אחרי שנים ארוכות שנעדרו מהשוק האירופאי והישראלי, הסוזוקי DR-Z400S וה-DR650SE חוזרים ארצה; המחירים - 46 ו-43 אלף ש"ח
http://wheelz.co.il/?p=100209
http://wheelz.co.il/wp-content/uploa...12/DR650SE.jpg
הצג להדפסה
אחרי שנים ארוכות שנעדרו מהשוק האירופאי והישראלי, הסוזוקי DR-Z400S וה-DR650SE חוזרים ארצה; המחירים - 46 ו-43 אלף ש"ח
http://wheelz.co.il/?p=100209
http://wheelz.co.il/wp-content/uploa...12/DR650SE.jpg
ללא ספק הידיעה הלוהטת של השנה.
חברים, נא לקנות הרבה כאלה חדשים.
עוד שנתיים אני ארצה כזה משומש
הבשורה הכי משמחת זה לכל הטמבלים שחיים בסרט ומוכרים כלי שנת 2006 ב35 אלף שקל!
חעחעחע!!!
נדפקתם!!
סליחה תמיד רציתי drz והשוק פשוט חרא זבל.. אולי עכשיו ירדו המחירים של היד שנייה.
פרקתי תודה וסליחה!
הכי חשוב:
מתי רכיבת מבחן של ווילז?
אלדד
אגדה של אופנועים
משהו שאני לא מצליח להבין -
אם ה-650 נמכר ללא שינוי של ממש משנת 96, ובכתבה נאמר שהמחיר שלו דומה מאוד למחיר שהוא היה נמכר בשנות ה-90,
איך זה הופך את המחיר שלו לאטרקטיבי?
לא מבין את ההתלהבות סביב הדינוזאורים האלה, כלים עתיקים שהם לגמרי אובררייטד, ובארץ הם נתפסו כאגדות בלי שבאמת יש להם משהו שאין לאחרים להציע, ועוד היום הם אפילו מציעים פחות.
אופנוע שנת 2015, מכלולים 1980.
מקרר של אמקור.. בן 35 לפחות.
בוא תכנס בפנים אתה הופך לקוביית קרח.
הדברים של פעם הכי טובים.
וסתם לידע כללי הdrz-400 מפורסם מאוד בכל העולם ונפוץ באמריקה.
כל שנה נמסרים כלים חדשים.
סליחה.
אבל אם זכרוני אינו מטעני הדוקטור נשק לשלושים בתשעים.
חבל שבארץ הקודש הדרוזים גנובים לאללה. הייתי רוכש לי מחמד אחד.
בשלושים אלפי זוזים (עם קיזוז נגיד עם מכירת מה שיש לי) אני מפוצץ את מה שיש לי עם שיפורי פסים של לדים ונשאר עודף לדלק.
עכשיו מה זה אומר לגבי ה klr האמריקאי ?
או ה xt660r?
רגע כמה עולה הרפליקה של הדוקטור 350 הסיני בימינו?
הגרויסע מציאס
קאמבק העשור..
בשורה משמחת לגנבים ובשורה עצובה למוכרים ביד 2 שמוכרים כלי יד 100 עם פלסטרים ב30k
אלוהים אדירים...רק בוכים כל היום....מביאים אופנוע חדש מהניילונים בארבעים אלף, גם לא טוב.
***בלי גזענות בבקשה***
מה עם xr650r?
העיקר אלפ 350 חדש של בטא עולה 40 אלף חחח.
גרסאת הסאדו מאזו (dr-z 400sm)גם אמורה להגיע עוד מספר חודשים, זה מצויין!
אבל למה לא גירסת סופרמוטו??
הייתי עכשיו רץ לטרייד
ההתלהבות היא (לפחות לגבי הdrz) שמאז שהוא יוצר לראשונה בשנת 2000, כמעט לא קמו מתחרים אמיתיים בקטגורייה שלו, עד כדי כך הוא אופנוע מדהים.
עד היום, 15 שנה אחר כך, כשרוכב מתחיל יכנס לפורום ויבקש המלצה לאופנוע ראשון לשטח, עם קצת יכולות כביש ליומיום והתניידות לשטח, זו ההמלצה שהוא יקבל, לצד הwr250r שהוא פחות לטעמי, אבל הוא בהחלט מתחרה ראוי.
איזה עוד אופנוע אתה מכיר, שרלוונטי ברמה הזו 15 שנה לאחר ייצורו לראשונה?
אני בדרך לטרייד אין על ה-sm שלי, לטעמי אכן בשורה מעולה. אם אלו יהיו גם המחירים אז בכלל, אששששששש.
ההתלבטות קשה, בין ה-650 ל400, ה-650 הוא חלום ילדות, אבל ה-400 מעט יותר מודרני ויעיל ממנו. כנראה שאלך על ה-400 גרסת ה-S.
לא קמו מתחרים? wtf?
wr250r קל ממנו, יפני ואמין בידיוק ואפילו יותר ממנו, מוזרק דלק, ועדיין נותן את אותם ביצועים, שיוט 110, סגירה 150.
גם בשטח הוא קליל יותר, גם בסופרמוטו הוא קליל יותר.
גם פחות גניב.
דינזאור ותו לא.
מבחינת הסופרמוטו גם בעשיריה פחות, 38,500 אתה רוכש דיוק 390, אז מה זה drz??
מאז שהוא יוצר בשנת 2000 על בסיס אופנוע מ1980, ואנחנו ב2015.
"אני בדרך לטרייד אין על ה-sm שלי, לטעמי אכן בשורה מעולה. אם אלו יהיו גם המחירים אז בכלל, אששששששש.
ההתלבטות קשה, בין ה-650 ל400, ה-650 הוא חלום ילדות, אבל ה-400 מעט יותר מודרני ויעיל ממנו. כנראה שאלך על ה-400 גרסת ה-S."
נכון ה400 יותר מודרני, תוכנן ב1980, בעוד ה650 תוכנן ב1970. ממש פאר הטכנולוגיה.
ישראלים ישארו עדר, והנה ההוכחה הגדולה מכל.
אגב, היום קווסקאי מציעה kl250\450 עם רישוי כביש. אז מה זה drz???
ההבדל הוא שהdr ישרוד הרבה יותר טוב מה-wr בשימוש יומיומי ולא רק בתוך העיר, ולאורך שנים.
מי שיחפש מתלים, משקל וכוח ימצא את פתרונו בכלים הרבה יותר מקצועיים משניהם.
תפתח יד 2 ותראה עם איזה קילומטראז' נמכרים drים (בעיקר ה-650) רמז, המספר כה מביך שרוב המוכרים לא יפרסמו, או שיפרסמו את מה שמופיע בספידומטר אחרי שכבר התאפס פעם או פעמיים (ב650 מתאפס במאה אלף).
בהחלט הפתעה
זה אומר שהדגמים קיבלו פטור מתקינה אירופאית?
זה פטור רק להם ספציפית או שזה תופס לגבי דגמים אחרים?
אם יבוא אישי אפשרי (שנתון, תקינה) זה יכול להפוך את העסקה לכדאית בהרבה.
ה-dr לא משנות השבעים וה-drz לא משנות השמונים. ברור שישנם כלים יותר משוכללים ויותר מושחזים, אבל אני לא גראהם ג'ארוויס, ואתה יודע מה אני ממש ממש בטוח שגם אתה לא, אפילו לא קרוב. אז כל המקצוענים של הק.ט.מ וההוסקוורנה בסופי השבוע, יכולים להמשיך לזלזל בסוזוקים הוותיקים שחוזרים. אבל אני, שחולם על dr 650 מגיל מאוד מאוד צעיר ולא הצלחתי להגשים את החלום, כי עד שהתארגנתי לרכישה הוא כבר לא היה קיים בארץ-הולך להזמין אותו עכשיו חדש מהניילונים ובמחיר שלדעתי הוא לא רע בכלל, כלי עם אמינות פשטות ואיכות, אמנם לא מודרני ומושחז, אבל לחלוטין מספק אותי. אני מתחייב שאין לי שום קשר ליבואן סוזוקי ואני בסך הכל חולם, שהולך להגשים את החלום שלו אחרי 20 שנה. ולגבי הקוואסקי שלך, אני אשתדל מאוד מאוד לעולם לא לרכוש כלי מחברה שהשתתפה בחרם הערבי ולא משנה כמה הוא יהיה טוב או משתלם.
אני חשבתי על הDR650 ככלי לכביש
עם זה:http://www.safaritanks.com.au/home/s...-dr650-fairing
ואיזה מגן רוח, 3 ארגזים צמיגי כביש וואיזה שינוי קטן בגגלי שיניים לטובת מהירות סופית... כמובן עוד כמה שנים כיד שניה.
לא הבנתי למה בדיוק הdrz יותר גניב מאופנועים אחרים? כי גנבים רוצים אותו יותר? זה לא ממש כשור לטכנולוגיה או ל2015...
וגם לא הבנתי את ההקבלה לkx250/450 שמגיעים עכשיו ברישוי צהוב. אלה אופנועי מוטוקורס, אפילו לא אינדורו, ובטח לא דו"שים לשימוש יומיומי.
ואם מדברים על "גניב", לkxים אין אפילו סוויץ'...
הבחור לא מבדיל, הוא לא מבין שהdrz יכל גם לפתוח כמו exc200.
המנוע ממותן לטובת אמינות,אורך חיים ומרווח טיפולים.
אז גם אם תקנה kx עם לוחית רישוי אחרי כל טיול תחליף שמן.
אגב, לא סתם בנישת הטרקטורונים הרבה אהבו את הDVX(מנוע של DRZ) כי זה טרקטורון מתון שלא דורש יותר מדי התעסקות ותחזוקה.
[QUOTE=danielk;27352]אנחנו לא מדברים על יכולות רכיבה.
אנחנו מדברים על אופנוע 2015 עם 5 הילוכים קירור אוויר וקרבורטור, אין קשר לג'ארוויס.
בלי abs בלי הזרקת דלק בלי קירור מים וגניב בטירוף, ב2015.[/QUOTE
בדיוק, הוצאת לי את המילים מהפה. הפשטות, הפשטות זה כל הסיפור. הבייסיק הזה, לטעמי עדיף על כל הסיבוך הטכנולוגי של האופנועים היום. קירור נוזל והזרקת דלק, הם חסרונות בעיני, יותר מדי מערכות מסובכות עדינות ופוטנציאליות לתקלות מציקות. חמישה הילוכים זה חיסרון, אבל אני לחלוטין יכול להסתדר איתו, גם ניתן לפתור אותו חלקית במשחק עם הגלגשי"ם. אבל אין על האמינות של ה-DR, פשוט, זול לרכישה, זול לטיפול ולדעתי תענוג. אבל היי, זה אני .....
בוא נקנה אופנוע עם abs שאחרי שתיגמר האחריות הabs יחווה תקלה שתצטרך תיקון בעלות של 13,000 שקל.
היי הלך המזרקים, המשאבה, צריך מחשב להתחבר בלה בלה, פרק את הקרבורטור, נקה טוב טוב, תרכיב וסע לשלום..
עזוב זרוק לפח תביא קרב חדש מאיביי ב1500, יאללה זי^ו אותך במיסים עוד 500 שקל יצא 2000 שקל קרב' חדש.
אתה מבין לאן אני חותר..
אמינות זה שם המשחק בדגם הזה, לכן הוא הצליח ככה.
בשטח אם תתקע בגלל מערכת ההזרקה אין הרבה מה לעשות.
אני מכיר אישית מערכת הזרקה שמתפקדת יופי יופי גם בלי מצבר.
אגב אמינות, במחירים של סביב החמישים אלף שקל לדושימושי מקורר אוויר/שמן משנות התשעים הייתי מצפה לקבל את ההזעות והנזילות בילט אין ישר מהמפעל.
שיהיה אותנטי.
גם אני מכיר.. אבל לא הרבה.
אין על אופנוע פליין ישר ולעניין.
עסק קם על מנת להרוויח כסף.
היום הכל בלאי, אם זה לא עולה הון תועפות, זה בלאי.
אז אופנוע ברזל ישן,מקורר אוויר,ועם קרב' בשבילי זה מעולה.
אם יהיו גם שריטות על הקצת פיירינג שיש בכלל קנית אותי.
הטכנולוגייה מתייעלת אך תעשיות הייצור יוצרות בלאי מכוון.
שאתה בשנת 1980 ואין לך טלפון סלולרי, ואין לך דבר כזה שנקרא ביטוח גרירה. נו באמת, איזה תירוץ טיפשי כדי לקנות אופנוע "ישן" ב2015.
כן, תקלה במערכת הabs תעלה לי 13 אלף שקל, ומספיק שפעם אחת בחיים שלה היא תעשה את העבודה והיא חסכה לך את ה-לשבור פיירינג, מזלג, לפוצץ ג'אנטים וכו', אה כן ואת הגוף שלך. עוד תירוץ טיפשי לקנות אופנוע "ישן" ב2015
מה שאתם אומרים זה ככה, הdrz זה אחלה אופנוע, אבל רק בוא נשחק בגלגלש, נחליף לfcr, נשפר פה נשפר שם, ואז אולי נקבל אופנוע שנוסע חזק ומכוון טוב ולא רכרוכי. (וזה לא עולה כסף אה?) מבין את האהבה שלכם בפשטות של הכלי, אבל להביא אותו למצב שהוא באמת שווה משהו זה גם יעלה כמו לקנות כלי חזק מלכתחילה. (וכולם יודעים שdrz בלי שיפורים לא זז)
אורך חיים? כמעט מחצית מהdrz פתחו מנוע עד 30 אלף ק"מ. תפתח יד 2 תראה, כולם עשו מנוע חדש כבר ורק 30-40 אלף ק"מ בשעון. אולי בשימוש רגיל הוא יחזיק יותר, אבל בשימוש סופרמוטו 30 אלף הוא קורס, תשאל מכונאים. ואם לא קנית סופרמוטו בשביל להתקרחן, אז בשביל מה?
איזה סיבוך יש לאופנועים היום? קירור מים? נו באמת. תגיד לי גם הרכב המשפחתי שלך זה פולקסווגן באס של "היפים" משנות ה70? והפרייבט שלך זה חיפושית 73?
אתה שוכח שאנחנו מדברים על אופנוע לצורך העניין, מודל 2016, שעד 2018(!!) שתתפוצץ המשאבת דלק, שיקרוס הabs, יש אחריות. מעטים אלו שמחזיקים כלי כמו drz מעל שנתיים, זה כלים שמחליפים ידיים בקצב מסחרר.
הפשטות שלו לא עוזרת לי בכלום, שגם ככה אסור לי לגעת בכלום כי אני תחת אחריות יצרן\יבואן.
אתם אוהבים אופנועים ישנים, הכל טוב ויפה, אבל תפסיקו לעשות מהדינוזאור הזה כאילו הוא מציאת השנה, הוא ממש לא בסטנדרט ל2016, אל תנסו לעשות אותו טוב יותר מאופנוע מודרני כי הוא פשוט לא.
ההפך החיפושית שלי צריכה להיות2016 ואוטומטית, כי היא מעניינת לי את התחת. מביאה אותי מא' לב'.
האופנוע כן שיהיה ישן, מעולה. במכונית אני לא אטפל, באופנוע כן.
באופנוע אני אכוון קרב' ואת המכונית אני אקח למוסך, גם אופנוע עם הזרקה אני יכוון(יכוון למוסך הקרוב וישפוך שם 2000 שקל על להתחבר למערכת חרטה ברטה)
שחכתי גם שבחיפושית אני אחליף ארבעה צמיגים ב1000 שקל.
ובdrz שני צמיגי sm יעלו לי 2000 שקל, למה הגעתי עד לפה? כדי שתפסיק להטיף.
אין דבר כזה אופנוע מציאה בישראל, שום אופנוע.
המדינה והחזירים גובים המון כסף על קנייה,תחזוקה,בירוקרטיה וטיפולים בכל מה שקשור לאופנועים.
אתה אל תנסה להטיף כי לך אישית בא לקנות אופנוע חדש עםabs והזרקה ורדיאטור ולהתחתן עם ד.ל.ב תהנה תתחדש סע בזהירות.
תן לנו להנות בשקט מהאופנוע המדהים הזה לדעתי ולדעתם של עוד מיליון אנשים שחולקים עלייך, אבל אתה אחד שיוצא נגד.
תן לנו להיות גברים ולבכות בשקט כשאנחנו מכוונים לבד שסתומים בבית ומחליפים טיימינג.
ואתה מוזמן להתבכיין באתר למה לא עובד לך הקוויקשיפטר, או ה abs, ולמה ביקשו עשיריה על תיקון.
אני בן 24 ויודע שאופנועים ובכללי מוצרים של פעם אמינים יותר מרוב המוצרים היום.
ורק שתדע עם הזמן הטכנולגייה בהספק ובכוח לא השתנתה כלכך, מה שמפותח חזק זה הצורך לזהם כמה שפחות את האוויר.
בגלל זה אנשים בוכים שהיה להם xr250r 1992 שהיה יותר חזק מכל 250 שיש היום בשוק.