אירועי יום הרוכבת הבינלאומי התקיימו השנה בפעם השישית ברציפות בישראל, בהשתתפות של כ-150 רוכבות; היה כיף!
http://fullgaz.co.il/?p=121305
http://fullgaz.co.il/wp-content/uplo...5-1080x721.jpg
הצג להדפסה
אירועי יום הרוכבת הבינלאומי התקיימו השנה בפעם השישית ברציפות בישראל, בהשתתפות של כ-150 רוכבות; היה כיף!
http://fullgaz.co.il/?p=121305
http://fullgaz.co.il/wp-content/uplo...5-1080x721.jpg
בפעם הבאה תנו להם כמה מדבקות עם כתובת לפורום
מה חוגגים בעצם ביום הרוכבת?
אין לי בעיה עם היום הזה אבל יש לי בעיה עם ההפרדות האלו.
למה צריך לקיים אותו מלכתחילה? זה יוצר קבוצה עליונה ותחתונה סתם... כולם שווים.
נ.ב.
אופנועים בוורוד זה מזעזע
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
רק אני חושב שאחוז לא מבוטל מהתמונות צולם בחמת גדר?
איפה הבגדי ים???
האבקות בוץ???
איזה מן יום רוכבות זה?
אני לא מחליט מה מצחיק ומה לא, עדיין התגובה שלך סקסיסטית.
בוא נאמר שבכל פורום אופנועים שלוקח את עצמו ברצינות, מזמן לא תראה תגובות שקשורות ברמיזות על נטיות מיניות של בני אדם (נשים במקרה הזה) שמצולמות לכתבה שקשורה לאתר שמפעיל את הפורום הזה, או בכלל תגובות שקשורות למרטהו של אדם זה או אחר.
מעבר לתקינות הפוליטית (שאתה לא מחוייב בה בתוך ביתך), לא השקעת דקה אחת של מחשבה מה אולי תרגיש מישהי מהמצולמות בכתבה של פולגז כשהיא תראה את התגובה שלך בפורום של פולגז. אח"כ מתפלאים למה הרוכבות לא מגיעות לפורום.
מעבר לזה, אתה יכול גם לקרוא את סעיף 1 בחוקי הפורום.
תשתחרר.... מעניין שהתגובה השניה לא עיצבנה אותך ככה
אולי לא היה מתאים.
אבל היה מצחיק
אמת, קונות CBR או איזה ג'יקסר שעבר אונס, מדביקות עליו הלו קיטי ויאללה אני אופנוענית.
זה דווקא צולם בגרמניה.
http://www.interload.co.il/upload/9572659.jpg
http://www.interload.co.il/upload/8804912.jpg
שיהיה להן בכיף, כמו שיש רכיבת ג'נטלמנים שנתית למה שלא תהייה לרוכבות בלבד?
היה קצת פאתטי לראות בפייסבוק כמה גברים מזדקנים וחרמנים שהתבכיינו והחרימו את הארוע כי לא הרשו להם להשתתף ברכיבה אלא לנשים בלבד...
יום הצומי.
מצטער לבשר לך שושו,
לפי ההתבטאויות שלך בשרשור הזה עד כה אתה האחרון שיכול לקבוע את גבולות הטעם הטוב...
כן הא.... היה ונשאר התחתית של הסוף של הפח של הזבל של המיחזור. (הכחול כן?)
יש מחלוקת בין האם לאפשר לרוכבים להצטרף לרכיבת הנשים או לא.
עכשיו אני מבין שיש גם מחלוקת האם לאפשר את קיום האירוע...
להבא יואילו בטובן לפתוח סקר בכללי והעם היושב בביתו ומגרבץ יחליט!
:c0204:
זה ממש מפריע לך אני רואה.
כל רוכבת (גם בגרמניה, גם עם ציוד מיגון רציני, גם עם קסדה ובלי אפשרות לראות פנים או מתווה הגוף) היא עם נטיות מיניות שברורות לך...
גבר שלובש חצאית גם ברור לך כנראה (מה עם סקוטלנד? :) )
יכול להיות שמדובר בפחד אישי שלך? או סתם רגשי נחיתות??
כי נראה לי שגבר שלובש חצאית וורודה כהזדהות ולשם ההוויה של יום רוכבות יש משמעותית פחות רגשי/פוביה ממישהו שטורך להטיח עלבונות וסטיגמות לכל עבר כל הזמן.
טול קורה מבין עיניך!
וואו!
את כל זה אתה מצליח לראות בתמונה שמציגה שתי רוכבות עם מיגון מלא ובלי דובונים או הלו קיטי...
אולי זה אצלך בראש ולא כלכך במציאות?
עריכה: אתם חושבים שתופעת ה'שופוני' המתוארת כאן על ידי שניכם היא בלעדית לבנות?
אין רוכבים בנים, זכרים, בעלי און וחובבי נשים שמתנהגים ממש דומה?
(מדבקות 'לחץ', אגזוזי 'לחץ' וכיוב')
זה לא עיניין מה מצחיק ומה לא. אולי זה מצחיק מישהו אבל זה לא מתאים.
כן נכון זה הטרנד היום לעומת הטרנד בעשרות שנים האחרונות שכל ילד מחוצקן חסר ביטחון עושה קעקוע וקונה BSA... מה ההבדל שהן נשים? על מה אתה רוכב ואיזה שטויות עשית לעצמך כדי לפצות על הזין הקטן שלך?
היה נעים לך המשפט האחרון? לי לא היה נעים לכתוב אותו אפילו. אם הוא עצבן אותך תחשוב מה מרגישה כל אשה שקראה את מה שכתבת. אפילו הסטרייטיות.
עכשיו אתה סתם מנסה לעצבן. הרוכבות בתמונה הן מופת לרוכבים באשר הם בצורת הלבוש שלהן. היחיד פה עם בעיות דימוי ובטחון הוא כנראה אתה עם כל מסע הצלב הזה נגד הרוכבות. עכשיו יש לך הזדמנות אחרונה לקחת את הדיון למקום אמיתי של דיון לא גזעני אחרת אני אתייחס לכל ההודעות שלך כהתססה. גם ככה מגיע לך פה באן אבל באמת מעניין אתי לשמוע מה יש לך נגדן.
השרשור הזה והתגובות של שושו הן בדיוק למה צריך את יום הרוכבת או כל יום אחר של מיעוט נרדף ונלעג רק בגלל שככה הוא.
הלוואי שאישתי השנייה היתה רוכבת..
שאפו ליום הרוכבות הבינלאומי. כן ירבו.
למה אני זה שצריך להשתחרר? למה שהוא לא ייתאפק ולא יפיץ את השנאה שלו ברבים?
וכן, גם התגובה השניה הפריעה לי.
זה שההודעות של shushu נמחקו מראה שגם מישהו למעלה חשב שהוא צריך להתאפק ולא שכולנו פה נשתחרר.
תתרכזו באופנענות, תלמדו, תילמדו, ולא בכתיבת הודעות שמראות כמה אתם שונאים או בורים, או שניהם ביחד.
ת'אמת אני בסדר עם הגודל של הבחור, לכן נהניתי לרכב תקופה גם על טייפון 50 :headbang:
עניין לי ת.. מה חשבו עליי.
גם עכשיו מעניין לי ת.. מה חושבים עליי.
אני עושה דברים כי אני נהנה לא כי אני צריך שיחשבו שיש לי..
אני עושה צעדים משלי ולא עוקב אחרי צעדים של אחרים.
לא התכוונתי לפגוע אישית אבל נשים מאופקות יותר זה ידוע שיש מלא פינים קטנים עם טימקסים וג'יקסרים אבל נשים הן אלגנטיות.
לפחות כך חשבתי עד שראיתי מה הולך באמת, פשוט תמונות לאינסטגרם.
יש אופנועניות ויש סתם ילדות שחושבת שזה מגניב ציצי וMT.
ואגב זה דור ה Y. תקרא קצת ותבין על הדור.
הגולש הבא שיכתוב תגובה סקסיסטית, יעוף מכאן ללא יכולת לשוב.
אני לא סלחן בעניין הזה כמו uriar, אני לוקח את הנושא באופן אישי.
אם יש למישהו חשק לכתוב תגובה לא ראויה...שיכתוב אותה על קיר השרותים בבית שלו,
לא בפורום הזה. שימו לב ואל תתנו לעניינים להתדרדר, אני לא מזהיר פעמיים!
חוץ מתגובה אחת הכל בטעם טוב..
דווקא רוצים לראות יותר רוכבות!
יותר בכבישים, פחות באינסטגרם!
ומה עם הראשונה?
נרדמתי מוקדם.
בקשר לתמונה שפירסמתי אז אני איתך באותה הדעה לגביהן, לא הבנתי למה חשבת שאני לועג להן.
אני צילמתי את התמונה הזאת והיא אחת מ 400 בערך.
בקשר לנושא השני.
מה שצרם לי זה לא היום הזה, לא הרוכבות ולא פארק רעננה.
מה שצרם זה הפרומויים חסרי הפרופורציות בכל פורמט אפשרי ואווירת ההתנשאות סביב הארוע.
המשתתפות שדאגו להזכיר שוב ושוב שההשתתפות היא לנשים בלבד (הזכיר לי את הטבעוני המצוי שדואג להזכיר שהוא טבעוני בכל משפט שני).
אתן מיעוט מתפתח, תעשו כייף, תחגגו, תרכבו מדן ועד אילת זה באמת לא משנה לי אבל יש דרך, צורה ופרופורציות לכל דבר.
אפשר היה לעשות את זה בלי כל הקרקס מסביב ולהנות באותה המידה, למה לנפנף, לצעוק ולמדר?
הן הפכו את עצמן למיעוט נרדף ונלעג בהתנהלות שלהן.
אי אפשר למדר את כל העולם ואחותו ואז לצפות לאהדה מכל רחבי תבל.
אז ככה היית צריך לכתוב את זה מלכתכילה. כל הבדיחות השובניסטיות יעבדו רק עד גבול מסויים ובשרשור כזה - הגבול מאוד נמוך.
נראה כמו שרשור סתימת פיות.
כך למיטב זכרוני נקרא מצב, שבו מותר לך לדבר, אבל רק אם אתה אומר את מה שרוצים לשמוע.
1. יש חוקים לפורום. זה ההבדל בין פורום לבין טוקבק ורמת הדיון בהתאם...
2. חופש הביטוי זה לא תירוץ לפגיעה באחרים.
אולי, זה נושא לדיון בפני עצמו.
אבל במקרה של האשכול הזה והתגובות המדוברות אכן מדובר על סקסיזם, שובניזם, פגיעה בציבור שלם וללא צל של ספק לא מדובר על 'כל תגובה' אלא על משהו מאוד ספציפי.
אתה באמת לא רואה את זה?
או שהויכוח הוא עקרוני עבורך ואתה מרגיש מחוייב לצדד בצד השני של הרעיון?
#תכלס, תראה מה קרה לדיון המקורי כאן ובמה הוא הוחלף...
עלית עלי. לא אירוני בכלל.
אני מרגיש מחויב לצדד ב"צד השני".
ואני לא מתבייש להגיד את זה, בתור אדם ששתי אקסיות שלו רכבו על אופנועים, ואחת מהן עשתה את השנתיים הראשונות ע"ג אופנוע בעזרתי ותחת השגחתי.
כי הצד של ה"העצמה הנשית" והקישור שלו לאופנועים מגעיל בעיני. מבחינתי, אתם שם בתל-אביב עם ה"לימודי שיווין חברתי ומגדר" שלכם החלקתם על השכל. סבבה, כל אחד משתגע איך שבא לו. אבל עזבו את האופנועים שאני אוהב בכל נפשי בבקשה. תשאירו אותם למי שבאמת אוהב אותם, רוכב עליהם, מתקן ומשפץ אותם - בלי קשר למין שלו. אל תהפכו אותם לעוד אינסטרומנט בדחיפת אג'נדות מגדריות או פוליטיות מפגרות.
זהו. אפשר לתייג אותי כשוביניסט וסקסיסט ולהרחיק אותי מהפורום לצמיתות.
יפה מאוד!
אני יודע על הפרעת ה'צידוד בצד השני' כי גם אני כזה...
(בתכל'ס, זה מה שהניע אותי להגיב לשושו בסופו של דבר - כן, התאפקתי כמה הודעות שלו עד שהוגדשה השאה)
אבל -
1. לצדד ב'אנדר דוג' זה לא במקום שכל וקומון סנס.
2. אם שושו או גוהני דיר היו מתבטאים כמוך ולא כפי שהתבטאו (הסבר הטענה במקום הטחת עלבונות) לא הייתה בעיה עם ההודעות שלהם... כך שאתה לא כל מה שכתבת בשורה האחרונה שלך... וזה הבדל משמעותי, יה?
ולבסוף -
3. אין בין המגדר ומחקריו, העצמה נשית וכל מה שתרצה לצרף לזה שום קשר עם הרוכבות בפועל שבאו להנות ולחזק את תדמית הרוכבות בארץ ובעולם (כי יש מלא 'שושואים' בעולם - לצערי מסתבר שאפילו בין הרוכבים ולא רק אצל המטקבקים הדו"גופוביים מYNET).
וכאמור - תופעות שופוני שונות ומשונות היו בעבר ויהיו בעתיד. רוכב ג'וירייד ש'משפר' את ה'אופנוע' באגזוז פתוח לא יותר אופנוען ממועדון רוכבות הקרמל שמתאר כRובי בבלוג שלו...
אתה משתף ששתי האקסיות שלך רוכבות, מי לדעתך טרחו לארגן ולהגיע ליום הרוכבות? נשים כמוהן או נשים דמיוניות כמו בפנטזיות הבלהות שרצות אצל חלק מהמגיבים פה בראש?
תענה בכנות. לפחות לעצמך.
עריכה:
ועוד דבר -
בעניין ה' אל תהפכו אותם לעוד אינסטרומנט בדחיפת אג'נדות מגדריות או פוליטיות מפגרות.'גם זה לא חדש בכלל ואופנועים (כמו הרבה דברים יפים ומושכים אחרים)תמיד היו 'אביזרי אופנה' ונוצלו לשם אג'נדות או אג'נדות נגד.
* אישית תמיד תהיתי מה בתולדות המדינה גרם לממסד ה'מאפ"יניקי' לסלוד כ"כ מאופנועים
(אין להכחיש שהמדינה באופן גורף לא בעדנו, בלשון המעטה, נכון?)
אולי יש קשר לחבורת האופנועים עם החולצות החומות (פאשיסטים סטייל) שהיו סביב מנחם בגין והאצ"ל בימי בן גוריון...
עונה בכנות.
לא אכפת לי מי ארגן את זה.
לי אכפת לי מי הגיעה לזה.
לא אכפת לי מ"תדמית של נשים רוכבות".
כל מה שאני רואה, זה שאורגן אירוע "לנשים בלבד" (למה?), שבכל כתבה עליו מופיעות סיסמאות שמעצבנות אותי (ע"ע "העצמה נשית"), שבתמונות ממנו העיניים שלי מתחילות לדמוע מכמות הוורוד (מה הקשר לאופנועים, לכו שחקו בבובות ברבי).
הארוע כלל רכיבה של 150 ק"מ לכל היותר (טיול כביש קצר בהגדרה שלי), ולמיטב הבנתי - כמה קבוצות שהלכו לאיבוד (בכבישים קלים ומסומנים, במרכז הארץ. אם גברים היו מארגנים את זה, "ארגון גרוע" ו"רוכבים לא ממושמעים" היו המינוחים הכי עדינים שהיית שומע).
וכל זה מוגש כאיזה הישג גדול. וזה כשמדברים סך-הכל על רכיבת אופנוע - פעולה שטבעית עבורי כמו הליכה!
ובלי קשר: בגלל שהתווית הלא-מחמיאה כבר מודבקת עלי, אז אודה ואתוודה. כן, אני שופט נשים גם לפי מראה, ומרשה לעצמי לעיתים אפילו לחוות דעה (כמובן, שלא במערכת הפורמים של פולגז).
אז אני אגיד שהתגובות של שושו אולי מקומן לא בפורום, אבל הן לא כל-כך חוטאות לאמת.
חופש דיבור לא אומר שאתה יכול להגיד ככל העולה על רוחך. הסתה, דיבה ואפילו סתם העלבה הן עבירה על החוק בנאורות שבדמוקרטיות.
בפורום אין חופש דיבור. יש חוקים. אחד החוקים הוא שביקורת על ההנהלה תתבצע בפרטי בלבד. אנא הקפד על כך.
ולסיום: עם שושו יציג את הדעות הכי שובניסטיות בעולם אבל בצורה מנומסת ומנומקת וללא ירידות ובדיחות אז התגובה תהיה בהתאם. או שלא.
הדיון על הדיון הסתיים. מי שרוצה לדבר על ניהול הפורום מוזמן לפנות בפרטי או לשאת בתוצאות.
המשך דיון פורה.
לא אכפת לך ולא אכפת לך אבל הורוד זה מה שאתה רואה בתמונות... אני רואה שם רוכבות שטח עם ציוד מיגון, רוכבות כביש עם אופנועים באמת (לא ממש מסתדר לי עם 'הלו קיטי ותיקי דובונים' - לא שזה פסול בעיני יותר ממדבקות לג'אנטים או אוזניים לקסדה - ללא הבדל דת, גזע או מין).
כישורי ניווט גרוע הן ממש לא נחלת המין היפה בלבד... כבר נתקלתי בכמה וכמה בקבןצות הרכיבה בהן השתתפתי - כולל רכיבה 'עודפת' של מעל 30 ק"מ כדי להחזיר חברים לרכיבה שהתברברו בדרך (מרכז הארץ, כבישים מוכרים וכל זה).
אם אתה מודה שדעותיך בנושא קשורות יותר לרגש ודעה קדומה מאשר לעובדות.... קטונתי...
השלב הבא הוא להתמודד עם זה ולשפר.
ולסיכום טענותי בנושא - אולי שושו מתאר משהו שקיים במציאות אבל לא ראיתי איך זה קשור לבנות בכתבה. הן אופנועניות אמיתיות בעיני ולא כל מה שרשמתם.
כל אופנוען בנפשו רוצה להיות אינדבידואל שמגשים את עצמו לפי דרכו ורצונו, יה?
אז גם להן מותר... ואיך שהן רוצות.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
בשביל מה לי "לשפר"?ציטוט:
אם אתה מודה שדעותיך בנושא קשורות יותר לרגש ודעה קדומה מאשר לעובדות.... קטונתי...
השלב הבא הוא להתמודד עם זה ולשפר.
כי אתה מניח, שהגישה שלי פחות טובה משלך?
ואתה "מרשה" לי "להתקדם", ולהגיע לראיית עולם הנאורה והמתקדמת?
מעבר לזה - אתה ממשיך לפספס את הנקודה שלי.
אתה רואה רוכבות שטח וכביש במיגון מלא, סבבה. גם אני רואה אותן - בין ההלו קיטי'ז.
הקטע הוא, שאתה מתייחס לזה כהישג. אני לא.
אופנוען צריך להתלבש כמו אופנוען, כי האספלט לא עושה חלוקות מגדריות. הוא מחוספס לכולם במידה שווה.
כנ"ל האופנוע הוא כלי לא ג'נטלמני בעליל, והוא לא עושה לאף אחת הנחות כי היא בחורה. הוא מעמיד בדיוק את אותן הדרישות לתכנון, ריכוז, הבנת התנועה וחלקות התפעול, ואם את לא מסוגלת להתמודד - זבש"ך. את המחשבה הזאת, אגב, ניסיתי במשך שנתיים להעביר לאותה אקסית, ויצאתי בהרגשה שכשלתי במשימה.
ועכשיו, שאלה אליך:
איזה ערך מוסף מביאות לי נשים (בדגש על היותן נשים) רוכבות?
מה תהיה ההשפעה עלי, אם מחר כולן במכה יורדות מאופנועים?
או, בקיצור - למה אני אמור לצדד בתופעה?