אני מתעניין לגבי אגזוז זרימה חופשית (סליפ און) לאופנוע שלי, מה השוק בישראל יכול להציע לי?
טווח מחירים?
שינויים נדרשים פרט למתאם?
סיכונים?
תודה.
הצג להדפסה
אני מתעניין לגבי אגזוז זרימה חופשית (סליפ און) לאופנוע שלי, מה השוק בישראל יכול להציע לי?
טווח מחירים?
שינויים נדרשים פרט למתאם?
סיכונים?
תודה.
לאבנוע יש את הgpr לא יודע לגבי מחירים. לו יכולתי הייתי קונה חלב בebay.
יש המון סוגים של אגזוזים,gpr כמו שנאמר פה יכול לעלות בערך 2000 שקל וזה גם יכול להגיע ל8000 שקל עבור אגזוז של AR.
אתה צריך להחליט מה התקציב שלך,האם אתה רוצה אגזוז קצר או ארוך,וכמה רועש אתה רוצה שהוא יהיה
אגזוז מאיביי לא תמיד משתלם עם יש סיבוכים ותלאות.
אבל שושו, יש לך מלא אופציות, כל היצרנים שיש מייצרים או ייצרו לz750 בין אם זה סליפ און (רק דוד) או צנרת מלאה.
סליפ און (כזה שמורכב על הצנרת הקיימת) אינו דורש התאמה מיוחדת (כל עוד אתה משאיר את המשתיקים).
יש לך gpr, akrapovic, ixil, mivv, scorpion, austin racing, yoshimora ועוד ועוד.
אל תקנה בארץ.
כנס לאיביי, תמצא את הדגם שאתה רוצה במחיר הכי זול שכולל משלוח לארץ ותעשה חשבון אם משתלם. לפני הזמנה תוודא עם המוכר שמוטבעת על הדוד האות e ולא תהיה לך שום בעיה ושום תלאות.
האות e מייצגת תקן אירופי שלפיה המכס בארץ עובד. דוד פליטה (חדש בלבד) נמצא ברשימת שחרור מהיר בתנאי שהאות e מופיעה עליו.
כל דוד שתקנה מחול יצא יותר זול מהארץ כולל זבלה כמו gpr (אלא אם תמצא בארץ דוד משומש איכותי, נניח אקרפוביץ או יושימורה שמישהו הוריד מהאופנוע שלו אחרי זמן קצר) והעסק פשוט וברור.
סיכום : 1. להחליט איזה דוד אתה רוצה ובאיזה מחיר. 2. לוודא עם המוכר שמוטבעת האות e (לא יעזור שום אישור שהוא ישלח לך - חובה הטבעה על הדוד). 3. לחשב מחיר סופי לפי עלות המוצר + משלוח + 48% מיסים על הסכום הכולל של שניהם (משלוח+מכס) במקרה הגרוע ביותר. לרוב זה יוצא קצת פחות אבל מקסימום ישאר לך עודף.
בהצלחה.
תזמין מחו"ל, אם בא לך לשמוע על יבוא עדכני אתה מוזמן לחכות כמה ימים.
הזמנתי לחבר leo vince לgsr750 שלו, עלה 1100 שקל כולל משלוח, מחכה לקנס מהמכ"ס.
תודה לכולם,
אני כרגע מתלבט בין Ixil חדש מחו״ל במחיר של 1600 שקל כולל הכל לבין אקראפוביץ יד 2 ב 2000 ש״ח שמצאתי.
אני הזמנתי לGSR שלי אגזוז של mivv מאיביי
ביררתי לפני שיש תקן והכל בסדר שילמתי 1300 שקל על האגזוז,ציפיתי לשלם עוד 50 אחוז מערך האגזוז אבל להפתעתי התקשר אלי שליח של ups ואמר לי שהוא בדרך אליי,לא שילמתי שקל לא מעמ ולא כל מס שקר כלשהוא ומאוד מרוצה מה אגזוזים של mivv
ממליץ בחום
מפה לשם...
זה מה שנסגר...
קניתי סליפ און אקרפוביץ שהיה מורכב חודש על R6, חתכו עם דיסק את הדוד שלי וריתכו לשם את הסליפ און...
סאונד מהגהנום !!!!!!!!!!
הא כן..
ותמונה :cool:
http://srv2.jpg.co.il/2/562653885a934.jpg
Gpr נחשב אגזוז מאיכות ירודה?
אני מחפש לביג 800,מצאתי כמה gprים באיביי עם חותמת לכביש.
אפשר גם לקחת סליפ און של סופרספורט,השאלה איזה יתאים לנפח 800 סינגל.
תתחדש ישושו
רק לי הוא נראה ענק או זה בגלל התמונה?
קובץ מצורף 1275
שלום
ברשותי קוואסקי er
אני מעוניין לרכוש אגזוז מקוצר בדומה ממש לסופית שבתמונה.
מישהו יכול לעזור ולאמר מה מתאים לאופנוע שלי ומהיכן להזמין?
תודה.
אוקי
אבל מה מתאים לer 5 ומהיכן להזמין.
מישהו יכול לתת צילום של הE המדוברת בבקשה להבין במה מדובר
בנוסף אלו שקנו באייבי או כל חנות מחול שאלתם האם יש immeres של E או של תקן מסוים או כל דבר אחר?
כל האגזוזים עם הe שווים משהו?
זאת אומרת,אגזוזים ללא התקן יהיו פחות מוגבלים.
ממה שראיתי יש המון gpr באיביי,חברה פח? מחפש אגזוז לביג 800
אגזוז בלי האות e שיתפס לא יעבור במכס.
Gpr אחלה חברה ואני מאוד אהבתי את האגזוז שהיה לחבר על r600 והיה סאונד פצצה.
האם כשאנשים אומרים על אגזוז או חברת אגוזים שהם לא משהו למה הם מתכוונים לאיכות הסאונד או לרכיבים עצמם ( קורוזיה, עמידות, או הרכבה חרא )? או יותר נכון מה הופך את gpr לחברה לא משהו לעומת אקרובפיץ או כל חברה אחרת שהוזכרה כאן (כמובן בהנחה ומודבר רק על סליפ און ולא מערכת שלמה)
Gpr היא אחלה חברה שבעולם,אנשים אוהבים לזלזל בגלל שזה לא אקרופוביץ או יושימורה,אתה יכול לקנות את האגזוז בלב שלם מבטיח לך שלא תתחרט.
יש הרבה חברות שבארץ כביכול הם פחות מוכרות אבל הם לא נופלות ברמה של אותם ״גדולים״ וזה בא לידי ביטוי גם במחיר של המוצר
מישהו יכול לעזור לי למצוא אגזוז שיתאים ל קוואבקי er 5 כמו בתמונה שאני העלתי ?