אהלן,
עוד לא עבר שבוע וכבר תקרית שכנים ראשונה.
סתמו לי את המנעול עם קיסם ולמזלי האופנוע לא היה מחובר, אחרת הייתי צריך להזמין מנעולן.
האם התופעה מוכרת? ואיך משחררים את המנעול...?
תודה.
הצג להדפסה
אהלן,
עוד לא עבר שבוע וכבר תקרית שכנים ראשונה.
סתמו לי את המנעול עם קיסם ולמזלי האופנוע לא היה מחובר, אחרת הייתי צריך להזמין מנעולן.
האם התופעה מוכרת? ואיך משחררים את המנעול...?
תודה.
הייתי תופס את מי שעשה ושם לו קיסם במקום אחר.
תנסה להוציא עם שפיץ פלאייר קטן,אם לא תצליח לדעתי אפשר לחמם לאט וישירות את הקיסם עד שיהפוך לפחם/ישרף.
יכול להיות שמנסים לגרום לך לא לקשור את האופנוע ואז לגנוב אותו.
קח מחט או סיכת ביטחון ותעזר בה בשביל לשלוף את הקיסם, יעזור אם תהפוך את המנעול כך שכוח הכבידה יעזור לך להוציא את הקיסם.
באסה. עוד לא עבר שבוע ממה?
שים לב שזה יכול להיות סימן לכמה דברים, למשל:
א) אתה חונה וקושר את המנעול במקום שבו קשה לעבור, מבלי להתחשב בשכנים.
ב) אתה מרעיש מבלי להתחשב בשכנים.
תעשה עם עצמך קצת חשבון ותראה אם זה במקרה סימן לאחד מהנ"ל או בסגנון - כי אם כן, אז זה כנראה לא ייגמר בקיסם, ועדיף להבין את הרמז מוקדם.
האופציה לשרוף את הקיסם נשמעת הגיונית, אנסה בערב.
עוד לא עבר שבוע הכוונה מאז שקניתי את האופנוע.
לגבי ההודעה שמעלי, כנראה שאתה צודק לגבי רעש ומיקום האופנוע אך יחד עם זאת זה לא נותן להם את הזכות לפגוע ברכוש, יכלו להדפיס דף ולהדביק שם.
אני משתדל להניע רק מחוץ לביניינים על מנת שיהיה רעש מינימאלי עד כמה שאפשר (האופנוע הגיע עם פול סיסטם אקרופוביץ..)
תודה על העצות.
שבת שלום
היתה לי שכנה כזאת.
תזמין לה משטרה
אני לא יודע מי השכן.
אבל באמת כבר חשבתי להבריג את המשתיק של האגזוז למרות שאני ממש אוהב את הרעש אבל לצערי אני לא גר לבד.
נו.. שוב נושא האגזוזים מסרב להיעלם..
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
אתה מוזמן להרחיב למה אתה מתכוון..
לפי כל מה שהוא מתאר זה נשמע יותר שרוצים שהוא יעיף את השרשרת.
עכשיו כשהם יראו שיש שם גם אופנוע בנוסף לשרשרת הוא צפוי לצרות יותר רציניות.
בנוסף, כשגם יבינו שהרעש המחריש אוזניים מגיע מהאופנוע הספציפי הזה בכלל תהיה חגיגה.
מאור, לדעתי אין לך ברירה, אתה חייב לשים מצלמות לפני שאתה מחנה שוב כי יש סיכוי מאוד גבוה שיפגעו לך בו.
https://tapatalk.com/shareLink?url=h...4&share_type=t
שאלה : מה נותן בעצם אגזוז אקרופוביץ או דומה לו ?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
אני הייתי עושה הכל כדי לגלות מי זה ולהתנקם.
אל תבריג משתיק, תתקין מצלמה ותגלה מי זה קודם.
תכניס לו מפתח בכוח לצילינדר של הדירה ותשבור.
לפעמים, נראה לי שאתה עושה בכוונה.
או כדי לגרור תגובות או כדי לעשות פרובוקציות.
כך או כך - התגובות שלך משאירות רושם לא טוב.
אני לעומתך הייתי מוצא את הפושע, חותך לו את הגרון ומשתין לו בתוך הגופה.
אם כבר...אז לך עד הסוף!
אני לא בחור נקמן ואני גם במנטרה של אין אנשים רעים, יש אנשים שרע להם.
אני אעדיף לשים משתיק על האגזוז ולהחנות במקום אחר אם צריך מאשר להיכנס לעימותים.
ברגע שמתנקמים סתם יוצרים מעגל ועם שכנים זה הדבר הכי גרוע שיכול להיות.
מה שכן, אם אחרי כל זה עדין יהיו בעיות, חבל עליו ושכמותו.
בא בן אדם שוואלה לא בא לא טוב האופנוע של השכן שלו אז הוא מחבל לו בזדון ברכוש וגורם לו נזק כספי בתור צעד ראשון, לא צעד אחרון.
מתחיל מהסוף.
לא משאיר פתק, לא מנסה ליצור קשר ולהסביר מה מפריע לו.
בא - הרס - והלך.
בוא תסביר לי למה מגיע לו יחס מכובד?
לי חנו בחניה, השארתי פתק, קיבלתי פתק חזרה ״מצטער לא יקרה שוב״.
לי אישית אין בעיה להסתכסך עם שכנים בטח לא עם כאלה שפוגעים לי ברכוש.
אבל כל מקרה לגופו,
זה מה שאני הייתי עושה זה לא המלצה למישהו אחר או משהו.
הבעיה שלו היא שנכון לעכשיו יש לו שכן (מהבניין שלו או לא הוא עוד לא יודע וכנראה שגם לא ידע) ששם לו קיסם במנעול מה שמעיד על אופי השכן ועל דרך הפעילות שלו במצבים כאלה. לשפוך שמן למדורה לא נשמע לי כמו משהו חכם לעשות. אם הוא יקשיב לך כנראה שבפעם הבאה הוא ימצא את האופנוע שלו על הצד (במקרה הרע על הצד של האקראפוביץ) והנה כבר הלכו כמה אלפים וכמה ימים של באסה. אני באמת לא מבין מאיפה באה הגישה האטומה הזאת. אני אישית הייתי שואל את השכנים אם זה מפריע להם והופך את המצב משלילי לחיובי ומראה שיש לי נכונות לשנות את המצב ואפילו אולי תורם בכך שבמקרה ומישהו יראה שמתעסקים לי באופנוע הוא יעזור לי במקום לעזור להם.
הטיעון שלך על זה ש״אנחנו במזרח התיכון והכל פה עין תחת עין״ זו הכללה מכוערת של בבונים שלא יודעים להשתמש בפה שלהם לצורך דיבור. אם התיאוריה שלך עובדת אני רשאי
לשרוף/ לדקור/ לרצוח/ להשחיט על פי המידתיות שנראית לי נכונה לסיטואציה. לאן אתה רוצה להגיע ? מקיסם במנעול נגיע לרצח?
הקשר בין הלחם למצות או בין המחט לתחת הוא שכמו שאתה מכליל את כל האנשים הנורמאלים תחת התיאוריה המשוגעת שלך. אני הכללתי אותך תחת השם שיש לישראלים בחו״ל כדי שתראה כמה זה מטומטם.
ממש פתחתם פה דיון פילוסופי על ישראל במזה"ת ועל ערכים... אני אנסה לחזור לעניין עם סיפור משלי:
כשרק קניתי את האפנוע חניתי אותו על המדרכה וכמובן שלמישהו זה הפריע. הוא קרע לי את הכיסוי (בקטנה). שמתי איזולירבנד. הוא קרע שוב ושם חרא של כלב בשקית על הכסא.
קניתי כיסוי חדש. בזמן שהתלבטתי מאיפה להזמין מצלמה ואיך אני תופס את המניאק הזה, הוא גנב לי את הכיסוי. אני עד היום מת לתפוס אותו ולהחזיר לו כגמולו, אבל אני חונה 100 מטר משם בשביל השקט הנפשי. מספיק היה מפנצ'ר לי צמיג והייתה הולכת לי אלפייה.
לך תדע מה הטמבל הזה ששם לך קיסם יעשה.
אם הוא היה בן אדם מתורבת, הוא היה יוצר איתך קשר (פתק או פנים אל פנים). אבל הוא לא. בסופו של דבר האופנוע שלך יכול להפגע עד שתתפוס את הבן אדם, אם בכלל.
קח את זה גם בחשבון.
אופציה ג
ילדים שהחליטו לגלות אם הם יודעים לפרוץ מנעול ?
(אופטימיסט)
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני הייתי משאיר פתק איפה שהשרשרת היתה עם המס' טלפון שלי על מנת לברר את העניין ואיך אפשר לפתור אותו, תתפלאו אבל לעיתים גם דיבורים עוזרים עם טיפוסים כאלה (גם הרבה יותר עדיף מללכת ראש בראש עם אחד כזה)
תלונה במשטרה. היה לי שכן שהוריד אוויר לכל מיני כאלה שחנו לידו. ביקור של שוטר כנראה הפחיד אותו והוא הפסיק
AMI, הוא לא יודע מי זה
אני בכלל לא מבין את הדיון כאן.
היחסי כוחות כאן מאוד ברורים. הוא מחזיק אותך בביצים ויכול לזיין אותך בשנייה אחת, לעשות לך נזק של אלפי שקלים. לך אפילו אין מושג מיהו (או היא או shemale).
אז תעיף את האופנוע לחנייה אחרת.
אז בוא נלך צעד אחורה.
איזה שכן שלך קנה אוטו חדש והחנה אותו ככה שמפריע לך לעבור.
אתה, עם הגישה שלך של להתנקם, לעשות מה בראש שלך ולהגיד מה בראש שלך חותך לו את הצמיגים/שם לו סוכר בדלק/מכניס קיסם למנעול. הוא הרי הפריע לך, שיסבול הבן זונה.
בעצם יוצא שאתה עם אותה גישה של השכן שתקע קיסם.
מציע לך להסתכל במראה ולנסות להבין מה אתה רואה. על בטוח, השתקפות של מכוער.
תשמע אם אותו בן אדם עושה את זה כל יום,פשוט תעמוד במקום שתוכל להציץ עליו ולראות מי מטמין לך את הקיסם בתוך המנעול.
תשאר לילה ותראה.
לגבי הרעש מהאגזוז-אתה לא חייב כלום לאף אחד ואל תתבייש להוציא רעש.
פשוט תעשה לו מארב.
בהצלחה,הלוואי שהדבר לא יחזור על עצמו.
אם אינך עבריין או כזה שרגיל להתנהג באלימות לסביבה, כך בחשבון את ההנחה הבאה: יש סיכוי סביר שהאיש או האנשים שתהיה אלים כנגדם, אלימים בבסיסם יותר ממך. אתה אולי לא פוליטקלי קורקט ואולי אינך מפחד להתלכלך אבל אני בספק אם יש לך מושג לאן זה עלול להוביל אותך.
באחת מהפעמים המאד נדירות בהן נהגתי באלימות באופן מוצדק וכתוצאה מאלימות שהופנתה כנגדי לקח לי שעה ארוכה באמצע הלילה לשכנע את השוטרים שאני בכלל הקורבן ולא העבריין.
איללכא...ואיכשהו, נראה לי שלך יהיה קשה יותר לשכנע את השוטר בצדקתך
אכן קראתי, אבל לא הבנתי.
מצד אחד אתה מטיף לאנשים לנהוג באלימות, לעשות מה בראש שלהם. מצד שני, כשזה מגיע אליך, אתה נוהג כמו בן אדם מהישוב. מצד אחד אתה מטיף לנקמה ולשבירת חפצים של מי שאתה חושב שתקע קיסם במנעול (פות"ש לא יודע אפילו מיהו), אתה פוסל אפשרות של לברר מה מפריע ולהגיע למצב שכולם יכולים לחיות אתו ומצד שני, כשזה מגיע אליך זה בדיוק מה שאתה עושה.
כלבלב שמשמיע שאגות של אריה?
משפט של מישהו שלא רוצה להגיב לך כי אתה בכלל לא רלוונטי עבורו.
אתה מקובע נו
אני מדמיין אותך בטח גר באיזה מושב ליד קצרין, עם בית וגינה גדולה לא מטופחת עם מרפסת.
ואתה מהמרפסת יושב על כסא נדנדה ואישתך מגישה לך תה.
ואתה בטוח שמשם אתה מנהל את העולם וזה בגלל שאתה רואה בכל יום מקסימום את אותם 20 אנשים.
רד ממני.
אז אם לסכם : אופנוע פגיע, תחנה במקום אחר. רעש מפריע, הרעיון להשאיר פתק איפה שאתה חונה עם מספר טלפון שלך למי שירצה להתלונן יכול להיות רעיון טוב.
משתיק יכול להיות רעיון אפילו יותר טוב.
לגלות מי עשה את זה בעייתי, לך תדע כמה הוא יכול לעשות עד שתתפוס אותו. אם יש אפשרות שים מצלמה. יש שכנים או הוועד ששמים מצלמות, תחנה מתחת למצלמות שלהם אם יש אפשרות.
קיסם במנעול עושה רושם של וונדליסט מתחיל ולא מנוסה (לדעתי) , אולי אפשר לפתור את זה בפתק.