טוב רק בחטף ככה בדרך לקונקשיין ראיתי את רובי במקום 4 כשהצנון במקום 1 ומרקאז בשני תקוע לו על הזנב
אין כמו כשמישהו שומר לל על הגב
טוב רק בחטף ככה בדרך לקונקשיין ראיתי את רובי במקום 4 כשהצנון במקום 1 ומרקאז בשני תקוע לו על הזנב
אין כמו כשמישהו שומר לל על הגב
כמו שנאמר בשידור .. אליפות עם *
הייתה עונה טובה, הדרמה בסוף יצרה הרבה באז סביב המרוץ האחרון, קיוויתי שולנטינו ייקח, מקווה שהוא ייתן שנה הבאה בראש לכולם!
ללורנזו היה מרוץ טוב הוא לא ממש קשור לכל הדרמה שנוצרה בין ולנטינו למארקז אבל הרוויח מההפקר.
וגם זה נראה ביחס לזמני הקפה במסלול שיכול להיות שרוסי היה מפסיד את האליפות לחורחה בכל מקרה.
לא בטוח.
מאוד קל להיות מהיר כשאין אף אחד מלפניך. כשאתה צריך לעקוף 21 רוכבים קצת קשה יותר להציג זמני הקפה מרשימים.
לא מפחית מההישג של לורנזו, אבל הוא פחות או יותר קיבל את האליפות במתנה ממארקז.
Sent from my C6833 using Tapatalk
סיום מבאס לעונה פצצה שיכולה הייתה להיות חלומית ובלתי נשכחת.
אני לא חושב שיש רוכב שנוא יותר ממרקז בימים אלה.
ללורנזו אין לי כל כך הערכה. הוא היה ילד חרא לפני כן, והוא הוכיח את זה לגמרי בפרשה האחרונה. מבחינתי הוא רוכב שהביא מעט מאוד לספורט הזה, והוא מתגמד ליד מרקז, ובטח שליד רוסי. האליפות הזו רשומה על שמו, אבל היא לא שלו.
אני חושב ששריקות הבוז של הקהל הספרדי בסיום מסכמות הכי טוב את העונה הזו.
צפיתי בכל המירוץ מהזינוק ועד שלורנזו חצה את קו הסיום.
הדבר שהכי היה נראה לעין זה את מארקז שומר על התחת של לורנזו.
היו לו מלא הזדמנויות עקיפה, אבל הוא בחר להזדנב בדבוקה קבועה מאחורי לורנזו ולהישאר שם.
שדרנים מדברים על זה ורואים את זה כשחור על גבי לבן.
אחלה עונה עם סיום מבאס.
בראיון עם רוסי אחרי המירוץ רוסי טוען שאכן לורנזו ובמיוחד מארקז לא יתנהגו באופן ספורטיבי לאחרונה.
לורנזו כנראה לא יהיה יותר בימאהה וטוב שכך.
לצערי לא היה לי זמן לראות את המירוץ, אבל הייתי חייב לראות את התוצאות.
מאכזב, כל כך רציתי שרוסי ינצח!
בכל מקרה אני עכשיו אראה את המירוץ :)
זמני ההקפה של לורנזו נעו סביב 1:31.4ל-1:31.7 ב-20 ההקפות הראשונות.
בשליש האחרון של המרוץ הוא החל לדעוך ל-1:32.0 עד 1:32.3, כלומר איטי יותר בכחצי שנייה להקפה בממוצע ואף יותר.
בכל הזמן הזה, מרקז צמוד אליו מאחור, ולא עוקף גם כאשר לורנזו דועך. האטה של יותר מחצי שנייה להקפה, כן?
בסיום המרוץ, כשמרקז התראיין לטלוויזיה וקשקש משהו עם חצי חיוך על כך שהוא התכוון לעקוף ב-2 ההקפות האחרונות אבל פדרוסה הפתיע ובגלל זה לורנזו ברח, מעט ההערכה שהייתה לי אליו התרסקה. איזה אפס.
זמני ההקפה פה:
http://resources.motogp.com/files/re...df?v1_8ee23d4a
אני מצרף את הדברים שרוסי אמר לאחר המירוץ :
Valentino Rossi: “We build this season from the first race, and at the end it was anyway a great season. I was always competitive and never make any mistakes. I think that after Motegi I have the potential to win the championship but unfortunately from the race in Phillip Island something changed and in these last three races we saw something that we never saw before in our sport.
“I think that the situation was already bad, but today was embarrassing for everybody because it was unbelievable, the behaviour of Marquez is something very bad for everything, especially for the sport. It is something that nobody expects, because a Honda rider that made a Yamaha rider win and give the maximum just to push out his teammate is something that nobody expect and I think it is very, very bad news. Anyway, it is like this, we have to accept.
“I am happy because now everybody see what I said in Australia and I don’t understand the behaviour of Marquez but sincerely for me it is very difficult to say something to him because I hope that he will understand what he did in these last three races in the future of his career.
“For sure the Hondas were faster. We know that in the second part of the race Honda have a better potential but Marquez just protect Lorenzo like he did in Phillip Island and also Sepang. At the end I think that also Lorenzo have to not be very happy, as it is not a Championship that was won on track. But anyway is memories.”
חברים, אי אפשר להאשים אותי באהבת יתר ללורנזו אבל אני מכיר רוכב אחד שהגיע לולנסיה עם יתרון נקודות ולא עמד בלחץ, התרסק ואיבד אליפות. אפילו שזינק מפול פוזישן. היום, אותו רוכב סיים רביעי.
שלא תתבלבלו, גם מבלי התקרית בספנג לא בטוח שהאליפות הייתה הולכת לרוסי. רוסי סיים שלישי בספנג והחזיק ביתרון של 7 נקודות. לו היה מסיים רביעי אחרי מרקז, הפער היה 4 נקודות. רוסי הקיף את ולנסיה ב 1:32.3 דקות במומצע. לורנזו, מרקז ופדרוסה היקפו את ולנסיה ב 1:31.6 דקות בממוצע ואם אתם מתעקשים אז המהירות הממוצעת של החוד היתה 156.7 קמ"ש בעוד שרוסי היה איטי בכמעט 1 קמ"ש כשהוא קובע מהירות ממוצעת של 155.6 קמ"ש.
אלוהים נמצא בפרטים הקטנים. השטן גם.
אז אם אתם שואלים, איפה רוסי איבד את האליפות פרט לאיבוד העשתונות בספנג:
1. במיזאנו, לורנזו אמנם מתרסק אבל רוסי מתזמן גרוע את כניסתו לפיטס ומסיים חמישי.
2. בארגון, כשפדרוסה מונע ממנו את המקום השני.
3. בפיליפ איילנד, כשיאנונה מונע ממנו את המקום השלישי.
בספרים, יהיה רשום שלורנזו זכה באליפות 2015. בספר שלי, יהיה רשום שרוסי, בגיל 36, רכב עונה מושלמת ויוצאת דופן. בגיל שבו מרקז ולורנזו כבר יהיו בפנסיה רוסי רכב כמו טיל.
לורנזו היה יכול שלא להתערב באירועי ספנג אבל יצרו גבר עליו. הרצון לאליפות העביר אותו על דעתו. לו היה מתנהל אחרת, האליפות הייתה שלו אבל בקלאסה ולא עם ה *.
למרקז יש את הפגרה בשביל לכוון את הראש ואת המהנדסים של הונדה ששוב שכחו שחוץ מנתונים יבשים הרוכב גם צריך להיות מסוגל להוריד אותם לקרקע.
פדרוסה חוזר לכושר. ונחזיק אצבעות כנגד פציעות לספרדי הקטן והחביב.
רוסי, אני במקומו הייתי פורש אבל גם בגיל 37 רוסי יהיה אחד מארבעת הרוכבים המהירים ב Motogp.
ולורנזו, בעיקר תלוי ביכולת של מרקז.
וכמו שגילינו, להיות תלוי בחסדי אחרים זה מסוכן.
איללכא...ונפגש בקאטר
אביעד היקר, אומרים שאין עיוור יותר מאחד שלא רוצה לראות.
הנתונים היבשים (זמני ההקפות) מיועדים לאנשים הקטנים שלא רואים "משהו לא בסדר בהתנהגות של מארקז על המסלול".
היום העולם ראה את פרצופו האמיתי של הנקניק הקטן - אדון מארק מארקז.
רוסי אמר ואמר בצדק, הילד החרא הזה נתן את האליפות ללורנזו.
נעם, בניתוח הממוצעים אתה שוכח פרט חשוב - רוסי עקף 20 ומשהו רוכבים בדרך ועוכב לא מעט בזמן ששלישיית החוד רכבו נקי מההתחלה, ללא הפרעות ובלי עקיפה אחת (!), כמו שלורנצו אוהב. אין שום מידע בנתונים שהבאת לגבי הביצועים או המהירות של מי מהם היום.
אף אחד לא אוהב את לורנצו ואין ספק שהוא רוכב על ואלוף ראוי.
הדרך שבה הוא לקח את האליפות, כולל ההתבטאויות, ההתנדבות לתת עדות בתביעת העירעור של רוסי והעזרה הברורה שקיבל ממרקז במרוצים האחרונים לא תשכח לו עוד שנים רבות.
על מרקז אני לא אפתח עכשיו, לזה צריך שרשור אחר לגמרי..
יכול להיות שמרקז שמר על לורזנו ויכול להיות שהזמנים לא מראים כלום.
אבל שום דבר מזה לא באמת משנה.
כי למרות שכמעט ולא היה לו סיכוי אחרי העונש, הוא התייצב כמו גדול ונתן פייט משוגע עד שהתייצב במקום הרביעי.
פאק אליפות, הבנאדם הוכיח שוב שהוא המלך של הספורט הזה.
גם העובדות לא מצליחות לבלבל אותך. רוסי סיים את מלאכת העקיפות שלו בהקפה ה 13 כשהוא מפגר אחרי פדרוסה ב 11.3 שניות. רוסי סיים את המרוץ כשהוא מפגר אחרי פדרוסה ב 19 שניות. גם אחרי כשרוסי במקום הרביעי הוא מאבד כחצי שניה להקפה מול שלישיית החוד. יכול להיות שרוסי גמר את הצמיגים ויכול להיות שלא. הרוכב היחידי שרכב מהר יותר ב 1/3 האחרון של המרוץ היה פדרוס ולא בפעם הראשונה. יש ערמה של מידע, רק שאתה בוחר לעצום את עיניך.
איללכא...ולגבי מרקז, אמתין לשרשור שלך וגם אז אני מניח שתבחר שלא להתבלבל מהעובדות.
למה צריך לפרוש ממרוצי אופנועים בגיל 37? זה לא פוטבול.
איזה יתרון יש לילד בן 20 על רוסי מבחינה פיזיולוגית?
דגדג לי כל המירוץ שמארקז לא יעקוף כי יש סכנה שגם פדרוסה יעקוף, ואם לורנזו היה שלישי, היה מספיק לרוסי מקום 6 לאליפות.
אם הוא היה ממש רוצה, מארקז היה נכנס מתחת לורנזו כמו שעשה פעם אחר פעם לרוסי בספאנג.
פשוט מתאבד בקו פנימי ומעיף את לורנזו החוצה. התירוץ שלו בראיון בסוף הרגיש לי מאוד מלאכותי.
וזה שבגללו פדרוסה לא עקף את לורנזו בכלל חירפן אותי.
רפלקסים, קואורדינציה, פחד מתאונה חמורה אם דוחפים חזק מידי (לא פזיולוגי אבל קריטי)
אני לא בטוח שרוסי האמין שהוא יוכל לצמצם שניה להקפה על המובילים (מרגע שהגיע למקום 4). אולי ניסה 2-3 הקפות ואח"כ נרגע כדי לסיים על הגלגלים.
לורנזו רכב חד כתער (כמו כל המירוצים בהם ניצח), חבל בשבילו שהתערב בערעור של רוסי (ושמארקז שמר עליו).
אני מקווה שרוסי לא יתבזה בעונה הבאה, מצד שני הכי מתאים שיפרוש עם אליפות.
הנס בוולנסיה לא קרה:
http://wheelz.co.il/?p=98643
עכשיו שאנחנו עם הפנים ל 2016. מי יכול להגיד מה מצפה לנו ?
היו שמועות על חילופים בין לורנזו ופדרוסה. דובי ואינונה נשארים ? מה משתנה בסוזוקי ?
מרוץ מושלם ללורנזו . זינק ראשון . שמר על קור רוח.
הוכיח לכולם שהוא רוכב מצויין , אוהבים או לא אוהבים .
אני לא חושב שמארקז אפס ". כמו שאמרו כאן , אתם יודעים מה גם לא חושב שמארקז שמר על
התחת של לורנזו. " הוא היה קרוב אליו , רק מה לא התאבד. הריי כבר אמרו לו אל תסכן את
המתמודד על האליפות... ולמה כולם נופלים על מארקז - גם בדרוסה היה שם , מה הוא לא רצה לנצח.
מצד אחד רוסי חייך ונופף לאוהדים שלו, מצד שני שהוא דיבר ,הוא המשיך להאשים את מארקז ,
במקום להאשים את עצמו . רק את עצמו .. ",אלוהים נמצא בפרטים הקטנים , השטן גם .."
אני כבר מחכה לעונה הבאה ולאלוף חדש .
להתראות במרץ.{ לא ממליץ למארקז ומשפחתו לטייל באיטלייה השנה..}
סאלם עלייכום.
עכשיו שאני חושב על זה רוסי עבר אחד אחד מהרוכבים , ולחלקם אף הניד בראשו קסדתו - שלום שלום
זה אני . אה זה אתה אדוני המלך , תעבור...
רק שבנתים השלישיה נעלמה לה באופק.
מה שלא יהיה אף אחד עוד יורש העצר.
רוסי לא אמר את המילה האחרונה , ולמארקז יש עוד הרבה לעבור.
ואחרון חביב -שלום לך ניקי היידן , להתראות בסופרבייק.
רוסי מדבר על מה שהכי הפריע לו במירוץ:
http://www.motorcyclenews.com/sport/...otect-lorenzo/
זה לא באופי של מרקז לנהוג בטוח.
ידוע שהוא לא מוותר בקלות וראינו זאת במירוץ הקודם שעשה לרוסי חיים מאוד קשים.
אבל שמדובר בלורנזו, פתאום מרקז רוכב רגוע..
בשתי ההקפות האחרונות שפדרוסה התקרב, פתאום מרקז נותן פייט רציני בחזרה.
אז משהו בדבריו של מרקז לא נשמע אמין.
לגבי לורנזו, תמיד ראו שהוא שחצן אבל יחד עם זאת המון פעמים הערצתי את הכישורים שלו על המסלול.
לורנזו באמת רוכב גדול, אבל קצת ביאס ההתנהלות שלו מול רוסי.
אין לי ספק שלורנזו יכל לקחת את האליפות גם עם מרקז לא היה משתתף במרוצים כלל. אבל מאוד חבל שככה התנהלו המירוצים האחרונים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
רוסי עצוב לו ממשיך להתלונן על מארקז."
עצוב לי על רוסי. עצוב שרוכב כמהו מאשים אחרים ולא את עצמו .
הרבה אנשים עובדים אצל רוסי . - קבוצת ימאהה על מכונאי , מהנדסיה . מאמניה .
לרוסי יש יחצנים , שומרי ראש ואנשי סוד ומגבת. לרוסי יש גם קבוצה במוטו 3.
ולא נשכח את החברות פרסום וחסות. רק רוסי שכח דבר אחד. - לא כולם עובדים בשבילו ,
ישנם רוכבים כמו יאנונה , לורנזו , ובחור מוכשר וצעיר בשם מארק מארקז שלא עובד בשבילו.
אבל את זה רוסי לא מקבל . חבל ועצוב לקראת סיום הקרירה ולדעת שלא למד כלום.
קראתי את התגובה שלך וזה מרגיש לי כמו ימני שמתבכיין על המצב אצל שמאלני שעשה 30 ימי מילואים כל שנה במשך 22 שנים רצופות.
עכשיו, אחרי שהבהרנו את הנקודה הזאת. נמשיך.
כל העולם, אשתו וכנראה גם כמה חוצנים טוענים שמרקז נתן את האליפות ללורנזו. אממה, אין שום הוכחה לטענה הזאת מעבר לתחושה לא מבוססת של אוהדי רוסי, פרשנים כאלה ואחרים ורוסי עצמו. טענות, תחושות, נראה לי, מרגיש לי ועוד אין סוף טענות סוביקטביות יש מכאן ועד ולנסיה. עובדה אחת אין.
אלא אם היית הצמיג הקדמי, אקח את ההרגשות שלך בערבון יותר ממוגבל.
מצד שני, ההקפה האחרונה של מרקז בפיליפ איילנד היא עובדה חד משמעית כנגד הטענה שמרקז מכר את האליפות ללורנזו. הגישה הקונספירטיבית שטוענת שמרקז היה עסוק כל פיליפ איילנד בלחרבן לרוסי את המרוץ ואז סתם בשביל הכיף הוא מראה ללורנזו מי הבוס האמתי של ה Motogp לא באמת מחזיקה מים. וכמו תאוריות קונספרציה אחרות, גם זאת לוקה חוסר סבירות קיצוני.
לטעמי, רוסי רכב עונה מושלמת ורק אובדן עשתונות שלו הביא לאבדן האליפות.
לורנזו, היה יכול לא לטפוח על השכם של פדרוסה ויאנונה שמנעו מרוסי נקודות שבדיעבד מנעו ממנו אליפות. לורנזו היה יכול לשתוק מספנג ועד קו הסיום בולנסיה ולזכות באליפות בקלאסה. אבל לורנזו זה לורנזו.
מרקז, היה יכול להזים האשמות חמורות כלפיו לו היה מנצח בולנסיה, מה שלא קרה. לטעמי האשמות הללו ימשיכו להעיב על הקריירה שלו גם אם אי פעם יעבור את 9 האליפויות בהן מחזיק רוסי. שזה אומר לזכות בלפחות 7 אליפויות ב Motogp. וכל בעלי תאוריות הקונספירציות, בהבל פה או עט, טוענים שזה גם יבוא למרקז ממש בקלות. בקלות כמו העונה האחרונה?
איללכא...ונפגש בקאטר 2016
אז אתה מודה שאתה שמאלני?ציטוט:
קראתי את התגובה שלך וזה מרגיש לי כמו ימני שמתבכיין על המצב אצל שמאלני שעשה 30 ימי מילואים כל שנה במשך 22 שנים רצופות.
סתם סתם פשוט היתה הרמה להנחתה.
אנחנו לא הצמיג הקידמי, לא מחשבי איסוף הטלמטריה ולא מבצעים סימולציות מחשב על דעיכת צמיגים טמפ' מסלול וכך הלאה שאר נתונים טהורים של אף רוכב בשום מירוץ
ועדיין אנחנו מרשים לעצמנו (גם אני וגם אתה וגם כותבים אחרים) לנתח להביע פרשנות שהיא מבוססת על תחושות....
ולכן הטענה כי יש צורך להישען על נתונים מוכחים בלבד ומראה עיניים על התנהלות רוכבים "אסורה" בפירוש נשמעת לי קצת .....חלשה.
אילליכה ונפגש ובמילואים (;
נ.ב.
אין לי טענות כנגד איך שאתה מבין את המירוץ לאליפות פשוט קצת לשים דברים בפרספקטיבה על השיטה להגיע להבנה הזאת.
נעם 1 תעקוף את כולם בשמאלי ותן גז.
" כל העולם , אשתו גם כמה חוצונים טוענים שמארקז נתן את האליפות ללורנזו."-אז אומרים.
"
תרבות ההעדר . "טענות סוביקטביות בלבד ללא כל בסיס .
מסכים לכל מילה.
גונטן - אן ספק שלהיות ימני זה יותר אופנתי.- .וגם להיות פרו רוסי.
אבל כל אחד ודעותיו הוא. בכל מקרה לא תמיד העדר והרוב הוא הצודק גם אם זה
ההעדר הימני של רוסי.
סאלם עלייכום ומארקז ישר כוח 2016.
הוכחות אין אבל
אם זה נראה כמו תרגיל מסריח הציבור יתפוס את זה כתרגיל מסריח, אוהדי רוסי או לא,ולזה יהיו (וכבר יש) השלכות מעשיות מסחריות ואחרות.
שמאלי. שמאלני זה כינוי גנאי.
הנושא אינו הפרספקטיבה. הנושא הוא, האשמות חמורות ביותר כלפי מרקז שמבוססות על תחושות בלבד. לא ראיתי מי מהמאשימים כאן מסייג את דבריו, להיפך, הדברים נכתבים כאילו הם חקוקים בסלע.
בכתבות שלי אכן מופיע פרשנות על בסיס תחושות ועל בסיס עשרים שנות צפייה במרוצים. אבל. על אירועים כפי שהיו בין רוסי ומרקז בארגנטינה, באסן ובספנג אני כותב אחרי שאני צופה בהם עשרות פעמים, נעזר במגוון זוויות הצילום כולל בצילומי ה on board ובצילום בהילוך איטי.
את המרוץ בפיליפ איילנד שהיה המחולל הראשי לאירועים בספנג ובולנסיה אני ממליץ לראות שוב. אתם תגלו שבמהלך המרוץ מרקז קרוב לאבד את האופנוע יותר מפעם אחת. זה נכון שלמרקז סגנון רכיבה הרבה יותר חופשי ופרוע משל אחרים אבל גם בשביל מרקז היו רגעים שעל הקצה ומעט מעבר. להזכירכם, מרקז סוגר על לורנזו פער של שניה ומנצח אותו. לא ראיתי מישהו טועם שמרקז נתן לרוסי 5 נקודות אליפות.
לגבי ולנסיה, אתם מוזמנים לבחון את האימונים למרוץ. פעם אחרונה שבדקתי, הקצב של לורנזו ומרקז היה דומה אבל עם יתרון של שבריר ללורנזו.
איללכא...ומרוצים טובים
אילו המרוץ היה מתנהל כמתוכנן ולורנזו היה זוכה בתואר כולם היו שותקים, אך האופן שבו הוא קטף את האליפות פשוט מבזה אותו (בהתחשב באופן שבו הוא התנהל לאחרונה) ויותר אותנו הצופים / מעריצים.
יתרה מזאת, מאז המרוץ היה קשה לאתר מתוך עשרות אלפי התגובות בפרסומים של Motogp בפייסבוק, איזו תגובה חיובית לגבי מרקז או לורנזו. היינו יש קונצנסוס מקיר לקיר שהאליפות לא הסתיימה כראוי (ושיהיה ברור - לא נראה לי שיש חולק לגבי יכולות הרכיבה של לורנזו או לגבי העובדה שמבחינת הרכיבה שלו הוא בהחלט ראוי היה לזכות באליפות... אך לא כך).
שמע נעם, אתה יודע שאני אוהב אותך אבל אתה סותר את עצמך כאן פעם אפשר לנתח פעם אתה לא יושב לו על הגלגל ורק אם יש לך את הטלמטריה אפשר לדעת...
או רק מי שיש לו את מצלמות ה ON BOARD וצפה עשרות פעמים מותר להביע דיעה ולשאר הכותבים כאן אסור/לא לגיטימי.
בו נהייה כנים מארקז חירב את הספורט באותה דרך שבה f1 התחרבה בעבר (רק ששם זה היה הוראות קבוצה ולא איזה מסע נקמה אישי).
אני יודע שאתה שמאלי (== שמאלני שעושה מילואים), אף אחד לא מושלם אבל....
אבל אל תמנע מאנשים להביע דעה (ואני יודע שאתם השמאליים אוהבים לשמור על זכות הדיבור במיוחד כשהיא מכוונת כלפי הצד השני) בטענה שאין להם את הידע ולכן אסור לנו לשפוט את מרקאז (שתאמין לי שם עלינו כאן בפורום בישראל קצוץ).
בעצם לדעתי הוא אפילו לא מודע לקיומנו אז אין חשש.
דעה: אכזבה!
http://wheelz.co.il/?p=98686
וואלה אביעד בדיוק אתמול נזכרתי ביריבות שהייתה בין סטה ג'יברנאו (שאת השם לא זכרתי ורק אחרי כמה שעות של נבירה בתאי הזיכרון שלי זה צף) לאחד בשם רוסי.. אז רוסי היה בתפקיד הצעיר וסטה בתפקיד הנעלב והפגוע, אבל ממש לא זכור לי שזה הגיע לרמות האלה כמו היריבות המרה הזו עכשיו בין מרקז ורוסי.
אביעד סיכמת את זה יפה לדעתי ולא בגלל שאני אוהד של רוסי (אני גם/או הייתי אוהד של מרקאז) ואני משווה את זה לאליפות של 2006 שם רוסי הפסיד את האליפות בסיבוב האחרון ב 5 נק' כמו הפעם להיידן.
שם האש הופנתה לרוסי כי ההרגשה היתה שהוא נתן לזה לקרות חוסר ריכוז של רוסי.
כאן ההרגשה שגנבו רימו עשקו אותנו הצופים מלקבל את מה שמגיע למי שמשקיע זמן ואנרגיה ועוקב אחרי האליפות.
וזה לא רק מרקאז (הוא הגורם העיקרי הוא המעגל הראשון)
זה גם ה race direction (שהתעלמו מההקשר)
גם דורנה (שלא התערבו ואספרזה ישב על הגדר ונהנה מהתקשורת - אין דבר כזה פרסומת רעה נכון?)
וגם הגיבוי שקיבל מרקאז מ hrc שלא זרקו אותו מכל המדרגות אחרי אוסטרליה (כי בניגוד אלינו ולנעם , hrc כן יושבים למרקאז על הזנב על הטלמטריה על המשכורת על הכל שידעו מה קורה ולא רק ששתקו אלה גם תמכו ברוכב שלהם)
כולם ,כל השרשרת הזאת שציפינו שיעמדו לצידנו שישמרו על הספורט כי בסופו של דבר אם הצופים הולכים הספורט נמחק, מכרו אותנו הצופים ולטובת מה?
לטובת ריב של ערסים שבינו ובין הספורט אין שום קשר.
וזה מה שכל כך מפריע לנו, האוהדים.
נעם 1 - אני לא מתכוון להיכנס אתך לפינות.
לעניינו, תמיד הערצתי את רוסי, הוא היה וישאר הפייבוריט שלי בMotoGP.
למרות זאת, אני מאוד אוהב את לורנזו, מארקז ופדרוסה.
אני ממש לא אוהד קיצוני של רוסי, אני לא עיוור לשאר הרוכבים שעל המסלול.
לצערי הרב, הדברים שמארקז עשה במירוצים האחרונים של הסבב גרמו לי (כמו להרבה אחרים) לבוז לו.
מארקז במו ידיו הרס את התדמית שלו בעולם הMotoGP.
מי שרוצה (נעם1,ilang) מוזמן להמשיך להתכחש לדברים שמארקז עשה ולחיות באשליה שלו.
נ.ב
מארקז ללא כל ספק הרוכב הטוב ביותר בעולם כיום.
לורנזו ללא כל ספק הרוכב העקבי ביותר במוטוג'יפי.
כל זה לא אומר כלום על מה שהשני חראות האלה רקמו (ביחד או בנפרד) כדי שלורנזו יקח את האליפות ללא קרב.