בחודש ספטמבר נהרגו על כבישי ישראל שני רוכבי דו-גלגלי, ואלו מצטרפים ל-52 רוכבים נוספים שנהרגו מתחילת השנה; אנא רכבו בזהירות והיו מודעים לסכנות שבכביש הציבורי!
http://fullgaz.co.il/%d7%91%d7%a1%d7...2%d7%9c%d7%99/
הצג להדפסה
בחודש ספטמבר נהרגו על כבישי ישראל שני רוכבי דו-גלגלי, ואלו מצטרפים ל-52 רוכבים נוספים שנהרגו מתחילת השנה; אנא רכבו בזהירות והיו מודעים לסכנות שבכביש הציבורי!
http://fullgaz.co.il/%d7%91%d7%a1%d7...2%d7%9c%d7%99/
אנחנו בתקופה הכי מסריחה של הכבישים בשנה.
אתמול רכבתי בשטח עירוני קצת יותר מהר ממה שהייתי אמור. הabs של האחורי נכנס לפעולה כמה וכמה פעמים (בלי שתכננתי) בגלל שהכבישים חלקים מכפי שצפיתי.
השמרו לכם מאוד לנפשותיכם.
השלישי בחודש אוקטובר :(
לא יודע מה קרה בתאונה ב 471 אתמול, אבל הכביש הזה הוא מוקד להשתוללות של מהירות. אני גר לא רחוק מהכביש בקריית אונו וזה נשמע כמו מסלול מירוצים
אין את זה ביותר קלישאה, 2 ערבים צעירים, 19 ו25 על טימקס מולבש, 8 שניות אחרי אור אדום:
https://13news.co.il/item/news/domes...galil-1162930/
רק אני שמתי לב שהנהג ה"צדיק" שפרסם את הסרטון נוהג כל הזמן בנתיב השמאלי בלי שום סיבה נראית לעין ועובר לימני הפנוי רק לפני הרמזור, כשמערכת האזהרה מצפצפת? זה לא מצדיק את הרכיבה של הקטנוען אבל יש מצב (לפי הצפצוף) שהוא חתך את הקטנוע כשעבר לנתיב ימין? למה בכלל נסע בנתיב השמאלי (בלי קשר לתאונה)?
נהרגו מקורונה לפי תעודת הפטירה
קרוב לוודאי
זה לא קשור בכלל ואף אחד לא טען שהוא צדיק.
בתחילת הסקטון שומעים את האיתות שלו עובד, ז"א שהוא עקף מישהו ונסע 15 שניות בערך בשמאלי. תקין לגמרי.
ההתרעה לא קשורה, זה בגלל שהוא עבר נתיב ימינה בלי לאותת אז המערכת מחשיבה את זה בהתחלה כסטייה מנתיב.
ולא, הוא לא חתך את הקטנוע. הקטנוע מגיע איזה 10 שניות אח"כ במהירות שהוא לא יכול לפתח מהרמזור או מסביבת הרמזור.
החוק אומר שיש להאט בכניסה לצומת, הרוכב האץ בתקווה לעבור את הרמזור, הערכת המרחק שלו ושיקול הדעת לקו מאד בחסר.
על מנת להשלים את חציית הצומת הוא עקף מימין רכב שהסתיר לו כנראה את שדה הראייה, כשזהה את הרכב שנכנס לצומת הייתה
"נעילת מבט" שגרמה לו להיכנס ברכב.
http://l4me.org.il/he/drv-right/road-parts/nodes
הרבה יותר פשוט: הבחור ברח משוטר שסימן לו לעצור ונסע בפול גז. גם אל הצומת הוא נכנס בפול גז, כ-10 שניות אחרי שהרמזור הפך לאדום ובלי לבדוק מה קורה בצומת, תוך שהוא עוקף רכב מימין.
הנתונים, אגב, מחקירת המשטרה ומנתוני הרלב"ד.
מצטער להיות בוטה אבל אם ברח משוטר אז קיבל את מה שמגיע לו.
חסך לנו עלויות מאסר שיקום ורופא שיניים.
או שהוא דירבן את החבר שלו יאללה תן גז יא זאלמה.
מוביל אותי לדף הראשי, ולכתבה של החיסול של שחרזאדה, או איך שלא קוראים לו. (שנהרג באוטו ולא באופנוע אללה ירחמו).
הכוונה הייתה לרוכב במועדון האופנועים שנהרג.
את הסיפור של הבחור אני מכיר.
שואל אם התאונה הייתה במסגרת טיול של מועדון האופנועים.
כן הבנתי שהוא חבר חדש שהצטרף לטיול האחרון.