-
האופנוען הראשון בארץ שניצל בזכות אפוד כרית האוויר
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
levil
לא כל החלקה גורמת למוות או פציעה...אז הכותרת לא נכונה ככ
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
זה מידע פרסומי. האם אתה עובד בחברה? אם זה לא היה באוף השרשור היה נערך או ננעל.
-
לא חושב שעבדתי ב 30 שנים האחרונות לפחות במכירות ואין מצב שזה יקרה בעתיד.
-
נו נו... אתה יודע כמה אנשים ניצלו בזכות עור חשוף? נפילה על אספלט חלק בלי מעקות בטיחות או איזה הר או רכב זה איזה 90% שתצא בקל..
אני אישית נפלתי מעל 100 קמ"ש בלי שום מיגון ועם קסדה של 40 שקלים 8 מידות מעליי ויצאתי מזה שלם. (אבל עם כוויות בכל הגוף).
(לא שאני נגד המוצר. אני דווקא בעד, אבל מהסרטון הזה לא תפסתי.)
-
עדיף שיהיה מאשר שלא יהיה, אבל במחירים האלה זה קשה מאוד להצדיק
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nihrider
עדיף שיהיה מאשר שלא יהיה, אבל במחירים האלה זה קשה מאוד להצדיק
לא שאני רץ לקנות את המוצר, אבל הבנתי שהוא עולה סביב 2500 ש"ח, למה קסדה כן שווה את הסכום והאפוד לא? במידה ובאמת עושה את העבודה?
-
אם אני זוכר נכון, האפוד/ווסט/גופיה מתנפחת עולה ככה, מעיל עונתי עולה בערך כפול.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Paz
לא שאני רץ לקנות את המוצר, אבל הבנתי שהוא עולה סביב 2500 ש"ח, למה קסדה כן שווה את הסכום והאפוד לא? במידה ובאמת עושה את העבודה?
השאלה עם באמת עושה את העבודה,יש מחקרים/עובדות שמאששות את טענות היצרנים השונים?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Paz
כי מעבר לעניין הבטיחותי הקסדה היא תא הנוסע של הרוכב.
כמו שלא תרצה להתנייד בתוך טרנטה עם מושבים מרופטים ככה גם לא תקנה קסדה ב 500 שקל לשימוש יומי.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Tribalmistyc2
כי מעבר לעניין הבטיחותי הקסדה היא תא הנוסע של הרוכב.
כמו שלא תרצה להתנייד בתוך טרנטה עם מושבים מרופטים ככה גם לא תקנה קסדה ב 500 שקל לשימוש יומי.
לא התעמקתי ברמת האמינות של המוצר, אבל במידה והוא אפילו ימנע נזק ולא יציל חיים אני מאמין שהוא שווה את הכסף וגם עם הזמן יעלה פחות...
-
מתחיל להיות פה דיון ולכן - עובר לכללי.
מבחינתי, אין לי ספק שהמוצר משפר את הבטיחות. אני לא משלה את עצמי שאיתו אי אפשר למות אבל תוספת של כרית אוויר סביב הגוף והצוואר יכולה רק לשפר את המצב שלך בתאונה. ובכל זאת אני עדיין לא רץ להוציא את הסכום הגבוה הזה על המוצר. הבעיה העיקרית שלי היא החשש מסרבול יתר. אתמול חבר מהעבודה רכש כזה, אני אחכה לפידבקים ממנו ואולי בעתיד...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
uriar
מתחיל להיות פה דיון ולכן - עובר לכללי.
מבחינתי, אין לי ספק שהמוצר משפר את הבטיחות. אני לא משלה את עצמי שאיתו אי אפשר למות אבל תוספת של כרית אוויר סביב הגוף והצוואר יכולה רק לשפר את המצב שלך בתאונה. ובכל זאת אני עדיין לא רץ להוציא את הסכום הגבוה הזה על המוצר. הבעיה העיקרית שלי היא החשש מסרבול יתר. אתמול חבר מהעבודה רכש כזה, אני אחכה לפידבקים ממנו ואולי בעתיד...
אפשרי לשים תיק על הגב עם האפוד? ראיתי שיש גם דגמים יקרים יותר שמובנים במעיל ייעודי.
-
בדקתי בחו"ל והתמחור בארץ סביר. לעניין הכדאיות, כל אחד מעריך אחרת את שווי הגוף שלו
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Ami
בלעניין הכדאיות, כל אחד מעריך אחרת את שווי הגוף שלו
קצת לא הוגן להציג את זה כך.
אני בכלל לא בטוח שהמעיל הזה יכול מנוע הרבה יותר ממיגון סטנדרטי (למשל, מעיל עור עם סופגי אנרגיה בכתפיים, מרפקים ובגב). וגם אם כן, זה בשוליים. ואז נשאלת שאלת המחיר. להציג את זה כמו שאתה מציג (ללא השוואה למיגון סטנדרטי שעולה כחצי) זה פשוט לא נכון.