נכתב במקור על ידי
KKatkov
1. ניתן להוסיף מד טמפרטורה חיצוני. לא יודע עד כמה המידע שהוא מספק אמין.אם ניתן להרכיב בצורה פשוטה אולי אוסיף ...
2. ה-XV לא נבנה לתנאים של הארץ. אכן, נאלץ לאשש את דבריך המנוע שלו פולט כמויות חום היסטריות, זו מחמאה לכמויות החום שהוא פולט תצורת הוי-טווין לא אופטימאלית לקירור הצילינדר האחורי שלא חשוף לזרם אוויר. בשילוב עם גודלו של הכלי, שלפעמים לא מאפשר שמירה על קצב בתנועה עירונית צפופה ונאלץ לעמוד בפקק - מתקבל אופנוע שנוטה להתחמם. למזלי, כמעט כל הרכיבות שלי בבינעירוני, לא נכנס לעיר, אך עדיין כמויות החום עצומות... ואם בטעות (בקיץ ) אני עוצר בפקק האופנוע מתחיל לקרטע מיידית....
3. קירור אויר-שמן זאת תצורה שבה השמן לוקח תפקיד אקטיבי בקירור (כמו מערכת ה-SACS במנועי GSX-R/בנדיט הישנים). לדעתי, במקרה של ה-XV, מדובר ברדיאטור שכל תפקידו הוא לצנן מעט את השמן שעובר במנוע. לכן, רדיאטור גדול יותר אולי היה מקל קצת, אך לא פותר את הבעיה. לאחר אמירתך הלכתיי לראות את גודלו של מצנן השמן, בו נגיד שהייתי מופתע עד מאוד מגודלו , עד השרשור הזה לא ייחסתי חשיבות יתרה לכך. אתה יודע מה גודלו ? סדר גודל של טלפון סלולארי עם מסך " 6 !!! המצנן הזה אמור לפלוט חום של מנועע 1900 סמ"ק ...אין פלא שהוא לא מצליח לסלק חום בפקק הכי קטן בקיץ.
4. XV (בעיקר ה-1900) כן, זה הדגם ברשותי ... ידועים בבעיות התחממות חמורות בתנאי הקיץ הישראלי, אתה בטוח ? כי אפשר לספור את בעלי ה XV בארץ על שתי ידיים וגם זה באופטימיות אני מכיר בעל XV1900 נוסף שקנה את האופנוע חדש עם 0 ק"מ ביום שהאופנוע שלי נקנה ועד כה לא היו לו כל בעיות וגם לא לשלי ... שמגיעות עד לכדי אטמי ראש/בסיס שנפרצים. מקווה שלא אזדקק לכל המרעין בישין הללו .