ושוב הגיע הזמן להחליף צמיגים. לאחר 2 פנצ׳רים באחורי בחצי שנה האחרונה, האם המיגון של ריינו טייר טוב ליהודים?
בעיות במהירויות גבוהות?
האם רק למגן או גם לקנות דרכם סט צמיגים?
הערות והארות, יתקבלו בברכה.
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
הצג להדפסה
ושוב הגיע הזמן להחליף צמיגים. לאחר 2 פנצ׳רים באחורי בחצי שנה האחרונה, האם המיגון של ריינו טייר טוב ליהודים?
בעיות במהירויות גבוהות?
האם רק למגן או גם לקנות דרכם סט צמיגים?
הערות והארות, יתקבלו בברכה.
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
באחד האופנועים (או הsv או הcb) הותקן המיגון של ריינו (יחד עם צמיגים),
שהפסיד במערכה מול בורג קשוח.
אז את האמון במיגון איבדתי, אבל השירות של ריינו מעולה!
לא עושה טוב לא לצמיג ולא לאופנוע. וכן פנצ'רים קטנים זה ימנע, גדולים כנראה שלא. כנ"ל אין מילה רעה על ריינו טייר, שירות מצויין.
מוסיף לא מעט משקל לצמיג עצמו (יצא לי להרים 2 צמיגים זהים 1 עם מיגון 1 בלי וההבדל משמעותי, לא עניין של גרמים), ומשפיע ישירות על ההתנהגות של האופנוע כולו.
אתמול בערב היה לי פנצ'ר ראשון בצמיג האחורי עם המיגון שלהם. לזכותם ייאמר שבשעה מאוחרת ענו להודעה בפייסבוק, ומיד אמרו שישלחו גרר על הבוקר.
למרות שהיו כמה נזילות קטנות מהחומר על צידי הצמיג והגעתי הביתה עם 4 psi, ניפוח עם קומפרסור בלילה, בבוקר הכל היה כרגיל כאילו אין פנצ'ר..
שירות מצוין
יצרני האופנועים משקיעים זמן ומחשבה על תכנון משקל החישוקים והצמיגים והשפעתם על התנהגות האופנוע. יש כאן תוספת משמעותית למשקל שעד היום אף אחד לא הצליח לתת הסבר מלומד האם היא משפיעה או לא ולכן מעדיף להימנע
שטויות - המיגון מצוין ! הציל אותי ביותר מאופנוע אחד במקומות שקרובים לסוף העולם, ולא שינה מאום בהתנהגות הכלי, וכן אופנועי סופר ספורט. שלא נדבר על השרות שאתה מקבל. אני ממליץ בחום, מניסיון מר עם תקרים.
המיגון לא משפיע על התנהגות הכלי נקודה.
תעשה מיגון.
גם אצלי עם המיגון כמה פעמים היו ברגים/מסמרים ומקסימום בהוראה טלפונית של נציג/ארתור מרינו הוחזר המנקב הפושע למקומו אם ניסיתי להוציא אותו וזה סתם את בריחת האויר ללילה ולמחרת רכבתי אליהם ולא ירד אויר.
נכון, לא זול העניין, אבל שווה למי שמבקר גם בשוליים תכופות או באזורי שיפוצים ופיתוח כבישים שמעלים את הסיכוי למנקבי צמיגים למיניהם.
פוגע בהתנהגות הכלי?.. לאידע, אני רוכב על בהמה וגם לפני היתה בהמה. 220~230 ק"ג לפני רוכב זיווד ונוזלים.. עוד 100~200 גר' בצמיגים ישנו משהו ?, ממש לא נראה לי. מה גם אני לא רוכב ספורטיבי בכלל, אז..
אם מוציאים מסמר עם המיגון, אפשר אחר כך להמשיך לנסוע בלי בעיה על הצמיגים האלה?
לפעמים כן ולפעמים לא. אצלי שני המקרים קרו. במקרה כשהמסמר/בורג הוצא וברח אויר קיבלתי הוראה מרינו להחזיר אותו חזרה, וזה עבד. כנראה כשהנקב גדול מדי צריך את האוביקט או אחד אחר שישלימו את החלל שהמיגון לא מצליח לסתום
ואז הלכת עם זה לפנצ'ריה והם סתמו את זה?
רכבתי ככה לרינו ותיקנו ללא עלות.
יש לי מיגון כזה לא נתקלתי בבעיה בהתנהגות האופנוע, ניגשתי אליהם בגלל משהו מבריק שראיתי בגלגל הקדמי יומיים אחרי שהבחנתי בדבר.
בבדיקה שעשו על הליפט הדבר שראיתי לא היה משממעותי כלל אבל כן היה בורג נעוץ בגלגל. במהלך היומיים האלה לא דלף אויר. שלפו וידאו שאין בריחת אויר. בדקו גם את האחורי ושחררו אותי ללא תשלום ווידוא לחץ אויר בגלגלים.
אמנם אין לי ניסיון עם ריינו טייר בדו"ג, אבל מיגנתי בעבר ארבעה צמיגים ספורטיביים (pilot super sport לסקרנים) במיאטה NC. החומר מוסיף כ 40 גרם לא מוקפצים בצמיג של רכב, בדו"ג זה יהיה פחות מן הסתם. ההיגוי הרגיש לי מעט כבד והרכב הרגיש טיפה יותר 'גדול' וטיפה יותר 'מגושם' בגלל שמשקל בלתי מוקפץ - כזה שיושב מתחת לבולמים / קפיצים - מורגש הרבה יותר. אבל, מדובר בתחושות ולא מעבר, כי עדיין המיאטה הייתה נותנת בראש בג'ימקנות ועדיין הייתה חדה עם התנהגות מעולה (בשלי היו כמה שדרוגים בפאן הזה). זה היה מורכב מהרגע שהציג היה חדש עד שהוא הוחלף אחרי שנה, והחומר החזיק מעמד יופי בזמן הזה. שווה כל פנצ'ר שנחסך ברכב בלי גלגל ספייר ואני אמגן גם את הקטנוע בקרוב.
וכן, השירות שלהם מעולה.
משפיע גם משפיע כפי שהסביר notepad לפני.
מי שלא רוכב 'קיצוני' כנראה לא ירגיש הבדל אבל ככל שהמשקל הבלתי מוקפץ גבוה נפגמת האחיזה.
לכן רואים גלגלים קלים יותר בגירסאות קצה של אופנועי קצה (פאניגלה s,r..)
ועדיין מהנסיון שלי עם החומר אני ממליץ לעשות מיגון.
על אופנוע מסלול לא הייתי שם, כמעט לכל השאר כן.
^
אני לא מסכים לגבי האחיזה, לא חושב שהיא נפגעת. מה שנפגע מעט זה התגובות - turn in ראשוני או שינויי כיוון מהירים - בכל מקרה מתרגלים וזה לא כ"כ מפריע.
איך החומר הזה בהשוואה לסליים?
https://images-na.ssl-images-amazon....AC_SL1500_.jpg
האם סליים גורם לחלודה בחישוק?
הבנתי שמעל ל 65 מייל לשעה לא מומלץ לשים את החומר הזה בתוך הצמיג, אלא רק במקרה חירום.
ואז הוא מאבד את כל העניין בעצם...
ממגן כבר הרבה שנים את הצמיגים האחוריים.
לא משפיע על ההתנהגות ברכיבה מנהלתית. בכלל. אולי יש דקויות שאפשר להרגיש בעומסי מסלול.
אפקטיביות המיגון - חלקית.
פה ושם הציל אותי מתיקון פנצ'ר, במקרים אחרים לא. אמנם ארתור נותן אחריות מלאה ומתקן את הפנצ'ר על חשבונו - אבל זאת לא המטרה בכל העסק.
בקיצור, כמיגון - מניסיוני הוא בינוני.
כ"תעודת ביטוח" שתאט את בריחת האוויר ולפעמים גם תאפשר להימנע כלל מתיקון הפנצ'ר - לא רע, תלוי בתדירות שבה סטטיסטית יש פנצ'רים בתוואי הנסיעה שלך.
הסליים הוא דינמי בזמן שריינו טייר סטטי למיטב ידעתי ככה שברור שתרצה חומר שלא מטייל בתוך הצמיג כדרך קבע.
סטטיסטית אני נוסע שנתיים שלוש בלי פנצ'רים, ואז חוטף ארבעה בחודשיים :(
מכיוון שיש לי תולעים, מחדר ומשאבה ידנית (מתאימים לאופנוע, לא השוחטי צמיגים שמוכרים ברוב החנויות) אני פחות רואה את הצורך. לתקן צמיג יום יומים אחרי הפנצ'ר אין לי בעיה, הבעיה היא לא להתקע בדרך להוצאת הילדים מהגן.
גם יצא לי לדבר עם מספר מכונאים שאמרו לי את אותם דברים בערך, אף אחד מהם לא מתלהב מהפטנט.
מה שKKatkov וayalzo אמרו.
הייתי ממגן והפסקתי, עוזר חלקית.
אין צורך כשיש לך באופנוע משאבה וערכת תולעים דקות.
גם כלכלית וגם מעשית כבר לא רואה צורך במיגון.
לא עזר לי ושינה לדעתי את ההתנהגות( רוכב על הקצה) והיה לי פנצר עם המיגון
לא מתקרב אליהם
איזה מחדרים יש לך?
חשבתי לקנות כזה קומפקטי, כדי לא לדאוג לקצוות החדים -
www.aliexpress.com/item/1005001930366665.html
קובץ מצורף 8964
חלילה בקבוק. סתם מצברוח.
מבחינתי ה"וויכוח" ביננו הוא טכני גרידא - האם חומר.משקל חופשי בגלגל מאזן אותו?
אז עשיתי עבודת אצבעות של דקה ומצאתי.
החומר נקרא Ride-On . הוא לפנימיות (מה שאני רכשתי. עוד לפני שזיתוני בכלל חשב לשווק אותו)
והיצרן בעצמו כותב Balancer
https://www.ride-on.com/
אין לי נסיון עם החומר אבל יש לי נסיון עם נוזלים.
בנסיעה מעל מהירות מסוימת, החומר מתפזר באופן שווה על פני כל הצמיג.
עכשיו,
זה לא שהוא מאזן, אבל, כעת משקל הצמיג גדול יותר (כי מחשיבים את משקל החומר), ולכן חוסר איזון שהיה קודם, משפיע מעט (ממש מעט) פחות.
מה שנשאר לברר, הוא כיצד החומר מתנהג בחלק התחתון שנמעך כלפי הקרקע. האם המעיכה היא מספיק מהירה כדי להעחף את החומר בתוך הצמיג ולייצר הרמוניות או שלא. אני מניח שלא.
אני רק יכול להגיד איך המכונה לאיזון הגיבה, בהרצה הראשונה זה הראה צורך בכמה גרמים בנקודה X אחרי ששמו את המשקולת והריצו שוב לבדיקה פתאום הנקודה זזה בX+Y וזה חזר על עצמו שוב ושוב.
הצמיג היה טיובלס.
יכול להיות שמדובר בדבר לא מורגש והאופנוע היה מגיע גם למהירות הסופית ללא בעיות אבל קיימת חוסר יציבות מסויימת שיש נוזל שרץ חופשי בתוך הצמיג.
אישית טפו טפו כמות הפנצ'רים ב20 שנה האחרונות לא מצדיקה שום מוצר מונע חוץ קיט תולעים בטיולים ארוכים.