שואל באמת בתמימות לי אין שום דבר איתם או נגדם כי אף לא הייתי חוויתי צורך בשרות מהם אבל נראה כאילו הרבה מאד אנשים פה בדעה מאד שלילית עליהם
הצג להדפסה
שואל באמת בתמימות לי אין שום דבר איתם או נגדם כי אף לא הייתי חוויתי צורך בשרות מהם אבל נראה כאילו הרבה מאד אנשים פה בדעה מאד שלילית עליהם
מאותה סיבה שאוהבים את "קרסו" (היבואן של רנו)
ככל שיש לך יותר לקוחות, יהיו לך יותר לקוחות עם ניסיון שלילי עם השירות שלך.
לא רק זה, ככל שאתה יותר גדול, יותר קשה לך לוודא שכל העובדים שלך נותנים שירות טוב (השירות לקוחות של גוגל מזעזע).
לבסוף, ככל שיש לך יותר לקוחות שלא מרוצים מהשירות, יהיו יותר לקוחות שיכתבו על כך באינטרנט.
אומר לך מה מפריע לי מאוד במטרו :
הם יושבים בנישה מאוד "בטוחה" כי הצרכן הישראלי לא תמיד יודע לדרוש שירות ותמחור סביר.
תמחור החלפים שלהם מזעזע לרעת הצרכן לפחות זו דעתי כמי שמחזיק שני אופנועים שלהם.
גם אם תקבל שירות טוב, ישאר טעמו המר של התמחור הגבוה.
לא שונא אותם, אבל לא גיבשתי דיעה סופית אם מותג האופנועים הבא שארכוש יהיה זה שמיובא על ידם.
כפי שבכתב מיקי הם יושבים בנישה מאוד בטוחה.
הם שולטים בשוק תוך שהם מחזיקים ביותר ממותג אחד (50 אחוז מהכלים היפנים ואני חסיד של תוצרת יפן).
בהעדר פיקוח הם יכולים לעשות מה שבא להם ומאחר ונכבדי הפורום בעד מה שנראה להם כשוק חופשי אז התוצאה שיש לך את קרטל מטרו.
לגבי תלונות אני מניח שתמצא גם על יבואנים אחרים
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
בגלל שמטרו היא ה-"רמי לוי" של עולם האופנועים,
מחירים עממיים, מצוות מתן בסתר, גדלים באוהלה של תורה, צדיקים נסתרים.
הם ויד שרה תאומים סיאמיים.
מעולם הבצע והלכלוך לא היו מנת חלקם, והם קיימים רק לשם מצוות כביש.
(ככה זה שהבנות במשפחה זוכרות מאיפה באו!)
*קונה אופנוע חדש ממטרו*
*רוכב 500 ק"מ*
*מזמין גרר ומגיע למוסך מטרו כי לא הרכיבו את המצבר כראוי*
*מקבל הבטחה שבע"פ להנחה בטיפול 1K*
*מתלבט לגבי איך להרגיש לגבי מטרו*
אני הוצאתי בגרירה אופנוע תקין לחלוטין , בן שבוע מעופר אבניר,
שרות לקוחות מזעזע.
הציעו מחזיק מפתחות פיצוי.
הנחה בטיפול נשמע לי מציאה.
אתה יכול להרגיש יותר טוב
אז רגע קצת סדר לכאורה למטרו יש שירות גרוע ובנוסף לשירות הגרוע לכאורה הם מפקיעים מחירים של חלקים מכיוון שהם יודעים שאין ספק אחר שיכול לספק אותם
עד כאן מדובר בהגדרה של מונופול אממה הרבה אנשים בכל זאת בוחרים לרכוש מהם אופנועים/קטנועים למרות זאת גם כאלו מהשרשור הנ"ל איך קורה הדבר?למרות השרות הגרוע
מה שמחשיד בעיני הוא שלא מדובר בתופעה שהיא רק אצלם לכאורה גם עופר אבניר באותה קלחת לכאורה יש כאן שת"פ כלשהו של היבואנים הגדולים בתאום מחירים מה שאסור עפ"י חוק ונחשב כקרטל אם כך הם הדברים הלקוחות הופכים לכלי משחק בינהם אני לא התפלא לדעת שהם מתואמים גם מבחינת הורדת מחירים קיצונית לדגמים חדשים שנכנסים לשוק ע"ח הלקוחות אז לא רק מטרו הם הבעיה
אתה צריך להכיר את תמיר
https://myinnova125i.blogspot.co.il/
אתם צריכים לבקר במשרד הכלכלה המסחר והתעשייה ולנג'ס להם
ולפנות למבקר המדינה.
אני לצורך העניין עשיתי זאת.
אם ישנן תוצאות עדיין לא ( יצאה הצעת חוק המבצעים אבל זה לא קשור אלי
קשה להסביר את זה או שהנתונים לא אמיתיים או שכולנו מטומטמים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4943999,00.html
איכשהו שיווקו טי מקס ו MT 07 ככלים שהכי שווה להחזיק אותם
שש שיחות היום למטרו, בשיחה הראשונה עונה בחורה מבקשים לדבר עם הדס, השיחה מנותקת,
כנ"ל כל חמשת השיחות הבאות...יופי מטרו.
וכולנו כולל עבדכם הנאמן ממשיכים לרכוש מהם
למה ממשיכים לרכוש מהם?
קודם כל, תבין שמתוך המאה ומשהו אלף רוכבים/ות שיש בארץ, רק ששת אלפים נכנסים לקרוא בפורומים וכיוב'...
חוצמזה, תופעת העדר, מכיר?
כמעט כל קטנוע 125 אחר יהיה עדיף מבחינה דינאמית ובכל זאת הג'וירייד מככב בראש מצעד המכירות.
וחוצמזה2, הם מייבאים כלים מגניבים של חברות מבוקשות...
שאלה טובה...
תשובה קשה.
אתחיל עם ה XV . זה אופנוע שרציתי מאז ראיתיו לראשונה כשהחל היבוא שלו ארצה. הארלי לא נכנס לתקציב שלי כי הוא יקר ברמות מטורפות... ב XV יש ייחוד שאין באופנועים רבים. הבנתי מאוחר מידי שיש הבדל בין פנטזיה למציאות... האופנוע לא נוח, אבל זה פתיר לחלוטין ע"י ריפוד הכסא, הוא וגם אני סובלים מאוד בקיץ הישראלי. מטרו מייבאים, לכן מטבע הדברים אני תקוע.
את ה GTR רכשתי אחרי לוקי, זה אופנוע יפה רכיבה מענגת, מחיר יחסית לרמתו סביר (הכל יחסי ) וכמובן האופנוע מצא חן בעיני.
אבל שוב ... כשקיבלתי את האופנוע עם FOB אחד בלבד (שלט חכם להתנעת האופנוע ) וכשברוב גאונותי שברתי זרוע אחורית, נפל לי האסימון סופית, התחלתי להבין שצורת התמחור של מטרו מיושמת בצורה קורעת כיס ולא בהכרח הוגנת.
סוחר צריך להרוויח מצד אחד, אבל זה (בעיני) מעבר לרווח סביר ...
בנתיים אני נשאר עם מטרו... עד שאחליט אחרת.
למה מטרו
אני חסיד של תוצרת יפן.
בעייה נוספת חיבה למנועים גדולים 4 צילינדרים ספורט תיור.
ישנם 4 מותגים יפנים 2 מתוכם נשלטים על ידי קרטל מטרו.
האופנוע שחיפשתי יש 2 שעונים על הדרישות והתקציב.
1. ימאהה xjr
2. הgtr.
הבאנדיט לא מגיע לרמת הנוחות של הgtr שזו קורסה על גלגלים
רוב האופנועים שלי היו תוצרת סוזוקי ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות.
זה לא שעופר אבניר זולים במיוחד אבל לטעמי השירות יותר טוב.
הונדה הייתה לי מזמן כך שאני לא יכול לחוות דיעה.
כולם נחמדים עד שאתה בצרה ובאמת צריך אותם שיצילו אותך. איך תמיד אומרים? חברים אמיתיים נמדדים בשעת צרה.
אתה בעצמך אומר שלא נתקלת בבעיות מיוחדות עם האופנועי סוזוקי היו ברשותך. אז אי אפשר לדעת במידה והיית נתקל בבעיה רצינית, איך עופר אבניר היו מתנהלים איתך..ושם צריך למדוד אותם ביחס למטרו.
אני לא אשכח שלפני עשור ביקשו ממני 800 ש"ח על רגלית ל GPX, באופן מפתיע הזמנתי 2 אגזוזים + משולשים + רגליות במחיר הזה מאיביי.
בבאנדיט אני טיפלתי במוסך מיסטר מוטו בירושלים שהוא מוסך מרשת אבניר.
המחיר אומנם לא היה זול אבל מאידך עשו לי מספר תיקונים ללא חיוב כדוגמת נתק בצמה שלקח להם שעתיים עבודה.
שיפוץ/תיקון בית סטרטר שלא חייבו אותי.
אז נכון ששילמתי על זה בטיפולים שוטפים אבל עדיין אני חושב שהם היו הוגנים וידעו גם לקבל אותי כשבאתי עם חלק שהבאתי מחו"ל.
כמובן שמיסטר מוטו זכיין והם יתנהגו שונה ממוסך בבעלות אבניר אבל עדיין התחושה שלי שאבניר יותר בסדר ( ביקרתי אצלם במחסן חלפים ןעזרו לי עם מקטים ועוד).
היו לי בארסנל r750 מודל 85 gs500 מודל 98 ts50x ts250 ואפילו rgv250 הנסיון שלי עם סוזוקי טוב
מניסיוני הם לא אותו הדבר. יש לי ניסיון רב שנים עם מאיר, מטרו וד.ל.ב. לאחרונה עופר אבניר הצטרף לרשימה. אני חושב שיש שתי סיבות להבדלים. סיבה אחת היא החשיבות היחסית של פלח האופנועים מתוך כלל ההיצע של כל יבואן. במטרו הוא כניראה הכי קטן. סיבה שניה היא פרסונלית: ד.ל.ב עברו מהפכה בתודעת שרות כשכרובי (תומר ברעם) קיבל לידיו את המושכות של מותג KTM. התרבות הזאת הושרשה והיחס ממשיך להיות מיקצועי, זריז ואפילו המחירים סבירים. אותו כנ"ל בתחום השטח של אבניר (הוסקוורנה) לדעתי במידה רבה בזכות שחר עמרמי. יש לי תקווה לתחום האופנועים של אבניר כי תומר תפס שם פיקוד. יקח קצת זמן עד שרוחו תשפיע גם על המוסך ומחסן החלפים, אבל כאמור יש תקווה.
מטרו נוראיים
רציתי להזמין חלק מסויים, ממטרו נאמר לי משהו כמו 2800 לפני מע"מ
אמרתי, טוב נו...תוך כמה זמן?
אההה, רגע, זה לא במלאי, וגם לא במלאי ביפן...תוך שלושה חודשים זה אצלך
צחקתי וניתקתי
מייל לארה"ב
אותו חלק גם לא נמצא אצלם במחסן, חודשיים זה אצלי, 220$
אחרי שבוע וחצי, עדיין לא נשלח
אמרתי להם שזה לא בסדר, ואני לא אופטימי לגבי זה שהם יספיקו בזמן, אבל אני אשרוד גם אם יאחרו בכמה ימים
שידרגו לי על משלוח אקספרס על חשבונם, התנצלו מאוד
סך הכל, הגיע תוך פחות מחודש וחצי, וגם לא נתפס מכס
מטרו, לך תבין
השנקל שלי:
בקנייה בסוכנות זה תלוי לאיזה סניף אתה מגיע. ובעיקר באדם המטפל בך. ממטרו חיפה תמיד קבלתי שירות מעולה ומחירים סבירים. במאיר (הונדה) טיפלו בי יפה, אבל ההצעות שקבלתי היו הזויות - הם חושבים שהאופנועים שלהם, גם המשומשים, עשויים מזהב וכל היתר מברזל מחליד (לפחות לפי הצעת הטרייד שקבלתי). עם עופר אבניר לא יצא לי לעבוד.
לגבי חלפים - אני לא רוכב הרבה כך שלא משתלם לי הטורח לקנות לבד את הרכיבים הרגילים. דברים מיוחדים (כמו ג'ק אמצע) הבאתי מחו"ל בעצמי. אני לא חושב שמטרו גרועים מאחרים - הייתי צריך פעם לעשות אוברול למנוע של GS500 וויתרתי בגלל מחיר החלפים. לדעתי כולם לוקחים מחירים גבוהים מהסביר לפחות על חלק מהחלפים שלהם.
לכל יבואן יש את הבעיות והמעלות שלו.
בהונדה שיקרו לי על מצב כלי.
מטרו ביותר מהזדמנות אחת הקפיצו אותי לסניף כי הגיע חלק ולא הגיע.
עם סוכנות של s.w.m קבעתי רכיבת ניסיון וכשהגעתי שחכו ואין כלי.