מישהו יכול להסביר למה mt-09 לא הוזל למרות שיש לו abs ועוד כמה אביזרים שמוזילים את המס על הכלי.
תודה לכל העונים.
הצג להדפסה
מישהו יכול להסביר למה mt-09 לא הוזל למרות שיש לו abs ועוד כמה אביזרים שמוזילים את המס על הכלי.
תודה לכל העונים.
לא ממש ברור - כשאני שאלתי את מטרו, את אותה השאלה לא קיבלתי תשובה :-(
הדבר היותר קשה לדעתי, הוא חוסר המלאי הזמין של הכלים בעתיד הנראה לעין, שהבנתי במילים אחרות: "שהיצרן לא שם קצוץ על ........"
(בתור אחד שמחכה לכלי שזה)
כי מטרו גנבים זה למה, מורידים על מוטוקורוסים שאפחד לא קונה 20 אלף ועל דגמים שהולכים להם חזק מורידים אלף שקל
למה להם להוזיל? יש מישהו שחשב לקנות ולא יקנה?
לא ככה מתנהל שוק?
מורידים מחיר על מה שלא הולך כדי להעיף את זה מהמדף ולפנות מקום לפריט אחר שנמכר יותר טוב
מעלים מחיר על מה שהולך כי יש מי שיקנה
ברגע שאין מלאי זמין בעתיד הנראה לעין, מה זה כבר משנה המחיר?
מטרו עושה שוק בארץ ולכן הייתי מגדיר כמונופול ביאמהה וקווסאקי לכן צריך לאפשר יבוא מקביל מסודר ואז תראו איך הכל יורד ב 15k.
למנכ"ל מטרו זה עבורך.
מי שדואג לפרנסתך ולדישון כיסך זה אנחנו הלקוחות ואתה צריך לשמור עלינו מכל משמר אל תהייה חזיר תוריד את המחירים (ראה עופר אבניר על סוזוקי gsr750a ירד מ 79000 ל 65845 ש"ח )אז אם רוצים אפשר ודרך אגב ירד לפני כמעט שנה הגיע זה שתעדכן מחירים של mt למטה כי הביקוש לקסטומים נמוך יותר לא שם אנחנו מחפשים את ההנחות.
יום טוב.
הmt הוא להיט מכירות מטורף ששינה את חוקי המשחק של כל הכלים בקטגוריה שלו
השילוב של כלי עם ביקורות כל כך מוצלחות + מחיר סופר תחרותי הוא הגורם לירידת המחירים אצל כל היבואנים האחרים.
בעולם האמיתי - כל זמן שהביקוש גדול מההיצע אין שום סיבה שהיבואן יוריד מחיר
אני לא מבין איך הסוזוקי גלדיוס שנמכר בחו"ל ב 1500$ יותר מה mt07, נמכר פה בארץ ב 4000₪ פחות מה mt07, כנראה שיושבים במטרו כמה חזירים שמנים....
מה הקשר פופולארי? השאלה היא כמה זה עולה לי ובכמה אני מוכר, לעופר אבנים זה עולה יותר ממה שזה עולה למטרו. . . אז מישהו שם במטרו עושה עלינו הרבה כסף
אני לא מבין איך אנשים עדיין קונים ממטרו שיש חלופות זולות יותר
מאז שאני זוכר אנשים מתלוננים על מטרו
שקונים אופנוע קונים גם יבואן חלפים ושרות וזה חייב להיות שיקול.
אם יבואן מתנהג בצורה שלילית והלקוחות ממשיכים לזרום למה שהוא ישנה התנהגות?
פופולארי או לא פופלארי מזה קשור? למה אופנוע שהוא עולה פחות מהגלדיוס בחול צריך לעלות פה יותר הרבה ? וגם אחרי ההורדת מחירים, גם יש לו abs (ואמרו שיוזילו מחירים על כלים עם abs יותר)
לא מבין איך על כלים שאין להם שוק מורידים כמעט 20 אלף שקל ועל כלים שיש להם שוק מטורף מורידים 1000 שקל
תאר לך כמה רווח מטרו עושים.
פראיירים לא מתים.
אני אסביר שוב
מוצר עומד על המדף ומעלה אבק כי אף אחד לא קונה אותו (אין שוק), יש למוכר הפסד כפול. פעם אחת הכלי לא נמכר והוא מפסיד, ופעם שניה הוא מפסיד מקום על המדף לטובת כלי שכן נמכר.
איך מוכרים כלי שאין לו דרישה? מבצע! מורידים את המחיר כדי לחסל את המלאי.
תסתכל לקראת כל סוף שנה, כל יבואני הרכב יוצאים במבצעים כדי לחסל את המלאי של אותה השנה.
מצד שני, יש לך מדף ריק כי הסחורה לא מגיעה לשם כי היא נחטפת עוד לפני זה, האם יש סיבה שתוריד את המחיר? הרי כולם קונים במחיר הנוכחי, למה שתרוויח פחות?
אתם מסתכלים מנקודת מבט של לקוחות שרוצים לשלם פחות (וגם אני רוצה לשלם פחות), אבל תסתכלו מהצד של המוכר, הוא רוצה להרוויח כמה שיותר (זאת מהות העסק שלו), וכל עוד אין לו סיבה להוריד מחירים הוא פשוט לא יוריד.
עכשיו תוסיפו לזה את המונופולים שיש בארץ והנה לכם מחירים מנופחים.
לדעתי הבעיה היא לא בהכרח היבואנים, אלא הממשלה שמקשה על יזמים חדשים לייבא במקביל.
לא מבין? קבל הסבר קצר.
היבואן אינו מתנדב חברתי. מטרתו להרוויח (כמה שיותר). אגב כך הוא גם מספק שירותים שונים - החל מתשלום משכורות לעובדים וכלה בארגון ימי רכיבה לכלים מסוגים שונים. אסור לשכוח שגם מטרת ה"מתנות" היא, בסופו של דבר, להרוויח כמה שיותר.
אם כלי מסוים נמכר היטב אין שום סיבה להוריד מחיר. לעומת זאת, כלים שאינם נמכרים היטב עולים ליבואן הרבה כסף (מלאי מת, הצורך ברישוי והפכת הכלי ליד 2 עם 0 ק"מ) ומקטינים את המחזור. לכן היבואן יוריד את מחירם - אפילו למחירי הפסד - ע"ח הרווחים שיש לו ממכירת הכלים הפופולריים. את היבואן לא מעניין כמה עולה כלי מסוים - עבורו זה אמצעי בלבד - אלא מעניין אותו להגדיל את כל מחזור המכירות.
מתי התמחור יצרוך "כיול מחדש"? אם למשל, בעקבות התמחור החדש אנשים יקנו יותר sv במקום mt, בכמות שפוגעת ברווחי היבואן, יצטרך יבואן ה-mt לתמחר אותו מחדש גדי שיהפוך לתחרותי. לזה קוראים תחרות, ובכלכלה חופשית זה אמור להביא לירידת מחירים כללית.
למה מדינה של נוכלים? המחיר גלוי וידוע - אף אחד לא מרמה אותך. אתה חושב שרווחי היבואן מוגזמים? יבא לעצמך את האופנוע ביבוא אישי. או שתקנה דגם אחר שמחירו ראוי, לדעתך. או שתכנס לסוכנות עם כסף מזומן ותגיד מה אתה מוכן לשלם (אם זה סביר, תקבל את ההנחה המתאימה).
לפי ויקיפדיה:
- נוכל - אדם לא ישר, המתפרנס מביצוע תרגילי עוקץ והונאה.
לא מתאים למקרה של יבואן ה-MT09.
כולם יורדים על מטרו אבל זה שסדרת ה-500 של הונדה עולה יותר מ-er6 זה בסדר?
כל יבואן לקח נתח על הכלים הפופולרים וכל עוד אין תחרות כל מה שנותר לעשות זה לבכות בפורום.
Sbsracing.co.il
גם אני צרכן, ומרגיש לא מעט שעסקים רבים בוחרים לקבוע רף מחיר גבוה ומוגזם ממה שצריך.
אבל כל עסק יחליט כמה ברצונו להרוויח, אנחנו הצרכנים נחליט האם מתאים לנו לשלם או לא.
היום שוק היבוא האישי פתוח לכולם בצורה שווה מי שרוצה MT09 מוזמן להזמינו מחו"ל בלחיצת כפתור.
http://www.yamaha-motor.eu/uk/produc.../mt/mt-09.aspx
היבואנים בארץ רוצים להרוויח, כמה הם ירוויחו זו החלטתם, על מנת שצרכנים לא ירגישו שכובלים אותם מצד היבואנים
נפתח שוק היבוא האישי והיכולת להזמין כל דבר לבד.
משה היי,
אתה יכול להזמין mt-09 tracer מה עלויות כולל מיסים ושילוח עד ביתי?
תודה
יותר יקר מהיבואנים
כלבוטקס,
היבוא האישי לא ממש קיים כהסדרת שוק
ואם תשאל את מכריך שביצעו זאת תבין שזה לא לכל אחד
ובוודאי לא לדגמים הנפוצים במחירי הביניים
אולי מה שהיבואנים עושים חוקי - לפחות עד שמישהו ינסה להעמיד זאת במבחן
אבל בשוק קטן כמו ישראל יש חשש לא קטן
לתיאום גישה של עידכוני מחירים - לא חושב שנפגשו בפועל
אבל רובם נגסו בהקלות המס באופן דומה
וגישה כזאת תגרום לכשל שוק בטווח הבינוני והארוך
והשוק יצטמצם
אנחנו מפסידים בטווח הקצר וכולנו כולל היבואנים
נפסיד בהמשך
שיקטין את הפעילות
יותר יקר מהיבואנים
כלבוטקס,
היבוא האישי לא ממש קיים כהסדרת שוק
ואם תשאל את מכריך שביצעו זאת תבין שזה לא לכל אחד
ובוודאי לא לדגמים הנפוצים במחירי הביניים
אולי מה שהיבואנים עושים חוקי - לפחות עד שמישהו ינסה להעמיד זאת במבחן
אבל בשוק קטן כמו ישראל יש חשש לא קטן
לתיאום גישה של עידכוני מחירים - לא חושב שנפגשו בפועל
אבל רובם נגסו בהקלות המס באופן דומה
וגישה כזאת תגרום לכשל שוק בטווח הבינוני והארוך
והשוק יצטמצם
אנחנו מפסידים בטווח הקצר וכולנו כולל היבואנים
נפסיד בהמשך
שיקטין את הענף ויפגע בכוח שיש כלפי
חקיקה וביטוח
ועוד לא אמרתי מילה על הזכות להנאה מרכיבה
תראה מה כתבתי בסוף
"אני את דעתי על עניין היבוא האישי לדו"ג סיכמתי מזמן שהוא לא כזה משתלם בסוף הדרך"
ההפרשים זניחים ועדיף לכולם לרכוש מקומית, יבואן כמו כל יבואן צריך להרוויח, נקודה.
מי שלא מבין את עלויות הפעלת יבוא רכב לא יבין את ההפרשים.
אם רוצים לכעוס על מישהו זה לא על היבואנים אלא על המדינה שקבעה את המיסים והמסביב.
אבל זו בדיוק הנקודה - טוענים שהמחירים גבוהים בגלל נטל המיסים ואין מה לבוא בטענות ליבואנים. אבל המדינה מורידה מיסים, ובשטח אין שינוי במחירים.
אי אפשר לאכול את העוגה, להאשים מישהו אחר ולהמשיך לאכול את אותה עוגה תוך כדי דיבור.
Sent from my C6833 using Tapatalk
הספיק לי אופנוע אחד של מטרו. מי שלקוח שלהם יודע על מה אני מדבר.
גילוי נאות - אני דווקא לקוח די מרוצה.
אבל זה לא קשור.
ATr1X - זו לא נוכלות, זה ניצול ציני של הלקוחות.
כשהודיעו על הירידה כתבתי, כבר אז שהצרכנים לא יזכו להנות ממנה.
אותו הדבר בדיוק קרה בשוק האלקטרוניקה.
הדרך היחידה לגרום לירידת מחירים היא לפתוח את השוק ליבוא מקביל.
בסופו של דבר גם זה יגיע. ברגע שליבואן תהיה תחרות הוא יתחיל להוזיל מחירים.
ראה מה קורה בשוק הטלפונים הניידים.
עד אז, אתה יכול להתעצבן כמה שאתה רוצה, אבל בזה שאתה מחליט לקנות אצל היבואן שאליו אתה בא בטענות, אתה למעשה מאשר לו להמשיך בגישה שלו.
מטרתו תהיה תמיד למקסם את הרווח שלו וכל עוד הוא יכול, הוא לא רק שלא יוריד מחיר אלא גם יעלה אותו.
ולהשוואות לחו"ל אין שום קשר, יכול להיות ששם הביקוש שונה מבארץ.
מישהו התנסה בשרון בן שטרית, כאלטרנטיבה ליבוא אישי ?
http://www.sbsracing.co.il/#!/c157i
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
כמו שלי נראה מחירו של ה mt מהתחלה היה נמוך ביחס לכלים אחרים, אם מחירו באירופה הוא כ 40000 ש"ח
ואחרי מיסים ומע"מ לפני השינוי אתה מגיע ליותר מ 80000 ש"ח ובמטרו מציעים ב 72000 ש"ח זה אומר שהתמחור היה זול מראש
ייתכן וגם לאחר שינוי המיסוי עדיין המחיר הוא אטרקטיבי ביחס לחו"ל.
גם היום לאחר הורדת המיסוי ל 60% + 18% מע"מ מי שיביא ביבוא אישי ישלם יותר ממה שמטרו מציעה.
שוב אתה מוצא דרך לעקם את המציאות כדי להגן על היבואן
לא יודע מה מניע אותך לזה אולי סולידריות של בעלי עסקים
בתחום לא פשוט
אבל לא חושב שמישהו מאמין לזה
ומסתבר שהצדק עוזר גם לעסקים שהרי
הגדלת היקף המכירות היא שתגדיל את הרווחים
ואת רווחת כולנו
בהערכה זהירה מחיר הרכישה של היבואן כ-22,000 ש"ח, מס רכישה כ-12,500 ש"ח (לאחר הנחת abs), ובסך הכל 34,500. מצד שני התמורה נטו ממחיר מכירה של 72,000 היא כ-61,500 (מע"מ 17% החל מאוקטובר). לרווח הגולמי של היבואנים בישראל כ-27,000!!! אין אח ורע בעולם. זה עדיין לא הופך אותם לא לנוכלים או גנבים, אבל כל וטרינר מתחיל היה יכול לזהות את המשפחה...