נכתב במקור על ידי
KKatkov
צ'מע... תרגיל קטן בחשבון.
חדש כזה עולה 27. לקראת סוף השנה, בטח ימכרו עודפי מלאי בהנחה של כמה אלפי שקלים לפני שירשמו יד יבואן - בוא נגיד, 24.
סוף שנה קלנדרית אינה קשורה לרישום יד יבואן. רישום יד יבואן, הוא כלי בן 12 חודשים. כלומר, אין קשר לסוף שנה ורישום יד יבואן. לסוף שנה יש מבצע בפני עצמו, ולרישום יד מחיר בפני עצמו.
אתה מציע ב-20 אופנוע ש:
כבר ראה כביש - וזה לא אופנוע שידוע באמינות המופלגת שלו לאורך השנים. תקרא לי משוחד, אבל ה250 מפגין אמינות מצויינת.
שיש לו כבר שנה פחות לאחריות יצרן. זה נכון, וגם עוד רגע 2020 והאופנוע יסיים את תקופת האחריות
שאף אחד לא יודע איך בוצעה עליו ההרצה.לא נכנס לפילוספיה של הדבר, אבל מלבד אפקט פסיכולגי, אין באמת הבדל בטווח הקצר בהרגשה בין אופנוע שעבר הרצה טובה לכזו שלא. (ועל אחת כמה וכמה עבור הרוכש הפוטנציאלי של הכלי המדובר.
שיש לו כבר בלאים כאלה ואחרים (הצמיגים לא חדשים, השרשרת כנראה לא חדשה וכו') שרשרת וצמיגים מחזיקים כ15-20 אלף ק"מ בכלי שכזה. ולא מדובר בצמיג 190 אחורי.- ושוב, אני מתייחס לרמת אחזקה וצורת רכיבה שאופיינית לכלים האלה. אולי שלך יוצא דופן, אבל אני מניח שלא. אם היה מדובר בויסטרום, הייתי אומר שהאופנוע עוד בתול - אבל מנסיוני עם הדיוק 200 מלפני 5 שנים, כבר ב-10K ק"מ הכלים דורשים השקעה בבלאים כי הרכיבים לא הכי איכותיים מלכתחילה, והבעלים קורעים את האופנועים ללא רחמים.
.