופנוע לא פחות ממדהים, אופנוע שלא קיבל את היחס הראוי לו, מנוע 4 בשורה גמיש יותר ממנוע V2 שרכבתי עליהם, בולמים שעובדים לא פחות טוב מהTT בכבישים משובשים, תנוחת רכיבה שפויה ויכולות דינמיות מעולות.
אם היה קצת יותר מרווח לרגליים הארוכות שלי הייתי סוגר עליו שבוע שעבר
תתחדש
קובץ מצורף 7743
ממה שהבנתי לא מוכרים יותר את הRSים בארץ.
אביעד רשם כאן שהם מכרו בסה"כ 10 כאלה ב2018, לפני כמה חודשים ראיתי בלוחות כמה שהועברו בתור יד2 אפס קילומטר לסוכנויות צד ג' ואין יבוא חדש.
מוזר למה הZ 900 נמכר יותר בזמן שהRS הוא האופנוע הטוב יותר, הם אומנם חולקים הרבה מכלולים ויש היגידו שזה אותו אופנוע אבל הRS קיבל טיוניג למנוע שנתן לו אופי והמתלים למיטב הבנתי שונים בנוסף יש בקרת משיכה שנותנת לך בכיף לפתוח מצערת מבלי לאבד אחורי אבל גם מבלי להרגיש שבקרת המשיכה עובדת.
350 ק"מ של תענוג.
אני לא יודע למה בדיוק אבל אני יכול לנחש שזה קשור בזה שהיתרונות האלה באו על חשבון קפיצת מחיר של כ15,000 שקל בעוד שהכוונון של המנוע השיל ממנו משהו כמו 15 כ"ס ביחס לZ900 הרגיל.
15 כח סוס well spent , לא צריך אותם בהתחשב בתמורה, מ2000 סל"ד בהילוך שיש זה מושך וגם הסאונד טופל ומקבלים בס נעים ולא צורמני.
הבולמים גם הם להיט, מגהצים כמעט כמו אדוונצ'ר, גם מבחני הדרכים משבחים את האופנוע הזה ואפילו העדיפו אותו על CB1000R החדש שחזק ממנו בהרבה, אבל כנראה זה לא האופנוע אלה המתחרים, זה בעצם רטרו אבל כזה שיודע לתת בראש, הוא די אפרורי על הנייר וכנראה שם הוא נופל שרוכבים מתחילים בחיפוש לאופנוע הבא.
לא מאמין שאני כותב את זה על אופנוע יפני
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8b7ec04173.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f3f983660c.jpg
וואי וואי מה קרה חמוד שלי? קשה לך עם צאת החג?
הדג עומד לך בגרון שהדרך היחידה שלך להרגיש טוב עם עצמך היא לרדת על אחרים?
ההימליאן אופנוע מצוין.
אני לא חייב לך או לאף אחד אחר הצדקה.
לך תעלה על הגוצי שלך ותתאוורר.
יש לך זמן עד יום כיפור להרהר על הגישה המעוותת שלך.
אני סיימתי.