נכתב במקור על ידי
shaykram1989
מישיבה קצרה על טרייסר 09 שפגשתי באחד הטיולים הבנתי שהוא ואני כנראה לא נסתדר. המושב היה צר וקשה, הרגליים היו משוכות מדי לאחור, בקיצור לא אהבתי.
האמת הבאת פה רעיון שבכלל לא חשבתי עליו, בהחלט שווה לבדוק. הביקורות עליו די חיוביות וכרגע יש אחד משנתון 2016 שמפורסם ביד2 במחיר ריאלי, מי יודע.
עקבתי בעבר אחרי הפוסטים שלך ואין ספק שעשית לי חשק לוורסיס. לא סתם הצבתי אותו מספר אחד ברשימה, הוא כרגע המועמד המוביל.
עד כמה שני צילינדרים עודפים מייקרים את האחזקה שלו? מחלות מסוימות בדגם הוותיק יותר שידוע לך עליהם?
מקריאה קצרה ברשת הסקתי שאת KTM ניתן להגדיר כהימור, או שתיפול על כלי מושלם שיספק שלל חיוכים וריגושים שידרוש אחזקה תכופה ודי יקרה או שתיפול על כלי שימרר לך את החיים. הפאן פקטור שהחבילה הזו מציעה פחות מדבר אלי, הסיכון גבוה מדי ולכן ירד מהפרק.
את האפריקה אני לא ממש מכיר, רק יודע שיש כזה דבר ואם שושני אומר שהוא נחות מהוורסיס אז אני מאמין לו.
הויסטרום לפי הבנתי נבנה עם יכולות שטח מסויימות שבאמת לא מעניינות אותי בשום צורה, השטח הכי אקסטרים שאולי אכנס אליו זה שבילי קק"ל. הכלים שכרגע מפורסמים בלוחות שנכנסים לתקציב שלי הם משנתונים 14-15 עם קרוב למאה אלף ק"מ. אם יש אופציות טובות יותר בהחלט אעדיף לא להתעסק עם כלים שעברו כזה קילומטראז'.
נזרק פה סופר טנרה לאוויר, נראה כמו חבילה בוגרת ובשלה שעשויה להתאים לי, רק צריך לבדוק לעומק את נושא האחזקה שלו. אם מסתבר שיש רק מוסך אחד באיזור הצפון שיודע להתעסק עם החרגול הזה אז לא עשיתי בזה כלום. מצד אחד דרייב שאפט זה נסיעה חלקה ונעימה יותר, מצד שני מי יודע איזה תקלות הוא עלול להביא איתו.
פעם ראשונה שאני כותב תגובה דרך האתר עם כל הציטוטים, מקווה שיצא מסודר.