שאלה אקראית אבל יש סיבה שכמעט תמיד, רוב רובו של קהל הרוכבים שם הוא 40 פלוס, ויותר לכיוון 50-60?
לא יצא לי לראות רוכבים בני גילי באזור לעתים תכופות והיום חשבתי על זה. או שפשוט לא נפלתי על הימים הנכונים?
הצג להדפסה
שאלה אקראית אבל יש סיבה שכמעט תמיד, רוב רובו של קהל הרוכבים שם הוא 40 פלוס, ויותר לכיוון 50-60?
לא יצא לי לראות רוכבים בני גילי באזור לעתים תכופות והיום חשבתי על זה. או שפשוט לא נפלתי על הימים הנכונים?
כשאני חושב על זה אני גם לא חושב שראיתי יותר מדי ילדים שם.
יתכן שהם פשוט מתרכזים באקסטרים וה"פסים" למינהם ופחות בקטע התיירותי והחברתי שאנו נמצאים בו.
למרות שכן הופיע היום איזה z300 או משהו כזה בבית גוברין.
חוצמזה למי קראת זקן ינוקה.
אה ינוקה בעצם באמת עשור אחריינו. (טוב הכל יחסי).
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
עכשיו כשאתה אומר את זה, באמת רוב רובם של החברים שלי שרוכבים - לא יוצאים לטייל. הם ירכבו בכל עונות השנה לעבודה וסידורים ודייטים אבל כשאתה מזמין לטיול זה כמעט תמיד מלווה בתירוצים כאלה או אחרים, וגם כשכל הכוכבים מסתדרים בשורה ומתארגן טיול אני מוצא את עצמי מזדנב מאחור כי אצל לא מעט רוכבים צעירים "טיול" זו מילה נרדפת ל"בחינת יכולות האופנוע בכביש ציבורי'. לא תודה.
ועודני מחכה שחברי הטוב ישוב לדו גלגלי. גם הבחור על קוצים אך החיים הם דבר הפכפך לצערנו.
בכל עצירה בנקודות הכינוס רואים שרוב הרוכבים על הכלים הכבדים זקן.
חבורות של חתיארים עם קוקו וקרחת, כרס ופאסון של מרקז.
אנחנו נהנים מטמטום של בני טיפשעשרה. כל יום רכיבה אני אמנם הופך לצעיר יותר ו...טיפש.
זה לא רק עניין של הוצאות על התחביב כי הדור הצעיר של המסכים פחות מתחבר לעניות דעתי לעולם המוטורי. בגדול עם כל הכיף האלגנטיות התחושות והאדרלנין שבעניין -מול מה שמוטל על הפרק וכולנו מכירים כאלה שמוטלים, טיטולים וטוטאלוסים זה אכן תחביב לא הכי חכם. סליחה על הכפירה.
* זהירות קצת פילוסופיה עקומה
אם תסתכל על החיים כמסע בשביל, אתה מתחיל בלידה ומסיים במוות נשמע קצת פשטני אבל נתחיל מכאן.
בעשור הראשון של חייך אתה נגרר ומובל ע"י אלה שאוהבים אותך, אין לך כמעט שליטה על החיים שלך, אבל יש שביל קבוע.
הוא רחב עם מקום לתמרון אבל די זהה אצל כולם: מטפלת, גן, גן חובה, בית ספר יסודי, תיכון צבא. שביל ברור ידוע.
בעשור השני והמשמעותי של החיים הבחירות שלך מתרבות, אבל גם כאן יש שביל דומה, ואז אתה צריך לעשות את הבחירה
הכי משמעותית של חיים שלך, כשבראש שלך יש עדיין את השטויות של הצבא, ניסיון של ילד, חשקים של מתבגר הורמונלי,
וביטחון שהעולם הוא מגרש המשחקים שלך. אתה צריך לבחור, מקצוע, בת זוג לחיים, מגורים, והתחייבות לעתיד.
אתה עדיין איתי?
בעשור השלישי מגיעה ההתפכחות והתובנות אתה מבין שהחיים זה לא רק רעש וזיונים, שזה שלאבא של זוגתך יש הרבה כסף
לא יעזור לך, והציצים שלה שהיו הכי גדולים בשכונה כבר לא, והטירוף שלה שמשך אותך בהתחלה עולה לך בכסף ובבריאות.
והדברים שחשבת שהם הכי נכונים והיו הכי פופולריים בעצם היו טעויות ואין לך בעצם הרבה שליטה על מה שקורה מסביב,
אבל זה עשור אופטימי אני יכול לתקן ולשנות.
בעשור הרביעי אתה מנסה לתקן, אבל תיקון הוא תיקון והחבילות על הכתפיים כבדות ומתמלאות ואתה מבין שאתה במירוץ נגד
כל העולם, כשלא כל היתרונות אצלך ואתה מתחרה בתנאים לא שווים, ובעצם ההצלחה שלך היא ההצלחה שלך. השליטה שלך
בחלק מהמשתנים חלקית ואתה משלם על הטעויות ואף אחד לא מוותר לך.
בעשור החמישי מגיע המשבר, (שים לב זה קורא אצל כולם) יש כאלה שזה מגיע מוקדם ויש כאלה קצת מאוחר אבל זה מגיע
אבל ההבנה מחלחלת שאתה כבר די בקצה, ומרגיש שאמנם הספקת הרבה אבל היו יותר תיקונים ותנועה אקראית מכיוון ותכנון.
אז אתה צריך משהו שהוא שלך משהוא שימלא את החלל התסכול, יש לך כסף (אם באמת עבדת נכון) לעצמך.
בעשור השישי אתה עם עצמך ומה שבנית כל החיים, יש לך זמן וכסף האחריות כבר לא מה שהייתה, ואתה בעצם מתחיל לחיות
בכפוף לחיים.
העשורים הבאים הם הירידה, המחלף החוצה, החיים ממשיכים מכורח האינרציה עד שהם נכבים.
עכשיו תתחיל להתנגד ולספר לכולם שזה אצלך לא ככה, ואתה בשליטה ויודע, סבבה אתה בדיוק בנקודה בשביל של כולם שזה
מה שאתה צריך להגיד.
כולם עוברים את זה גם אם יספרו לך שלא, השביל רחב יש לך מקום ללכת קצת לרוחב יש מקום על השביל לצדדים, אבל הכיוון זהה.
כשאתה צעיר החיים נמדדים מאפס למאה,אין פחד, אין לך זמן ואתה לא מטייל, אתה ממהר, טס ואם אתה לא נשמה זקנה, רומנטיקן
או אחד שיודע ליהנות מקצב אחר, אתה לא שם...
עשור שני = גילאים 10-19. אני מניח שהתכוונת שנות העשרים , שלושים שלך חייך
Sent from...
במעגל הקרוב שלי, כמעט כולם רוכבים.
התחלנו לרכב בגילאי 20-25.
היום אנחנו כבר בטווח של 30-40, ועם וותק לא מבוטל...
שושנים, כתיבה יפה!
אם כי לי נראה שלקחת קשה מדי את האמירה ש-" 30 זה ה-20 החדש"...
חלק מהדברים שאתה מתאר צריך להספיק ללמוד לפני גיל 30.
למשל שלצאת עם שרוטות שעולות לך בבריאות זה לא רעיון טוב...
6:00 בבוקר
בחוץ נושק ל2 מעלות.
אני ניגש להוריד את הכיסוי מנס-לי ותארגן ליציאה.
בראש מהדהד לי הפקקים הצפויים בעקבות הגאתם של שו(א)עיי עולם.
חתול ג'ינג'י מבוהל וחצי קפוא קופץ מהמושב בבהלה.
פוט אין פוט אווט העיקר הפיטפוט על הפוט והעיבוי על המשקפיים נכשל בגלל הסבון כלים אבל עדיין נוצר הפרעה בגלל הרטיבות.
אני מניע את נס-לי לקול מחאה מכיוון המצבר שככל הנראה כבר בערוב ימיו.
האדים נפלטים מהאגזוז ואני יוצא בזינוק מדוד בידיעה שיש מצב לקרה ואכן היה אובדן אחיזה קל בחלק מהדרך.
לא משהו שלא היכרנו קודם ועדיין מרגש.
הקור הירושלמי לא ממש חודר את הביגוד ולמעט אזור הצוואר שאומנם כן היה סגור אבל כנראה לא מספיק.
הNC מצידה משתפת פעולה ובשום שלב לא סבלתי מעיבויי על משקף הLS למעט כמובן כשהו סגור.
אני חייב לציין שהיא יצאה נכון לרגע זה קנייה מצויינת ואני בהחלט ממליץ בחום עליה כקסדה עירונית + פרוורים.
בדרך טלפון מהבוסית שהביהירה שאם אתפוס דלקת ריאות היא לא תטפל בי.
מישהו חייב להרוס את האידיליה אבל היי אני בדיוק נהנה אז שיהיה.
תוך 14 דקות אני בחניון עולה כשהמאבטח מברך אותי לשלום ושואל איך אפשר בקור הזה לרכוב.
כמובן שעניתי שאנשים עושים סקי בשלג אז מה ההבדל?
אנשים מתקשים להבין שעם ציוד מתאים אתה מגיע יבש מהגשם ולא באמת קר.
... זה לא המאבטח עם הבנלי?
בהקשר שהוא שואל אותך איך אפשר לרכב בקור הזה... הוא מפונק ביותר אם ככה (הוא צעיר?)
צ'קמוק
זה המאבטח בקניון לב תלפיות ? אם כן, אז הבנלי אופנוע יפה, השאלה איך התפקוד שלו.
לא נראה לי שהוא במלחה
אבל אולי
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
11111
יש משהו שמתנגש בין המשפחה להנאות.
הפתרון לצאת שכולם ישנים.
אם להודות באמת אני גם אוהב את הרכיבה בשעות הבוקר המוקדמות כשאין כמעט תנועה האוויר קר.
קבענו ב05:30 אני וא' שם בדוי אי שם בתחנת דלק סונול כפר אדומים כשהכיוון צפון.
השמועה אמרה שהכינרת מלאה ויצאנו לבדוק שזה אכן המצב.
בגלל תוכנית המאה החלטתי לוותר על כבישי השומרון ולדבוק בצירים ראשיים
חיש קל הגענו לעצירה ראשונה לא הרחק מעמק המעיינות והפסקת קפה שם קיבלתי מחמאות על הקצב שכמובן לא אפרט כדיי לא לפגוע באף משועמם שעשוי לקרוא את השקרים והשטןיות שאני מעלה ברשת.
הדרדלה יודע לשתף פעולה מצויין בכבישים טכניים וההטייות כולן צפויות ונעימות וללא לשש מהתפרצויות כח מצד הכלי.
סיימנו את הקפה אחרי שיחות פילוסופיות על מהות הנשים בגלקסיה בתוכן שושנים אלון ועוד כמה בנות המין הגברי שמן הסתם תגבנה בהמשך.
משם המשכנו לחוף צינברי ווואלה העצים מכוסים מים וקו המים מכסה רת המדרגה הראשונה.
מצנברי המשכנו דרך טבריה לעבר נצרת לתוך העיר העתיקה שהחלה להתעורר.
חייב לומר שדיי יפה שם.
עצרתי באחת החנויות המתוקים כדי לשחד את ההנהלה הראשית בבית ולצערי לא היו הבקלאוות שאנו אוהבים אבל היו דברים אחרים.
טוב 09:30 בבוקר מי מתעורר חוץ ממני ועוד כמה חובבי רכיבה.
החזרה כבר הייתה על כביש 6 מיותר לציין שהמצערת היתה פתוחה וצריכ(ח)ת הדלק עמדה על 8 ליטר ל100 קילומטר שזה כבר צריכה של רכב בקצב של טוזטוז.
הראש נאבק ברוח והצוואר מהר מאוד התחיל להעיק יחד עם שאר הגוף שנאלץ להתמודד.
אני מכניס לרשימת נקניות משקף גבוהה יותר שלדעתי יקל עלינו בקצב הזה.
בשואבה כבר היה צריך לתדלק וגיליתי שעפו להם יותר מ11 ליטר.
הפסקת התדלוק שחררה קצת את הגוף אך את הצוואר נכון לכתיבת שורות אלו אני מרגיש וזה אחרי הכנת הסביח למשפחה היקרה שלי.
אני צריך להזמין חלקים לטיפול 12000 קילומטר.
הnc מתגלה ככלי נעים מאוד בכבישים הצדדיים.
אמרתי ואוסיף תוסיפו לו 20 סוסונים ואני רוכש אחד חדש.
מישהו שם בהונדה שומע?????.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a1cffe11f7.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f3ac2b5b30.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fc2407da4c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fab40975a9.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...93a723631f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7474bfb83f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ce267ac69b.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4ed1c83d79.jpg
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
כל הכבוד. אני קמתי ב- 09:00 ועד עכשיו מגרבץ בבית למעט גיחת יד2.
לגבי מיגון הרוח - פגשתי רוכב NC שמשתמש במגביהונים, מעין brackets שמגביהים את המגן סטוק, טוען שפתר לו את בעיות הרוח + המראה נשאר סטוק - לזכרוני לא נותן אובר-שיק של מנאייק מסיטקום של שנות ה-80 או בווארי בדרך לפסטיבל נקניקיות. אני מאמין שההגבהה בנוסף נותנת לרוח לעבור גם מלמטה, וזה "דופק" את הערבול לזכרוני.
לא יודע אם זה אפילו הסוג הזה, אבל לי יש כאלה בדרך מאלי (רוכב בלי מגן, אבל שיהיה על כל צרה) -
www.aliexpress.com/item/33054656022.html
קובץ מצורף 8071
אתה בא לי עם סביח?
קציפת ריקוטה
זביון
בסיס מרנג
הכל הום מייד.
נ. ב
למי שענה לי על המשקף תודה.
יש מישהו שמייצר בתל אביב משקפים במחירים דיי הוגנים (שכחתי את שמו כמדומני משה ליד המסעדה הרומנית בדרך אילת בתל אביב)
יש לי כמה רעיונות בראש למשקף מתכוונן על מסילות
אם לא אביא משהו מחו"ל דוגמת הגיוי אני אלך על זה.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
משה בבר יוחאי.
עשה לי אחלה משקף לפני כחודשיים בהתבססות על משקף דק ומאעפן שנקנה מאיביי.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
תודה
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
אתה עם המשקף המקורי?
אצלי מותקן אחד גבוהה של GIVI והוא מתנה משמיים ברוחות וגשמים. כשאספתי את המשקף המקורי שמתי לב שהוא קצר משמעותית עד לרמה קומית והזכיר לי יותר את המשקף הקוסמטי שהתקנתי על העז ממשהו שאמור להגן עליך מרוח כלשהי.
בהחלט ממליץ לבדוק.
כן המקורי.
,בעקרון הוא מספיק
על כביש 6 בקצב מהיר (כל פעם אני צוחק מחדש על המושג מהיר בnc) אז מורגש המחסור במיגון רוח.
כל השאר כאמור אני לא צריך יותר מהקיים.
היום באמת מצאתי את עצמי נאבק ברוח ברמה שהעיקה.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
חלפים ועלי אקספרס לאופנוע חדש ויקר, נראים, ומרגשים זולים, שלא לדבר על הנזק שהם עלולים לגרום ולא תמיד מבצעים את העבודה. אחרי כמה חודשים הם נראים עוד יותר גרוע.
חלפים מבית טוב מבצעים את העבודה ומוסיפים ערך, גם בתוספות האלה יש את הדגמים העממים דוגמת גי ווי ואחרים ויש את דגמי היוקרה
הנחשבים רזומה וכד'. חשוב לדעת לבחור נכון.
נושא הרוח הוא נושא בעייתי כיוון שהתחושה וההרגשה היא סובייקטיבית ונתונה למשתנים רבים, אפילו למעיל הרכיבה יש השפעה על התחושות בקסדה ומסביב. אמש הייתה רוח נוספת מעבר לרוח שנוצרת ברכיבה ויש מצב שזאת ההשפעה שהרגשת.
את העבודה הטובה ביותר ליעילות מגן הרוח הרגשתי בטיול בספרד על ה-G/S 1200 של BMW רכבתי בגשם שוטף במהירות של 90 קמ"ש וטיפות הגשם נהדפו מהמשקף הקדמי כלפי מעלה מעל הקסדה ומעל הרוכבים אנחנו נשארנו יבשים. שיחה ביני לבין הג'ינג'ית התנהלה מקסדה לקסדה דרך משקף פתוח ללא רעשי רוח מרבים. באופן אישי לא נראה לי קריטי מול מה שאני חווה היום בורסיס או באופנועים אחרים שרכבתי ללא שום כיוון מגן הרוח. להבנתי מדובר בתחושה אישית או מחשבה שניתן להגיע לתנאים של רכב.
שלושת האופנועים הקודמים היו בעלי אופי שונה:
נתחיל מהסוף:
הבאנדיט 1200S זצ"ל היה בעל פיירינג קדמי ועליו הותקן על ידי הבעלים ממנו רכשתי את האופנוע משקף שהגיע ככל הנראה מגדלנוע.
העסק היה אומנם לא יפה בלשון המעטה ואף זכה לכינוי הציפורן אבל היה יעיל ביותר.
אחריו הגיע הXV950 שלא משנה מה הרכבתי עליו מיגון הרוח היה זוועה. נו בכל זאת בובר.
אחריו הGTR עם משקף מתכוונן האמת שזו הייתה מכונת תירות אולטימטיבית שלפי שמועות ( אני לא עברתי את ה125.4) יודעת לטוס מעל 200 קמ"ש בזוג בראש מורם וללא דרמה מעבר לזה כבר מומלץ להוריד את המשקף והחשמלי לרכון קדימה כל הדרך לכ300 ( לא אני כמובן הכל מפורומים בחו"ל).
ברור שמשקף יכול לתעל את האוויר אבל זה לא מספיק וגם תיכנון מבנה הפלסטיקה למטה הוא שיקבע האם תשייט בנוחות או תרגיש כאילו חזרת מהופעה של מטאליקה.
הNC לא תוכנן מראש לשיוט מהיר משקף עשוי להשפיע על יציבות הכלי נידנודים ומה לא.
השושנים צודק בכל הקשור למשקף שתוכנן נכון ואני מניח שחברות גדולות אכן יבחנו את המוצר בהשוואה לסתם יצרן.
מגיע למי שכותב לך את החומר בונוס. באנלוגיה המגן של GIVI זה כמו לחזור מהופעה של הגבעתרון. אף שערה מגבותי העבותות לא זזה ממקומה. אם התוספות משביחות את האופנוע? בעיני הבעלים כמובן. מבחינה כלכלית לא תחזיר גם רבע מההשקעה. לקונים הפרטיים והמוסדיים זה לא משנה כמו השנה, הק"מ והמחיר.
מחפש מיגון רוח לא השבחה של מחיר.
מן הסתם גם הארגזים המקוריים ומגן המנוע לא יחזירו את ההשקעה אבל הם מובילים יופי ערכת קפה עם 2 גזיות פינג'אן גדול פינג' ן קטן בקבוקי מים עוגיות מיגון ושאר הפתעות שכל אופנוען צריך להשתמש בעת צפייה בזריחה
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
כנראה ששאלו כבר, אבל איך אתה מסתדר עם הגובה?
אני 1.71 אין לי בעייה עם הגובה שלו או מנח הרגליים.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
12 אלף וקצת
יצאתי לבקר את מונסטרסון בעכו ולשחרר קצת את הנסלי שישבה בחנייה ללא מעש בגלל הקורונה והרוצחעת 125.
הnc הניעה כרגיל וללא דרמות ושמנו פעמינו לכביש שש.
קצב רכיבה גבוהה במונחי הnc אבל ללא מאמץ
תוך כשעה וקצת עצרנו באלונית לתדלוק ושתייה קלה ומשם צפונה.
באזור קריית אתא הנסלי שבקה חיים והמנוע נדם.
ירדתי לימין.
בראש מתחיל להריץ תרחישים.
מנסה להניע והסטרטר נותן תיק קטן וזהו.
התחלתי נוהל ביקורת לשלול הפתעות והכלי לא מניע.
בראש רצו שתי דברים מנוע תפוס (מאידך ההגיון אמר שלא כי אז היה ננעל גלגל אחורי) וטעינה.
התחלתי טלפונים להודיע על איחור ולחפש את הטלפון של שירות הגרירה.
לאחר שמצאתי אמרתי שניתן לסטרטר עוד צ'אנס.
בדקתי שמן לפני ההתנעה והכל תקין
נסלי הניעה.
אבל דיווחה על תקלה.
חיפשו מהיר בגוגל לקח אותנו למוסך מורשה הונדה שהיה 7 קילומטר ממני.
החלטתי שיעיפו מבט כדי שלא יהיו בעיות.
תוך דקות ספורות הגענו.
הסברתי שאני מירושלים ואני פשוט רוצה שיעיפו מבט על הכלי ויאמרו לי האם עליי לגרור אותו.
חייב לציין שהבינו ונתנו לי קדימות לבדיקה.
בחור בשם אמיל (אם אני זוכר נכון) לקח את נסלי תחת חסותו.
חייב לציין שכל בורג שהוא פירק הוא חיבר למקומו כדי שלא יתערבבו ובכללי נתן לי תחושה טובה.
אחרי מספר דקות ושיחה קצרה המחשב אופס אבל לא ממש ידעו להצביע על תקלה למעט המצבר.
הבעתי רצון לרכוש חדש (למרות שלא השתכנעתי שזה המצבר) אך לא היה להם והפתרון היה הטענה של המצבר.
אחרי כשעתיים יצאתי כשנפרדתי מכ420 שקל.
על פניו הרגשתי שאפילו הפקידה (שנשואה לבעל הבית) לא ממש הרגישה נוח עם הסכום.
הדרך לעכו וחזרה הייתה ללא שום דרמות כולל 2 טיולים שעשיתי אחרי הבדיקה בתנאי דרך שונים מה שגורם לי להרגיש לא נוח כי ראשית המצבר לדעתי בסדר ושנית שילמתי 420 שקל לאיפוס תקלה וטעינת מצבר שאני כמעט משוכנע שהוא תקין (אני לא מוצא זמן לקפוץ למוסך שלי).
בקיצור אני יצאתי מהמוסך עם רגשות מעורבים.
מחד שירות טוב מאידך שילמתי סכום לא קטן על ספק תקלת מצבר ספק תקלה אחרת ויותר עצוב שלא היה מענה לתקלה שהם חושדים בה.
אני לא מוצא את הזמן לפנות לשירות של הונדה או לבדיקת המצבר שאני בטוח שהוא תקין.
היום חזרנו מסיבוב נחמד לאזור בית גוברין
נס לי תפקדה יפה
בגדול כלי אהוב ונחמד.
תמונות מהסיבוב היוםhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...90c80b48f2.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...049816b25e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5508241c20.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0f65cf85ff.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ff6ddffd5e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...796c0c3b8a.jpg
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
420 לדיאגנוסטיקה וטעינת מצב? מה זה השטויות האלה? מחיר גבוהה מכל פרופורציה.
סתם בשביל ההשוואה, ניר מהמוסך הראשי בכפ"ס עזר לי להתקין תושבות וסבל לארגז ל-NC שלי (כשאני אומר עזר אני מתכוון התקין) וכשפניתי לשלם לו אמר לי סע לשלום ותהנה.
וכאלו מקרים קרו לי במספר מוסכים עם מספר דברים שונים.
אני סבור שבסה"כ הנסלי שלך פרקה קצת בזמן ששיחקת עם הצעצוע של הילד, שום דבר שטעינה טובה לא תסדר.
אני יצאתי מירושלים הספקתי לעצור באלונית לדלק להניע ללא בעייה ולרכב עד אזור קריית אתא שם נתקעתי.
אחרי שהצלחתי להניעה הניעה בקלות ללא תחושה של מצבר עייף וכך גם במוסך
גם לאחרונה היא מניעה ללא בעייה גם אחרי עמידה של כמה ימים
לכן אני כמעט משוכנע שלא מדובר במצבר.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
ויותר מזה - האופנוע באחריות!
מה המקלה שהופיעה במחשב?