היי,
אני מתכנן לקנות אופנוע בב"ש וכמובן שאצטרך לעשות בדיקה לפניי קנייה.
אשמח אם תמליצו לי על מקומות בבאר שבע שאוכל לבצע בהם בדיקה לאופנוע(Z250).
לבינתיים חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום דבר..
הצג להדפסה
היי,
אני מתכנן לקנות אופנוע בב"ש וכמובן שאצטרך לעשות בדיקה לפניי קנייה.
אשמח אם תמליצו לי על מקומות בבאר שבע שאוכל לבצע בהם בדיקה לאופנוע(Z250).
לבינתיים חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום דבר..
מטרו שבע ב"ש:08-8541834
תוותר וסע למרכז.......
הניסיון האישי שלי עם בדיקות בב"ש (לפני הרבה שנים) עגום.
מדדו קומפרסיה 175-180 בכל הצילינדרים, האופנוע התחמם בדרך הביתה, ובבדיקה שלי הקומפרסיה יצאה סביב ה-140...
אני לא מכיר מוסך אמין בבאר שבע. ואני מכיר את כולם
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
במידה ואין אפשרות להגיע למרכז.. לא ללכת לעשות את העסקה..?
(לא נותן לי לערוך את ההודעה הקודמת)
ומאיזה מבחינה לא אמין? הרי מדובר בבדיקה לפניי קנייה הוא סך הכל צריך לבדוק ליקויים באופנוע
בעיקרון מדובר באופנוע 2017 עם מעט מאוד קילומטר(3k), אני עושה את הבדיקה נטו בשביל השקט הנפשי שלי, אתם עדיין ממליצים לא לבדוק שם?
זה לא שאני מנסה ללכת נגד העצות שלכם ומנסה לשכנע אותכם לשנות את דעתכם, אני פשוט רוצה להראות לכם את התמונה המלאה.
מסיבות אישיות אני לא מעוניין להרחיב בנושא. אם אתה רוצה אפשר להמשיך את השיחה הזו בפרטי.
לגבי מה לעשות - מה שאתה רוצה לעשות.....
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
בתור אחד שגר לא מעט שנים באזור אני הייתי ממליץ לך לחפש באזור אשקלון או אשדוד.
בבאר שבע לא כדי להשקיט את המצפון.
כנל. בתור באר שבעי, תתרחק מכל מוסך בב"ש , וזה כולל את מטרות ב"ש. המוסך היחיד שלא תצא מרומה שם הוא אלף אופנועים, וגם הוא לא מוסך שהיית רוצה להגיע אליו.
אלף אופנועים גם לא המקום הכי אמין שיש, לפחות ככה היה לפני 15 שנה.
מצד אחד אתה נורא צודק, מצד שני לא יכול להיות שקרה משהו לאופנוע(נניח ועבר תאונה) וזאת גם הסיבה שהוא מוכר אותו?
לא היה לי מושג שבאר שבע עד כדי כך מושמצת בנושא האופנועים.. מפתיע לשמוע..
ומה אתם אומרים על מקום בשם "נגר סייקל" שגם עליו שמעתי?
ואשאל עוד פעם, איך זה יבוא לידי ביטוי שאצא "מרומה", הרי אני רק עושה בדיקה לפניי קנייה, לא מגיע להכניס את האופנוע לטיפול..
אם אני לא טועה נגר זה המטרו שהפנו אותך.
אם אני לא טועה ליד קריית מלאכי יש מוסך טוב וגם באזור אשדוד ואשקלון או רחובות.
אם זה שווה משהו, יש בירושלים מוסך "רק אופנועים" באיזור התעשיה תלפיות. הבעלים מקצועי והוגן והמכונאים תותחים אחד אחד.
Sent from my ALE-L02 using Tapatalk
בתור התחלה אפשר לבדוק שהאופנוע נסע 3 אלף ולא 30. שלא עשה תאונה. שלא שכחו לשים שמן והוא צריך אוברול מידי... גם מנועים עם קילומטראז, נמוך יכולים להתקלקל אם מזניחים אותם.[/QUOTE]
3 אלף או 30 - את זה אפשר לבדוק עצמאית.
מה הקשר לקומפרסיה?
אם אתה מצפה שבדיקת קומפרסיה תעיד על ההפרש בין 3 ל-30 אלף - אתה טועה.
העדויות דווקא גלויות לעין ולא דורשות ידע מקצועי. בלאי של הגריפים/גומיות על הרגלית, צמיגים מקוריים או תחליפים (כמעט אף אחד לא מתקין לאופנוע בדיוק את הצמיגים שאיתם הוא ירד מפס היצור), בלאי של הרפידות/דיסקים (ב-30 תראה מדרגה על הדיסקים, ב-3 שלושתם יהיו דנדשים).
אם יש "צ'ק" על כל הנקודות האלה - סביר להניח שהקילומטראז' אמיתי.
מעבר לזה, שכשמדובר באופנוע בן שנה - הסבירות שמשהו התעסק עם הקילומטראז' נמוכה עד אפסית.
זה:
זה נראה כאיךו לא ממש קראת את ההודעות שלי ואתה נתפס על מילה פה מילה שם. לא אמרתי שהקומפרסיה תספר על הקילומטראז׳ ועין לא מקצועית כמו של פות״ש לא תזהה את כל מה שאמרת.
אתה לא צריך בדיקת מוסך - לפות״ש אני ממליץ בחום לא לוותר על בדיקה מקצועית.
תודה לכולכם.
לא ויתרתי על בדיקה מקצועית והלכתי לבחור מקצועי מאוד ממטרו שאמר לי שהאופנוע במצב נפלא ללא תאונות/החלקות.