הטיפ זה לא בונוס, מראש דופקים אתכם במשכורת ורק עם הטיפ אתם מגיעים למשכורת נורמלית.
למה אתם כלכך מתעקשים שזה טוב שדופקים אתכם זה משהו שאני לא מבין.
הצג להדפסה
הטיפ זה לא בונוס, מראש דופקים אתכם במשכורת ורק עם הטיפ אתם מגיעים למשכורת נורמלית.
למה אתם כלכך מתעקשים שזה טוב שדופקים אתכם זה משהו שאני לא מבין.
לא, אתה לא אמרת את זה עכשיו.
אתה מחפש בכוח להעליב את כל מי שעובד בעבודות מינימום?
אבל מה אתה מצפה, שאנשים בלי תואר או השכלה פורמלית מינימלית יהיו מנכל משרד פירסום וירוויח 15 נטו בחודש?ציטוט:
ראש דופקים אתכם במשכורת ורק עם הטיפ אתם מגיעים למשכורת נורמלית.
הלו, אתה קצת מתבלבל.
"מגיעים למשכורת נורמלית".. אתה מאוד מעליב ויהיר, אתה לא חושב? או שאתה בעצם עשית אקזיט של 100 מליון שקל בגיל 17
בין המשלוחים?
למה בכלל אתה מסתכל על הטיפ כמחווה כלכלית? הוא לא התחיל ככזה, כל העניין של טיפ הוא לומר תודה והערכה בצורה כספית לשליח
שהגיע אלייך מהר ובתנאים לא תנאים, הרי לאף אחד לא נעים לראות אדם ספוג מים עם האוכל שלו בדלת כשבחוץ סערה, אז נותנים מחווה
שהיא בעצם טיפ.
אבל זה לא רקשור כשהוא ספוג מים, לא תמיד יורד גשם ויש סופות. גם במזג אוויר מעולה לרכיבה יש puppy eyes בסוף כל הזמנה כדי לסחוט עוד כמה שקלים.
מלצריות שחיות בסרט שבסוף ארוחה לאחר שהתבלבלה במנות כי חשבה שתזכור ושכחה להביא דברים שהתבקשו תקבל טיפ, זה ממש לא ככה
טיפ נובע משני דברים:
1. מחווה על שירות.
2. פעם זו הייתה המשכורת.
אם השליח הגיע מהר והאוכל חם יקבל טיפ.
אם המלצר היה אדיב והשירות היה חוויתי הוא יקבל טיפ.
אם השליח הגיע תוך 3 שעות ואם המלצר לא היה נחמד והאוכל התעכב והשירות היה על הפנים אני אחשוב פעמיים אם להשאיר טיפ.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
אתה בכוח מחפש לא לקרוא את מה שאני כותב?
איך העלבתי שליחים אם אמרתי שמגיעה להם משכורת גבוהה יותר?
אתה כל כך נעול בתוך עצמך שאתה בכוונה עוצם עיניים למציאות שמסביבך.
הטיפים הם במקום המשכורת שהיית מקבל אם הם לא היו קיימים.
תוכיח...ציטוט:
הוא לא התחיל ככזה, כל העניין של טיפ הוא לומר תודה והערכה בצורה כספית לשליח
שהגיע אלייך מהר ובתנאים לא תנאים, הרי לאף אחד לא נעים לראות אדם ספוג מים עם האוכל שלו בדלת כשבחוץ סערה, אז נותנים מחווה
שהיא בעצם טיפ.
הטיפ התחיל כשוחד לנותני שירות כדי שיהיו אקסטרא נחמדים או כאות תודה לנותני שירות שעבדו קשה במיוחד, מעבר לרגיל.