חברים ברשותי טימקס 530 ואני רוצה להשים לו אגזוז אקרפוביץ בארץ רוצים 6500 כולל התקנה
באייבי רוצים 3500 מה לעשות להזמין מאייבי זה עלול להתקע במחס הוא משהו בסגנון למישהו יש ניסיון
תודה מראש למגיבים
הצג להדפסה
חברים ברשותי טימקס 530 ואני רוצה להשים לו אגזוז אקרפוביץ בארץ רוצים 6500 כולל התקנה
באייבי רוצים 3500 מה לעשות להזמין מאייבי זה עלול להתקע במחס הוא משהו בסגנון למישהו יש ניסיון
תודה מראש למגיבים
קודם כל, אתה רוצה לשים ולא להשים...
דבר שני, תבדוק אם המחיר כולל משלוח, תבדוק גם אם המשלוח הוא רגיל או דרך חברת שילוח.
אם זה דרך חברת שילוח, אתה תשלם מיסים למדינה, עמלות שחרור ועמיל מכס.
יש מקרים שתדרש להוכיח שיש לזה תקן והוא מוטבע על האגזוז, יש מקרים שלא.
אם ישלחו לך אותו בחבילה רגילה לא דרך חברת שילוח או שרות ems
יש סיכוי שלא יעצר ולא תדרש לשלם כלום, אבל זה רק עניין של מזל.
שרות חבילות תמיד עוצרים ותמיד תשלם את כל העמלות, המע"מ והמיסים.
לפני חמש דקות בדיוק, הזמנתי אגזוז משומש מקורי מאיביי במשלוח רגיל, נראה מה יהיה איתי.
תבדוק בפרטים של האגזוז שהוא חוקי לכביש (road legal), במידה ואתה לא מוצא את זה שאל את המוכר בהודעה פרטית.
הזמנתי שתי אגזוזים מאיביי, שניהם נתפסו, שלמתי כ50 אחוז מיסים ושחררתי אותם.
ואגב המלצה שלי זה לקנות איזה סליפאון לטימקס, ולא של אקרפוביץ. הם יקרים בלי הצדקה לטעמי.
אבל הוא רוצה להשים אגזוז רוצעחת לטי ערס...
ואז שואלים למה יצאה לקטנוע הזה תדמית שלילית...
בן דוד שלי רצה שאחפש לו אגזוז של אקרפוביץ לטימקס לפני איזה שנה בערך.
מצאתיאת האגזוז במחיר לא אטרקטיבי, בקצת יותר משלוש אלף שקל.
לעומת זה מצאתי יושימורה, קארבון מלא, בפחות מאלפיים.
כמה שניסיתי לשכנע אותו, זה לא עזר (בטענה שהרעש מצועצע), ובסוף הוא קנה בארץ את האקרפוביץ בארץ בכמעט חמש אלף שקל.
באמת שאני לא מצליח להבין את ההיגיון בדבקות במותג הזה.
שאלת תם. האגזוז הזה משנה רק את הסאונד? או שהוא מוסיף משהו ממשי לקטנוע /אופנוע?
Sent from my Elephone P6000 using Tapatalk
קובץ מצורף 1792
מה אומרים על הגזוז לחץ הזה שווה להזמין מאייבי?
סליחה על הבורות אבל אני באמת רוצה להשים אגזוז בטימקס שלי באייבי אקרפוביץ עולה 3400 כולל משילוח בארץ דורשים 6500
גם מלוסי מוכר אגזוז בה 4200 בארץ ובחול אייבי כמעת 1500 פחות מה מומלץ איזה אגזוז לחץ להשים בקטנוע הם תוספת של מיסים אני יכול להגיע למחיר הרבה יותר שפוי מהארץ?
מה אתה אומר איזה אגזוז להשים
האגזוז ששלחת הוא של חברה מעולה, ברמה של אקרפוביץ לפי מה שאני יודע, אם הוא במחיר טוב הייתי הולך עליו.
איזה שנה הקטנוע?
טרמיניוני חברה מעולה.
קח בחשבון כל מה שאמרו למעלה:
כנראה יתקע במכס.
תצטרך להמציא אישורים שהאגזוז תקני (e1 מוטבע על האגזוז אם אני לא טועה).
תצטרך לשלם המון על שחרור, במידה ותקבל את האישורים.
הרבה מים ואדבילים בהישג יד כי זה כאב ראש מטורף.
עצה שלי- כנראה שאקרופוביץ' לטימקס זה המערכת הכי נפוצה שיש בארץ. אז תנסה למצוא מערכת כזו יד 2 (מאחד שלא רוצה רעש/מפירוק/ממכירה של קטנוע וכו').
איציק, שלחתי לך הודעות פרטיות, קרא אותן בבקשה.
אל תוותר על החלום, רק ככה יהיה לך את הרעש פח אשפה המצוי של כל הטילערסים בכביש שמ4 רחובות ליד אתה שומע אותם מתקרבים, ולא לשכוח לשחק עם הגז בין לבין כי אתה משוגעעעעעעע רוסי היה מת לרגש מצערת כזה ביד.
* המהדרין ירכבו עם רגלים בחוץ מעל הכביש באופן קבוע, רצוי עם כפכפים של ריף/ אדידס וקסדה נפתחת עם דיבורית חובה.
רק אקרפוביץ' יא אח. זי טורבו חושמורטא.
העברתי את ההודעות לשרשור חדש, זה לא היה שייך לכאן.
הקטנוע שנת 2012 530
בואו ננסה להיות קצת פחות גזעניים. יש הרבה מאוד סוגי אופנועים וטעמים שונים, בטוח שחלק מהם אני לא אצליח להבין. השבוע עמדתי ברמזור בצומת גדולה. שני מסלולים פונים שמאלה. אני פונה שמאלה במסלול המרכזי, הימני. וקאסטום גדול ולא לטעמי, עומד במסלול השמאלי. ירוק. הקאסטום לקח את הפנייה כל כך באופן מגושם שהוא חתך אותי, והגיע למסלול הימני, לכביש מתמזג ושם כמעט פגש מכונית שנסעה מימין. לטעמי הכי חסר חן. אני והמובי שלי החלפנו מבטים, והחלטנו שאנחנו מבינים למה קטן יותר - זה גדול יותר
Sent from my Elephone P6000 using Tapatalk
קטן יותר זה לא גדול יותר.
מה שקובע זה לא הגודל, אלא איך שמשתמשים בו.
חברה אתם אחלה מצחיקים וזה דורש אני מבין ולכן אני לא מחלק אזהרות עד לנקודה הזו. אבל מעכשיו: בלי אוף בבקשה.
תודה.
אני חושב שלטיל-ערס הכי מתאים המקורי. שקט
אבל אם אתה רוצה אגזוז מעולה לטעמי (היה על 2 אופנועים)זה ARROW, קח בחשבון שאתה כבר לא תהיה חבר של השכנים כשאתה נכנס בלילה הבייתה.
אני מצאתי את עצמי לא פעם מתגלגל על האפונוע כבוי כדי לא "להעיר" את השכונה.
http://www.ebay.com/itm/YAMAHA-T-MAX...ht_4055wt_1362
אם האגזוז של הarrow יעצר במכס הוא בטוח לא יעבור כי הוא נחשב ״אגזוז מרוצים״ לפי מה שהיה רשום שם.
אם להזמין אגזוז אז שיהיה עם התקן האירופאי צריך להיות מוטבע על האגזוז את האות "e" ואז גם אם ניתפס משלמים 49 אחוז מערך החבילה והיא עוברת.עדיף להזמין גם מאיטליה מאשר גרמניה לפי מה שאני ראיתי אצלי ואצל חברים שהזמינו מגרמניה הם חיכו חודש עד שהגיע,מאיטליה תוך שהוע האגזוז היה אצלי בבית עם שליח.
אני הזמנתי של mivv
אנשים מסתלבטים פה על ה"טי ערס" ובנתיים אין להם כלי בכלל.
הטי ערס הוא סטלבט אחד גדול עם האוכלוסיה שרוכבת עליו בארץ להבדיל אחוז קטן שונה מהכלל.
^^^ כמעט. הכיוון שלהם הוא ה09 דווקא. לאחרונה נראה שזה הכלי הנבחר של כל אותם כפכפאים וקסדות נפתחות שהחליטו שבא להם לנסות להעביר הילוכים.
אני רואה יותר ויותר כאלה, סטטיסטיקת ההחלקות וההתפוצציות היא אחד לשבוע פלוס מינוס והטיפוס אכן אותו טיפוס. אבל זה לא כבר לא קשור לפוסט.
עקרפוביץ לטימקס כן או לא? מה זה כן או לא, חובה.
האמת שהזדים מעולם לא נחשבו ללהיט באף מגזר, לא ברור למה. הכוכב העולה אצל הטימקסאים המשדרגים הוא הmt-09 (כי ה07 קטן עליהם, הם באים מטימקס 530 אז מה יעזור להם עוד 150 סמ"ק הבנת גבר?), ואל תשכח שזה גם ימאהה כמו הטילמקס וזה חובה אם אתה מכבד את עצמך בתור טימקסאי לשעבר.
^^^^^
מתקן את עצמי.
טייפון 50---XMAX250-- ל 07
ערס סי או ערס אס----טימקס---09......(באופן אישי מת על הערס אס)
בגיל 13 על טימקס גנוב---mt10
יש לך משהו נגד טייפון 50?
יש לי 96, מסרב למות.
אין לי שום דבר נגד הכלי להפך..היה ברשותי אחד למשך כמה חודשים
תסתובב קצת בנתניה (עם אופנוע) תבין על מה אני מדבר.
יש לערסים טעם טוב. מה בגללם לא נרכב על טייפון או טימקס? שני קטנועים מובילים בסגמנט שלהם...
לגבי הטימקס אני לא בטוח...הבמוו לא מתעלה עליו?
ממש ממש לא, אתה משווה כלי אירופאי נחות לכלי יפני מעולה ? ואני מתייחס רק לרמה הטכנית והאמינות של הכלים היפניים אשר עוקפים את האירופאים בכל פרמטר, חוץ מהמחיר.
גילוי נאות: מעולם לא היה לי כלי של ימאהה, כרגע אני מצוי באגף הסוזוקאי של העדה היפנית.
רק הבהרה קטנה לגבי האמינות...
מבחינתי מנוע של קטנוע שעולה כ80 אש״ח
וזה קטנוע ספורטיבי במהותו..לא יכול להתפרק אחרי כ60 א״ק
כן ראיתי גם כאלה שהגיעו ל100 אבל זה נדיר.
אם זה אמין אז אני מוריד את הכובע...
לגבי הבמוו...אני לא יודע מה רמת האמינות שלו אבל כשמשווים את הנתונים היבשים נראה שהוא מתעלה עליו.
בכל מקרה,רכבתי על טימקס...לא התלהבתי,ציפיתי לאופנוע קיבלתי קטנוע.
עובר את ה100 אלף בלי בעיה. אבל קח בחשבון טיפול כל 5 אלף. כל 20 אלף טיפול גדול ב5-6 אלף ש"ח. הכל יקר בצורה מחרידה (כולל הכל).
אבל מי שמוכן להשקיע את הכסף ולא מחפש אופנוע, יקבל כלי תחבורה דו גלגלי מעולה (כל מי שחושב שלקרוא לטימקס "קטנוע" זה מזלזל, כנראה
לא נסע יותר מדיי עליו). הקטנוע הכי טוב נקודה. הב.מ.וו יותר מפואר, הגי'לרה/אפריליה יותר מהיר- אבל הטימקס מנצח.
לגביי אמינות- כלי מול כלי אני משער שהטימקס יותר טוב. רק שלרוב הכלים לא נשארים "סטוק" יותר מדיי. וכל ההחלפות של הווריאטורים, פאוור קומנדורים
וכו', לא מסייע בהגדרה של "אמינות". בנוסף מספיק שילדון עם כיס לא עמוק במיוחד יחליט שבא לו לחפף בטיפולים כדיי לחסוך קצת והאמינות תרד פלאים.
היום מי שמוציא טימקס חדש מהחברה יודע בדיוק מה הוא רוצה ומה הוא עושה. ואם הוא הגיע למטרו ושם לא פחות מ85 אלף שקל, כשבאותו אולם נמצאים
גם mt09- mt09 טרייסר- בפחות כסף, כנראה הוא לא צריך/רוצה אופנוע. מי שזוכר הדור הקודם נמכר בסוף 2012 בפחות מ65 אלף שקל, 4 שנים הקפיצו את
המחיר בלמעלה מ20 אלף ש"ח והוציאו אותו לגמריי מתחומי ההיגיון.
*היו לי 3 טימקסים. מת על הכלי, אבל לא רואה את עצמי מחליף את האופנוע בטימקס לעולם.