בכוונה לא הרחבתי בכותרת בשביל שרק מי שיודע יכנס.
איזה כביש לבחור? איזה בהלוך ואיזה בחזור? איפה הסיוט יהיה פחות?!
הצג להדפסה
בכוונה לא הרחבתי בכותרת בשביל שרק מי שיודע יכנס.
איזה כביש לבחור? איזה בהלוך ואיזה בחזור? איפה הסיוט יהיה פחות?!
אני גר בירושלים, מעדיף את כביש 1 כי המהירות נסיעה הממוצעת על דו"ג גבוהה יותר ובגדול הנסיעה נעימה יותר.
מקטע של 2 וחצי ק"מ(איזור השיפוצים המעצבן הזמני) שבו עקיפה צריכה להתבצע בזהירות אבל בשאר הנסיעה בסדר גמור.
443 כרגע כביש טוב יותר כי אין שיפוצים אבל רמזורים, נהגים לא זהירים ומשטרות שבאות להציק לרוכבים מרחיקות אותי ממנו.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
443
443 תמיד- גם רכב גם אופנוע.
443 בלי התלבטות בכלל
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
443 בכל שעה ובכל זמן
ssl
אה זתומרת 443
ונסרים הכי עדיף אבל לא הכללת אותו בסקר.
443 חד וחלק
443 כביש איכותי מהיר ומהנה.
I may simply be a single drop of rain
But I will remain
⚡️[emoji942][emoji945]
1 עמוס וללא שוליים בחלקו. 443 עדיף
גם אני מצטרף לכל הנ"ל - 443 בלבד !
אני נוסע עליו גם אם 1 יותר בכיוון היעד.. נעשה עיקוף קטן, אבל שווה..
בדקתי אתמול והיום כביש אחד בהלוך ואת השניב בחזור ולהיפך - אתם צודקים ב-100%, עדיף 443. רק מה, פעם בחזרתי דיי מאוחר ממרכז, איזה חצי שעה עמדתי במחסום לפני ירושלים ואחר כך עברתי ליד אוטו שרוף טרי - בקבוק תבערה...
בעבודה הקודם-קודמת שלי נשרף רכב ב 443 בגלל קצר.
אולי זה לא בקבוק תבערה מה שראית.
אני בדעת מיעוט מטורפת.
מה כל כך נהדר ב443? מרגיש לי שהמשאיות מאיטות את כולם, יש איזה 6-7 רמזורים מיותרים ולכן צמתים עמוסים, המשטרה שמאבטחת את הכביש כולו מעלה את הדופק. אני לא כל כך מאמין בעניין הביטחון ב443 ומעולם לא הייתה לי בעיה איתו אבל אני מניח שלחלק מהאנשים זה מפריע.
Well, מה אני מפספס?!
על 443 יש מעט אירועי פח״ע.
אישית לא נתקלתי באירוע כזה ויחד עם זאת אני חושב שהכביש יותר נעים ומהנה לרכיבה.
אגב הפאלאפל בדור בית חורון ( בעלייה לכיוון ירושלים) טעים מאוד מומלץ לעצור.
But I will remain
⚡️[emoji942][emoji945]
האמת שאני עדיין בראש של רכב ככה שאני לא נוסע בזמני פקקים לרוב. ומכיוון שאני נהג אוטובוס ביומיום אני רואה איפה השיפוצים לרוב לפני שאני רוכב..
לא חשבתי על הדברים האלה..
נראה לי שאני צריך חוויה מתקנת לכביש 443.
דווקא עם אוטובוס 443 יותר נוח מנסיון של נהג אוטובוס.
נתיבים רחבים וסיבובים לא הדוקים כך שניתן לנסוע מהר יחסית
But I will remain
⚡️[emoji942][emoji945]
גם אני לא מבין מה כל התעופה פה על 443. מחסום + (ה + זה לשני שכאילו עוברים אותו בלי להאיט, אבל מאיטים כי אי אפשר לעוף ככה על פניו) , כמה רמזורים מעצבנים, לפחות מקטע אחד של כ 100 מ' של ריצוף אבנים משתלבות במקום אספלט (פעם איזה ירוששמי אמר לי שזה היה מיקומו הישן של המחסום, מה לא שמעו על סלילת אספלט?)
מיותר להגיד שיש שם כמה קטעים לא סימפטים, לרבות אותה ת.דלק דור-אלון בעליה שהזכיר ידידי לוקי , תדלקתי שם לא פעם בדרך לטוביה בתקופות קיומו, היתה חוויה מפוקפקת והרגשה שעובדי המקום מהמגזר לוטשים עיניים על הכלי כאילו הבאת את בר רפאלי בלבוש מינימלי לכפר באלבניה..
וכן, גם כביש 1 לא בדיוק כיף גדול (כבר פירטו מעליי).
קיצר, אם לא צריך להגיע לירושלים אז תחסכו מעצמכם. מי שחייב, אנע משתתפף בצערו :ambivalence:
אני נוסע רק ב443. לא סובל את כביש 1. פקקים, שיפוצים ודרך שנראית כאילו היא בנויה מטלאים טלאים.
הנסיעה ב443 מהנה ונוחה. ניתן לשייט במהירות קבועה והמשאיות המוזכרות דואגות להיצמד לימין.
חולק עליך.
ההבדל בנסיעה עם 443 ל1 עם אוטובוס הוא יותר מ15-20 דקות אלא אם יש פקק יוצא דופן בכביש 1.
עניין הפניות לא כזה קריטי, במיוחד שהקטע ה"בעייתי" הוא לא יותר מכמה ק"מ שהשאר ישר ונוח.
חוץ מזה, עם האוטובוסים של אגד… נסיעה ב443 זה הזמנה חריפה להתחממות של האוטובוס.
בכל מקרה, אחרי זמן מה אסע ב443 סתם בשביל להרגיש שוב.
דרך אגב, בגלל המשאיות שנשארות בימין 443 שהופך להיות בעצם עם נתיב אחד ויש כל כל הרבה חיכוך עם מכוניות שבפני עצמו נשמעת לי חוויה מפוקפקת
לדעתי עדיף כביש 1 על 443 יש מלא חריצים שממלאים אותם בזפת וזה חלק מאוד, אני נמנע מלנסוע על הכביש הזה.
לגבי המשאיות יש שוליים רחבים יחסית לכביש 1
אגד הנהגים שם נוהגים כמו חמורים במטרה לסיים את הסיבוב בשילוב תחזוקה גרועה ( מנסיון נלחמתי איתם על הנושא ) מביא להתחממות של האוטובוסים.
כביש אחד היום:
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...5c5e61b950.jpg
מהירות שיוט בין 0 ל10 קמ״ש
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...2da10bd071.jpg
חבר נסע דרך 443 לאותו היעד והגיע 40 דקות לפניי
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...ed1fe13663.jpg
בכל מקרה עדיף שלא תסעו על 443 ככה יהיה פחות עומס
But I will remain
⚡️[emoji942][emoji945]
עוד שאלה, איפה אתה גר או לאן אתה צריך בירושלים
אני גר בגילה ו 443 מתלבש כמו כפפה בכביש בגין
רמות ( אפשר לומר על 443)
But I will remain
⚡️[emoji942][emoji945]
443
zvika
היה שם פעם אחרי הרמזר של מכבים רעות לכיוון ירושלים חלק בכביש שיה אבנים משתלבות.
שמו שם אספלט לפני שנה בערך.
ויש כמה חלקים לא ממש נעימים. בין אם מתחת לבסיס מודיעין באמצע הדרך ובין אם החלק שעכשיו יש בו גדרות משני הצדדים ולא זה נותן הרגשה של מטווח.
אני ספציפית מאורה אז נוח לי כביש 1 אבל לרכיבה טובה אין לי בעיה להאריך בכמה דקות...
אני מאד אוהב את כביש 1 גם בהלוך וגם בחזור, אבל 443 עדיף!
אני רוכב בכביש 1 בשעות וימים שברור שיש פחות תנועה ובשאר הימים סובל
ב-443.
שונא גם כביש 6 לצפון.
עם שחקן הרכש החדש גם אני לא מת על שש.
But I will remain
⚡️[emoji942][emoji945]
בתור ירושלמי שיוצא הרבה מחוץ לעיר,
בד"כ מעדיף את 443
6 הוא סיוט על כל כלי רכב.
מעבר לשיעמום שלא נגמר (אני רוכב עליו לכל אורכו, מעין-תות עד בית קמה ולהיפך), המשאיות מחרבות את הכביש.
יוצאות לעקיפה אחת על השניה בהפרש מהירויות של 2 קמ"ש במקרה הטוב. בחלקים שבהם שתי נתיבים כל התנועה נעמדת. בחלקים של שלושה נתיבים מתחילה מלחמת חיתוכים שבתורה מאיטה את התנועה.
יוצא שבמקום לשייט על 120 ולהתעורר בסוף הכביש, אתה משחק עם המצערת והבלמים כל חמש דקות.
Sent from my C6833 using Tapatalk
אני מציע מכל מי שיש לו חווית רכיבה לא טובה מ-443, לצאת לרכב שוב..
כל מה שהזכירו פה (אקרשטיין, משטרה וכו') כבר מזמן לא קיים..
אני רוכב יום יום בכביש הזה ונהנה מכל רגע.. בנסיעות שאני מוכרח לעבור ב-1 אני סובל ממש..
יצא לי לצאת מירושלים לאשדוד עם חבר על קטנוע כמו שלי, לכאורה וודאי דרך 1 ואז לטרון וכו'..
החלטנו לבדוק את 443 מול 1, והגענו כמעט יחד.. אז מסתבר שלא תמיד הדברים כמו שהם נראים.
תמיד 443
כביש 1
( רק כי משם פונים לבית שמש )