שיק של עזה עובד
אני בעד
הצג להדפסה
למה אתם רעים למה?
רציתי לבדוק איך הספוילר עובד לאורך זמן על המגן הקצר. בכל פעם שאני מתקרב למהירות המניאק מתכופף. חיזקתי כפי שכתבתי לפני, כדי להבין ואחר כך אבדוק על מגן גבוה יותר. בסוף בסוף יהיה ספוילר בצבע תואם שישתלב באלגנטיות עם גוון התחתונים גרביים ומיכל דלק. מעבר לכך, פגם קטן מעצים יופי מושלם.
תכל'ס הרכבתי את המזוודות ורכבתי עליו במוד מנהלי ללא בחינה ולמידת התנהגות מלבד בדיקה ב 170 של הספוילר רוב הזמן הייתי בשיוט באזור ה 140 על כביש 4 והיה בסדר.
לחיים חברים!
הציונות קיבלה היום מתנה בסדר גודל היסטורי.
מתנה חסרת משמעות לחלוטין בעיני כי הסיכוי שיצא מזה משהו הוא אפסי, אבל היי, כל סיבה ל"לחיים" היא סיבה טובה. 🍷
אני יגיד לך בדיוק מה יצא מזה... ואני מוכן להתחייב על זה.
גלים של פיגועים. עוד פעם. בתור ירושלמי זה כבר סטנדרט.
קורה איזה שטות כלשהיא ואז חצי שנה של כיף עם דקירות וכו'... עד הפעם הבאה.
גם לי יש שיערות בתחת אבל אני לא חושף אותן בפניכם
(גילוי נאות אני מאד עצוב בעבודה מוקף בזומבים נון בינארים מטרוסקסואלים)
את השרשור הזה נשאיר לארפכשד.
בכלל לא נכנס להטחת דיעות ורוח פוליטית (כי זה לא המקום ואף אחד לא מקשיב בכל מקרה).
שמחתי שהציונות שכולנו מוקירים עוד מימי גן חיה על עיקריה וחזונה שקרם עור וגידים כנגד כל הסיכויים הורידה 50 ק"ג מיותרים וקיבלה תוספת של 60 כ"ס.
מי שרוצה להמשיך- מוזמן לכאן.
ויתרתי על יציאה מאוחר מאוד בלילה כי פאקינג קפוא והצטרפתי לאנשים הגיוניים ששותים קפה בתשע ולא לפני הזריחה. ארבעה עם אפריקה ואנוכי עם אפרכשד. לא היו הרבה הזדמנויות ללחוץ חוץ מקטע קצר בדרך אלון. התרשמתי שוב מהיציבות בתיקוני כידון ובלימה בתוך פניה. בגדול זה כלי שלא חי טוב בסל"ד נמוך וגם אני מאבד ריכוז די מהר בזחילה בקצב של מכוניות.
קובץ מצורף 8065
קובץ מצורף 8066
קובץ מצורף 8067
קובץ מצורף 8068
טיפטף מדי פעם וקצת רוח חזקה. הצפון גדוש בחבורות רוכבים. אחה"צ כשירדתי מהמושב וצעדתי לכיוון הבית תפסתי את עצמי מביט לאחור על אפרכשד בהערכה רבה. פשוט מפלץ.
Possy!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...84b23a3eed.jpg
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
אובג'יקשיין! אף חתול שפוי לא יוצא בחמש בבוקר לירושלים ועוד ברכיבה. מעבר לכך, אני מפציר בך להפסיק עם נסיונות הסביח ולהתחשב קצת בזולת.
יורשי העצר עם גנטיקה בגדאדית ומסלאווית לפיכך הם ויתרו על הגפילטעפיש של אביהם לטובת קובה טאביט שלרם לחמה ג'ין וכמובן סביח של שבת בבוקר.
אבל כמובן שאתה מוזמן להצטרף תשאל את נער הפלא האוכל אצלנו יותר טוב מהקפב.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
האוכל אולי עירקי אבל ההזמנות הפתוחות הכלליות והלא מחייבות נשמעות כמו פולנית עתיקה. זה כמו להגיד מנשמע בלי שבאמת מתכוונים לשמוע. עזוב נו.