על שטח של כ-1,000 מ"ר ובהשקעה של כ-5 מיליון ש"ח - בהארלי-דיווידסון משיקים את סניף הקונספט החדש בתל-אביב; מומלץ לקפוץ להתרשם מהמקום המושקע!
http://fullgaz.co.il/%d7%94%d7%90%d7...1%d7%aa%d7%9c/
http://fullgaz.co.il/wp-content/uplo...5-1080x720.jpg
הצג להדפסה
על שטח של כ-1,000 מ"ר ובהשקעה של כ-5 מיליון ש"ח - בהארלי-דיווידסון משיקים את סניף הקונספט החדש בתל-אביב; מומלץ לקפוץ להתרשם מהמקום המושקע!
http://fullgaz.co.il/%d7%94%d7%90%d7...1%d7%aa%d7%9c/
http://fullgaz.co.il/wp-content/uplo...5-1080x720.jpg
השקעה נהדרת מעניין מי ישלם אותה...
אותי מעניין למה הקנספט של רמי לוי לא תופס ביבוא אופנועים, מינימום השקעה באולמות ותצוגות מקסימום הנחות ללקוח.
מצידי מחסן גדול בחיפה/אשדוד/אילת וקניה ישירה של הלקוח משם ההובלה הביתה עליו.
אם זה יביא למחירים נמוכים יותר כמו בחו"ל אני בעניין!
איזה רכיבת מבחן?
בשביל מה?
מי שקונה הארלי קונה את זה כי הוא רוצה "הארלי". לא נוחות, לא ביצועים.
להיפך, רכיבת מבחן עלולה לגרום לאנשים להתחרט.
קראתי בדיוק אותו דבר על ״מי שקונה ב. מ. וו.״. רמז: לא כולם רוצים ״מ.ט. הכי זול שקיים ביד 2״.
אם יש מספיק אנשים שרוצים דווקא הרלי - אחלה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
כל דילר בינוני בחו"ל לא רק מאפשר רכיבת מבחן אלה משכיר חלק מצי האופנועים שלו למטרות טיולים וכד'
למה?
כי זה מביא לקוחות, מי שנהנה בטיול ואהב את האופנוע השכור שלו יחזור למחרת לקנות את הדבר האמתי.
כי יבואן שמחזיק 70 אחוז משוק הדו"ג בארץ ויש לו מהלכים גם במשרדי הממשלה מחזיק את הלקוח בביצים,
הוא יכול לקבוע מחירים הנחות מחירי חלפים כלבבו כי מה תעשה? תלך למתחרים? גם הם מרימים מחירים.
אני יצאתי לסוף שבוע שבו רוכבים על אופנועי הארלי והעלות היא רק המלון הדלק והאוכל, הארלי דואגת לשאר.
אני לא לקוח של הארלי אבל אחרי שרכבתי על כל הליין אפ של 2017 הבנתי שיש הרבה דעות קדומות על הארלי ולמרות שחלק מהדגמים לא אהבתי ואפילו סבלתי לרכב עליהם חלק ממש טוב ותענוג לרכיבה כולל יכולות דינמיות לא רעות בכלל.
לרוב רוכבי הארלי לא מהסוג שדוחף את האופנוע למגבלות לכן הסיכוי שתיכנס לסיבוב ותראה הארלי יושב לך על הזנב נמוך אבל היכולות בחלק מהדגמים החדשים קיימות.
רוכשי הארלי לא ממש מחפשים את הזול ואוהבים את הסניפים המהודרים והמושקעים אבל סוכנות "outlet" פשוטה וזולה תנגיש הארלי לעוד רוכבים שמפחדים להיכנס לסוכנויות היוקרתיות
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
שונא תאגידים ועוד יותר שטויות שיווקיות בשנקל. קונספט מסמל משמעות אחת. נתקע אותך במחיר כי הבאנו מעצב ומשרד פרסום שיותר חשובים ממך, מהמוצר ומהגינות בסיסית. חווית הלקוח הכי חשובה מבחינתי היא האיכות של המוצר וכן גם השירות. אאוטלט, קונספט, ליין...כל החרטא הזאת לא באה לי טוב בעין. לא רכבתי מעולם על הארלי ויש לי הרבה דיעות קדומות. חנות קונספט באיזה קניון אטום מנוכר וצרחני זה הדבר האחרון שיקרב אותי למותג. עכשיו נרים כוסית.
... כי אתה לא הלקוח. חשבת פעם שאולי אנשים אחרים רוצים בדרים שונים ממך? אולי בשבילם ״קונספט״ מסמל משהו אחר?
חוץ מזה - 3מיל זה לא סכום אסטרונומי.
אמרתי כבר שאתה לא לקוח? ולקוח של הרלי לי רוצה חנות בצריף של אזור תעשיה באשדוד.
כן. נרים כוסית.
אל תשכח, אופנוענות היא סמל החופש, ולחופש אין מחיר. בעצם יש - 220 אלף ש"ח ללא מע"מ, וזה עוד לפני שראית את קטלוג האביזרים שלנו. רוצה פאוץ' למפתחות? רק 799.90 ליחידה.
זה כל כך צ'יזי, אבל לעת עתה נראה שזה עובד להם, לפחות לקהל היעד המזדקן שלהם. לדור החדש זה פחות מדבר (נתוני המכירות מדברים בשם עצמם). מתישהו בעתיד הארלי יצטרכו להמציא את עצמם מחדש, מחוסר ברירה. עד אז? ממשיכים למכור חופש לעשירים.
שלילי. ומה שמצחיק אותי זה פחות המחיר, אלא מה אתה מקבל תמורתו. אני רכבתי על מספר דגמי הארלי, אמנם לא הטוררים הגדולים אבל עדיין, ואני יכול להגיד שהם ממש לא מצדיקים את המחיר שלהם. עם דוקאטי או בימר אני עוד איכשהו יכול לראות את ההגיון, כי אתה מקבל חבילת ביצועים מצופה בכל מה שיש לאלקטרוניקה החדישה להציע. אצל הארלי...זה איטי, זה מסורבל וזה לא ממש מצדיק רבע מיליון. וזה לא יכול להיות יותר צבוע כשזה בא מפיו של אדם שהאופנוע האהוב עליו זו "קלאסיקה בריטית" במחיר מנופח ועם מיתוג דומה לשיטת הארלי.
מה שכן, אנקוף לזכותם של הארלי שבאמת, חויית הבעלות של הכלים שלהם שונה מכל מותג אחר. הם משפחה בינלאומית, דואגים זה לזה, יוצאים לרכיבות, משהו ברמה אחרת לגמרי ממה שראיתי מכל מותג אחר.
אני די בטוח שאם תקנה בורגמן תהיה לך חווית משפחה לא פחות מאשר הארלי.
הכל עניין של מועדון.
חיובי מאוד. מחיר של הרלי מצאוי 150 אלף פלוס מינוס. פאניגאלה, אופנוע לא שימושי בעליל, כמה עולה?
חבל להתווכח האים הארלי זה טוב. אני לא אקנה, אתה גם. אחרים רואים בדבר הזה ערך.
אאודי דגם ספורט עולה 600 אלף אם אני זוכר נכון. גם לזה מסתבר יש קונים.
אני מניח שהראש שלי הוא יותר מדיי "תמורה למחיר" בשביל לראות את ההגיון בלקנות כלי כזה. אבל לפעמים אין הגיון. מי שרוצה ויכול לקנות אלקטרה-גלייד ברבע מיליון בשביל לצאת איתו פעם בשבועיים עם הגברת וסטריאו על פול ווליום ב-90 קמ"ש, להגיע לבית הקפה להוציא קצת עיניים, ולעשות אחורה פנה - לבריאות, אבל זו לא האופנוענות שאני מתחבר אליה. קח את הרוד גלייד ותן לי ורסיס 650 עם ארגזי צד במקום.
אבל זה בדיוק העניין. וואלק, זה קרוזר כשאי אפשר לרכב יותר משעה רצוף?
אני עומד להכליל אבל זה כלי שכולו פוזה ודאווין שמושך אליו סוג מסויים של אנשים ולא רק שאני לא מתחבר או מחבב אלא גם לא חושב שיש קהל אופנוענים שרחוקים יותר מאופנוענות טהורה. אם יש דבר כזה. אני חושב שיש ואני לא בקטע רומנטי.
לרכב בשיירה ב -90 קמ"ש עם כרס קוקו קרחת וקעקוע של נמר, לשמור עליו בחניה מקורה -שלא יגעו, להבריק ניקלים וללבוש מעילי ז'מש.
כמו לקנות ג'ינס משופשף וקרוע של מותג.
גרוע מליטר סיליקון בכל ציצי.
נכון, יש כאלה שאוהבים אבל זה לא טבעי כי לחופש ואהבת הרכיבה יש דרכים יותר אותנטיות להתבטא.
בדיוק. חשבתי על זה בטיול השבת היום. אני בעד ומקבל כל צורה של אופנוענות, כמה שיותר משוגעים על שני גלגלים, כך יותר טוב. אבל כשאתה מתחיל לחשוב אופנוענות מהי, במה זה מתבטא? האם עצם היותך בעלים של אופנוע הופך אותך לאופנוען? או שמא אופנוען הוא אחד ההולך בדרכיו של איוואן וצ'ארלי, ברט מונרו ולוראנס איש ערב, אותו אחד שרוכב מתשוקה בכדי לגלות דרך חדשה משום מקום לשום מקום, שפעימת המנוע היא לו כדהירת הסוס תחת רגליו של הקאובוי? האם צ'ק שמן בסוכנות מבריקה וערימה של כרום ממותג קונים לך את התואר "אופנוען אמיתי"? מה לגבי אותו האחד על האופנוע החבוט, שרוכב בסופות חול וסערות, שמשקיע את כספו בעוד פילטר אוויר במקום ביציאה, האם אינו אופנוען אמיתי או שהאופנוע שלו אינו אמיתי כשלך? האם תחושת החופש ניתנת למיתוג ומכירה תחת מותג מסויים, או שמא עצם קיומו של מנוע הרוטט מתחת למיכל הדלק שבין רגליך, שני גלגלים ופיסת אספלט מספיקים לספקה, ואין המיתוג אלא אופיום לעשירים?
האמת אני די מופתע. הרלי מייצרים אופנועים בתצורה מסויימת. יש אנשים שאוהבים.
עובדה שלא.
אין לי מושג מי האנשים האלה. זה לא מפריע לי להנות מרכיבה.
דוקאטי מולטיסטראדה 1200 עולה 150 אלף. אין לו ערימה של כרום.
BMW R1250GS עולה ... (אתה יושב?) ... 175000. בלי כרום.
לא יודע האם זה אופנועים בשביל "אופנועות אמיתית", אבל זה ציק די שמן.
יותר מזה - אי אפשר להשוות אופנועים מקטגוריות שונות. אף אחד לא אומר "טויוטה יאריס יותר טובה מהאמר". זה מגוחך. תשווה מול אינדיאן למשל.
לא יודע מה קשר. אוהב לרכב בסופת חול? - בהצלחה. אין לך 100שח לפילטר אוויר? - באסה. אמרת בעצמך - כמות הכסף שיש לך לא הופכת אותך ל-"יותר אמיתי".
זה לא פשע להיות זקן. זה לא פשע להיות זקן קירח. זה לא פשע להיות עשיר. זה לא פשע לאהוב הארלי. זה לא פשע להיות זקן קירח עשיר עם הארלי.
הנקודה שניסיתי להעביר אינה בלעדית לרוכבי הארלי, אלא לאופנוענות באשר היא. האם הרוכב עם הליטר היפני חווה אופנוענות אחרת מזו שחווה הרוכב עם היפני בנפח רבע הליטר בעודם רוכבים באותו כביש? האם תחושת החופש המדוברת ברכיבה על אופנוע בלעדית לרוכבי מותג מסויים, או שהינה עניין של מיינדסט? האם שני רוכבים בעלי אותו האופנוע חווים את אותה האופנוענות? אפשר להכנס פה עמוק יותר ולשאול האם אתה מרגיש את אותו דבר שמרגיש אדם אחר כשאתה חווה את אותה החוויה? לעולם לא תדע.
הטענה שלי כלפי הארלי היא אותה טענה שיש לי כלפי ה-1200 של הגרמנים, הליטרים היפנים ושאר אופנועי "קצה" למיניהם (הכוונה לטוב שבטוב). האם זה נכון למתג את תחושת החופש ולקשרה לדגם ספציפי? לדוגמא הב.מ.וו 1200GS, מכונת התיור האולטימטיבית, האם איתו תעבור יבשות בצורה טובה יותר מאשר על, נניח, ויסטרום 650? אין לי כל טענה כלפי הרוכבים אשר רוכשים כלי כזה ואחר מהסיבות שלהם, בין אם צורך, רצון או תשוקה, אבל עצם הרעיון שאופנוע נוצץ יותר או יקר יותר יתן לך תחושת חופש אחרת נראה אבסורדי. או שלא? כמה היכולת הדינמית של האופנוע משפיעה על תחושת החופש שלך? האם שיוט ב-80 קמ"ש על הארלי שונה משיוט על 80 קמ"ש על דוקאטי? האם מהותו של כלי אחד להרגיש חופש בשיוט רגוע, ושל השני סנטימטרים ספורים מהקרקע באמצע פניה, או שמא זה אינדיבידואלי לכל רוכב?
הארלי זה לשחק בנדמה לי.
אחרי שהעורך דין פושט את החליפה והעניבה ומניח עליו את ווסט העור הוא יוצא להפגש עם שאר החברה להרביץ שואו של החיים.
והארלי מצידו מספק את המופע האור קולי.
אפילו עבדיכם הנאמן נהנה לשמוע את הקקופוניה של הכלי והלוק.
האם ארכש הארלי.
בספק רב.
תדמית זה ש המשחק החלף את האופנוע של הדמות בNC750 ותגיד לי אתה איך....
https://i.pinimg.com/originals/80/35...c48f87862d.jpg
https://cdn1.thr.com/sites/default/f..._1991_100a.jpg
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...DEIbFTx6QVl64y
https://i1.wp.com/www.hdforums.com/w...1000.jpg?ssl=1
https://cdn.motor1.com/images/mgl/LR...host-rider.jpg
קשה להגדיר אופנוענות וגם לא תופס מעצמי אופונען ובטח לא מומחה אלא "משתמש" ולא יותר מזה. אז איך יודעים? כמו שיודעים שיש אהבה וכמו שיודעים שמשהו איכותי מבלי לדעת על המותג או את המחיר וכמו שיודעים הרבה דברים אחרים, בלי יכולת להגדיר או למדוד. אם רוצים להשתמש בביטויים כמו נשמה נפש ורוח, זה בסדר אבל משם קשה מאוד להתקדם להסכמות. יש אנשים שהרכיבה הממונעת החופש המהירות והריכוז בחוויה גורמים להם לחייך, בלי קשר ללוגו של המכונה מתחת. הכללתי ואני יודע שיש רוכבי קטנועים שהם "אופונענים" יותר מבעלי כלים מהירים ומתקדמים אבל להערכתי הקבוצה של בעלי ההארלי נראית לי הכי מרוחקת מלב העניין, הפואנטה ותפיסת העולם. זה ההבדל בין בעלי הג'יפים העירוניים שמבלים במכוני שטיפה כל שני וחמישי לעומת בעל היילקס חבוט שמעדיף "לקצר את הפקק" כדי לספוג יותר שטח. בקיצור זה אנשים שהושפעו בעיקר ממחלקת השיווק של המותג שהצליחה לגבש סביבו רעיונות (קונספט) ותדמית בהצלחה מרובה.
מאמין לך כי אני מודע שיש לי דיעות קדומות בנושא אבל הפואנטה של משקל התדמית נשארה בעינה.
אני מבין שזה איכשהו מציק לך, ואתה לא מצלח לשים אצבע על מה בדיוק. אני אנסה לעזור.
תדמית של הארלי לא בנויה על "זקן עשיר". ההפך הוא - הוא לא זקן ובטח לא עשיר וגם לא כל כך שומר חוק. לכן זקן עשיר נראה לך מזוייף.
אם תחשוב בהגיון - מה בדיוק "פייק" בזקן קירח על הארלי? מה לא אמיתי? קרחת? אופנוע לא "באמת" נוסע?
אתה לא חייב להראות כמו ארני כדי לרכב על Fat Bob. כמו כן, אתה לא חייב להראות כמו טום קרוז בשביל BMW.
שושנה
NC בין הכלים היחידים שלא משדרים תדמית אלא כלי תחבורה.
וככזה הוא מבצע את תפקידו.
במקרה של בNC השחקן שמתאים לו זה פקיד מקריח בגיל האי עמידה עם חולצה משובצת ועט או שתיים בכיס שרוכב עליו בית עבודה בשל הפרקטיקה שלו ואהבה לדו"ג.
אופס - למעט האי עמידה אני פחות או יותר עונה לקריטריונים.
אם להתמקד בהארלי, יש במותג ניגודיות חריפה בין תדמית אחת לאחרת. יצא לי לדון בנושא עם מספר אמריקאים אתמול. אצלם הארלי לא נחשב זוהר, או נוצץ, הרבה מהאנשים אינם מחבבים את רוכבי ההארלי, אלו הרועשים להחריד, פורעי החוק, התדמית של "כנופיות אופנועים קשוחות א-לה מלאכי הגהינום".
במקומות אחרים בעולם העניין מתגלגל אחרת. הארלי נחשב כשם נרדף לאמריקאנה, לתרבות האמריקאית, לסמל של המדינה המתגאה בהיותה "ארץ החופש". להוסיף לזה את מחיריהם של הכלים שלהם, וההארלי המרדני הפך לסמל סטטוס, בדומה לרכב יוקרה. אותם עורכי דין ורופאים שרוצים להפגין את עמידותם ירכשו הארלי ויתלבשו בדומה לאותם פורעי חוק, כמפגן כח בלתי-מודע. הוא לא רוכב על ההארלי כי הוא צריך, הוא רוכב עליו כי הוא יכול. אחרים קונים את אופנועי המותג מסיבות דומות אך שונות, בגלל אותה אידיאליזציה של התרבות האמריקאית, ודרך אותו אופנוע הם מרגישים עמוק בליבם שייכים לאותו מועדון המתגלגל בערבות נבאדה, מבלי הצורך בשינוי דרסטי באורך חייהם. תומכים מרחוק, אפשר לקרוא לזה.
אפשר לראות את זה במספר כלים או מותגים שונים ברחבי העולם. לדוגמא האיטלקים והוספה, או ההודים עם הרויאל אנפילד שלהם. (ואגב, אם תבלו מספיק זמן בצד ההוא של הרשת, תראו עד כמה דומים הטיעונים בעד ונגד חובבי המותג לאלה שבאים בעד ונגד האמריקאים). יש פה מעבר למותג גם הערצה של תרבות מסויימת, מה שניתן לראות הן בעורך הדין לובש העור והבנדנה, הן בצעיר עם הראסטות שבועט לחיים את הבולט שלו בפלורנטין, והן בנערה בחצאית המזגזגת בין הפקקים על הוספה שלה.
עוד לא.
אני עדיין נהנה מהשיפטר.
למרות שרכבתי אחרי הX-ADV מאיץ כאילו הוא טיל-מקס