הסיירת הארצית של משטרת התנועה תצטייד בשנים הקרובות בעשרות אופנועי ק.ט.מ סופר-אדוונצ'ר 1290 שיחליפו את הב.מ.וו R1200GS ואת הימאהה סופר טנרה 1200.
http://fullgaz.co.il/?p=118430
http://fullgaz.co.il/wp-content/uplo...n-1080x720.jpg
הסיירת הארצית של משטרת התנועה תצטייד בשנים הקרובות בעשרות אופנועי ק.ט.מ סופר-אדוונצ'ר 1290 שיחליפו את הב.מ.וו R1200GS ואת הימאהה סופר טנרה 1200.
http://fullgaz.co.il/?p=118430
http://fullgaz.co.il/wp-content/uplo...n-1080x720.jpg
לפחות ממה שלי יצא לשמוע מכמה רוכבים במתנ"א הטנרה לא הגיע לרמות האמינות והקילומטרז'ים של הבמוו, מעניין איך יהיה הקטמ...
לקחת אופנוע שלא מצטיין בדירוג האמינות למשימה כזאת אינטנסיבית נשמע לי הימור גרוע.
מה הקשר בין המחיר והתנאים לבין זה שהחברה לא מצטיינת באמינות?
אופנוע משטרתי הוא כמו מיטה חמה
בחוזה של גוף כמו המשטרה מול יבואן אופנועים החוזה כולל בתוכו תנאי שירות לכלים, מחירים מוסכמים מראש ועוד, לכן יש קשר ישיר ועיקרי לחוזה ולפרטים בו שככל הנראה היה האטרקטיבי יותר מבית ד.ל.ב, שהפעם הגיעה עם כלי חדש מהאוסטרים עם נתונים רלוונטים לשירות כזה במשטרה.
ושוב אין קשר בדבריך,
ראיתי בימרים משטרתיים על 280K אשמח לראות גם קטמים שמגיעים לק״מ כזה.
שושו, אשמח לקבל את מצג דירוג האמינות הנמוך של ktm, האם זה מצג אמיתי או שמבוסס על סמך "היה לחבר שלי בשנת 98 ktm והוא היה שורף פלאגים אז אדוונצ'ר 2017 זה לא אמין"(
אתה לא יכול לזרוק פצצה לאוויר.
ואגב, הטענה שלך נסתרת באופן חד משמעי כאשר ניסיון של המשטרה עם אופנוע יפני מתוצרת ימאהה לא צלח אמינות לפי הטענות של הבחורים בשטח.
(שזה מוזר לאללה כלי אמין מאוד היה לי דיטי רוצחחתת בשנת 06)
מה הלאה? פורשה קאיין לניידות מתנ"א?
אופנוע של 90-100 אלף שקל כבר לא טוב. צריך אופנוע של 160 אלף.
כיף לראות שכספי המיסים שלי מנוצלים כראוי.
דווקא במקרה הזה אני לא חושב שזה סתם בזבוז
כספי האזרח.
שוטרי מתנ"א נמצאים על האופנוע שעות מטורפות יום אחרי יום.
הם חייבים את האופנוע הכי נוח, זה קריטי.
*רץ להתגייס למתנ״א
Sent from my iPhone using Tapatalk
בלי שום קשר, בכמה מפגשים שהיו לי איתם וגם כשסתם נעצרתי לבדיקות ברכיבות סופ"ש, מדובר בחבר'ה רציניים ורוכבים מעולים ומיומנים, ברגע שרואים שאתה רוכב רציני ולא אחד שמחפש בעיות הם מתייחסים בהתאם ובאים לקראתך, מניסיון על לפחות פעמיים ש"ויתרו" לי על דברים שגם יכלו לתת קנס....( כמובן לא עבירה קשה או מסכנת חיים).
וורסיס 1000 לא היה עושה את העבודה? בתכלס גם ורסיס 650... להחזיק אופנוע קצת יותר משנתיים "לא כלכלי"? מגיע לשוטרי מתנ"א אחלה תנאים וגם עם אופנוע בחצי מחיר היה אפשר לענות לדרישות שלהם. לא ראיתי את המכרז שלהם אבל אני בטוח שהוא תפור לדגמי יוקרה בלבד.
יורי רק הדלק שהורסיס 1000 שותה למשמרת הם יכולים ליסוע 3 בימרים 1200 כל היום.
אבל אני מסכים לדעתי יכלו בכיף ללכת על 800 גיטי לדוגמא הרי אין להם צורך ביכולות שטח כלשהם , או נגיד 800 אדוונצר גם היה מתאים מעולה למשימה ובהרבה יותר זול גם בתחזוקה
Sent from mTalk using windows 10 mobile
מעניין לדעת, על מה רוכבים שוטרי תנועה במדינות אירופה? ראיתי במוו בכמה מדינות אבל גם יפנים...
לי יש ניסיון אחר...
"היי אתה עצור בצד! רישיונות!"
רואה רישיונות...
מתחיל למשמש את האופנוע (בנדיט 1200 הזכור לטוב).
צמיגים - חדשים.
נוגע בברקס הקדמי - ידית אש.
מסתכל על האגזוז - חליפי תקני עם הטבעה.
תדליק איתותים - עובד.
אור נמוך, גבוה - עובד. אור ברקס קדמי, אחורי - עובד.
מגרד בפדחת, חושב על מה להשחיל. מסתכל על האופנוע מאחור.
"המספר שלך מלוכלך, ואין לך מדבקה זוהרת. 250 שקל קנס".
"אני גר כרגע ליד אתר בניה, אדוני השוטר. אם תסתכל, תראה שכל האופנוע מלוכלך. לא רק המספר."
מתחיל לרשום לי דו"ח.
אני מסתכל עליו ושואל בנימוס:
"על איזה מדבקה זוהרת אתה מדבר, אדוני השוטר? תוכל להראות לי את המדבקה הזאת על האופנוע שלך בבקשה, כדי שאדע להבא?".
-"אצלי לא צריך." הוא עונה. ממשיך למלא את הדו"ח בכתב חרטומים.
במרחק מה מאחורינו נשמעים צלילי מכה. כעבור כדקה, עוצרת לידינו נהגת.
"אדוני השוטר, יש שם מאחור תאונה".
-"בסדר" הוא עונה, וממשיך למלא את הדו"ח. בסעיף דברי הנהג, מומחה לכתב מצרי עתיק היה מפענח את הכתוב: "אני גר באתר בניה".
כך הציל שוטר מסיירת האופנועים הארצית את חיי הצעירים, שהיו ללא ספק נגדעים בתרם עת, אילו לא היה מסב את תשומת ליבי לכך שאין לי מדבקה זוהרת מצילת חיים.
המרכז הקודם לא הוגבל לאופנועים בעלי גל הינע בלבד? מה קרה?
אמת.
זה הכי קרוב למולטיסטראדה שיכלו לקבל.
בוא ניסחף הרי הבימר נוסע על אוויר.
לפחות פעמיים בחודש אני נתקל בסיפורים על מגוון דגמי הדיוק שמנועם קרס, 3 חברים החזיקו ק.ט.מ והצטערו,
בטוח שגם עוד לא מעט אנשים פה.
3-4 שנים מהיום יכנסו לשוק היד השניה החבר'ה הללו וניתן יהיה לקנות אותם במחיר טוב.
מי כאן היה קונה ק.ט.מ עם עבר משטרתי עמוס בקילומטראז?
לגבי הטנרה,
משיחות עם כמה רוכבי מתנ"א קיבלתי את אותה התמונה - אכזבה. הן מרמת האמינות והן מרמת האופנוע והזיווד באופן כלי (כולל שיחות עם דמויות בכירות ביחידת האופנוענים).
לגבי ההחלטה על ה-קט"מ, אני נוטה גם לחשוב שאולי מדובר בחתול בשק אבל אי אפשר להכניס "אמינות" למכרז. בטח לא כשמדובר בדגמים חדשים. יתרה מכך, גם הbmw החדשים הם כבר לא מה שהיה פעם.
בכל מקרה, כמו כל מכרז, אני לא אופתע אם הלקוח סימן מטרה ודאג שתנאי המכרז יתאימו למטרה שסימן. במקרה הזה (בהנחה ולא היה שוחד מטעם הזוכה) אני די מרוצה שזה מה שהחברה באת"ן סימנו לעצמם. מראה שהם אופנוענים בנשמה. ;)
לפחות פעמיים בחודש אני נתקל בסיפורים על מגוון דגמי הדיוק שמנועם קרס, 3 חברים החזיקו ק.ט.מ והצטערו,
בטוח שגם עוד לא מעט אנשים פה.
3-4 שנים מהיום יכנסו לשוק היד השניה החבר'ה הללו וניתן יהיה לקנות אותם במחיר טוב.
מי כאן היה קונה ק.ט.מ עם עבר משטרתי עמוס בקילומטראז?[/QUOTE]
ספר לי עוד על "לחבר שלי יש טייפון 50 שעושה בעיות, וטייפון זה פיאג'ו ופיאג'ו זה אפריליה ואפריליה זה טואנו 1100, אז אם טייפון זה נבלה באותו מידה יהיה הטואנו"
אני מחכה עדיין למדגם המעניין שלך בנושא אמינות כלים.
אין שום קשר.
גם אין לי מספיק ידע כדי לחוות דעה על הנושא של מכרזי משטרה.
פשוט התגובה של הבחור על סדרת הדיוק הזכירה לי את סיפורי הבדיחות/אימה (תלוי באיזה צד של הדלפק אתה נמצא) שאני שמעתי עליהם.
מכל הנושא הזה לא ברור מדוע נתפסתם על אחד הפרטים הכי תפלים שזה אמינות הכלים. אתם מודאגים שלא יניע להם בבוקר?
סתם כדי להפסיק פה את חרושת השמועות, המכרז לא נקבע על פי שווי ״הכלי״ הוא נקבע על פי עלויות הטיפולים וגובה ההנחה
וכמובן שיש בתוך זה את העדפות הרוכבים ועוד שיקולים, אבל מה שנותן את הטון הסופי או לצורך העניין מה שהכריע בין הBMW ל KTM
היה שעלויות האחזקה יהיו קטנות יותר, צריך לזכור שמלבד זה שהכלים האלה נרכבים המון (מה שמצריך יותר טיפולים), הם כבר משתתפים בתאונות כ׳ו
ומכאן שהעלויות היותר משמעותיות הן עלויות האחזקה ולא הרכישה.
תנו להם טימקסים וזהו.
לשטח ממילא הם לא נכנסים.
מצד אחד חוסר הבנה בסיסי, מצד שני שיפוטיות מכלילה ומרגיזה, בלי לדעת נתונים בלי להבין ובלי לחשוב קצת אחרת.
האם אנחנו צריכים משטרת תנועה חזקה ועוצמתית, חד משמעית כן, האם ה-KTM יהפוך אותה לכזו, לא בהכרח.
כל מה שאנחנו חושבים שאנחנו יודעים לגבי מחירים, מחירי טיפולים, מהות ההחזקה והצרכים האמתיים, לא תופס.
כי הכללים במכרז משטרתי אחרים.
רכישה בסדר גודל כזה מביאה הרבה מאד משתנים החשבון והיא אכן שכלול של יתרונות מול חסרונות מול מחיר.
כי אם באותו סדר גודל של תקציב אני יכול להוסיף עוד עשרה אופנועים ומבחנה מבצעית לא אפגע בביצועים,
אני אקח את ההצעה הטובה יותר בכמות.
למחיר ההחזקה אכן יש משקל, אבל גם תחום האחריות של היבואן בשנים הראשונות הוא לא בדיוק מה שמוצע
לקונה הרגיל, כך גם מחיר הטיפולים והחלפים.
גם לשיקולים כמו העדפת הרוכבים והתרשמותם מכלים שנתנו לניסיון, וגם להתאמה לדרישות, לאגף התנועה
כמות גדולה של דו"ג מסוגים שונים, בדיוק כמו המגוון בניידות לצרכים כאלה ואחרים. וכן לניסיון מצטבר עם כלי
ממחזור קודם יש מקום בחלטה. ההחלטה לא מתבססת על כלי יחיד אלה על כל הכלים מסוג זה בפרק זמן,
היינו הממוצע, גם אם כלי אחד הבריק ושאר הכלים היו בינוניים ההחלטה תהיה על סמך הכל ולא על דוגמה
יחידנית.
בתחום הרכש המקצועי יושבים מומחים (תמחקו רגע את החיוך) כאלה שלא מתביישים להתייעץ עם אנשים
שאתם מכירים באופן אישי מהתחום, עם משטרות דומות בחו"ל, מומחים למו"מ ומחזיקים בעצמת קנייה
גדולה.
שימו לב לשינויים שעברו כלי הרכב ממכרז אחד לשני (בערך כל ארבע שנים) כך שבפועל כל הידע שנצבר
על הכלי הקודם כבר לא רלוונטי, ומידע מדיוק על כלים חדשים חסר בכל העולם.
למי שחושב שהוא משלם על הכלים האלה "מכיסו" שיחשוב שוב ויבדוק את תקציב מנהל הרכב הממשלתי
בהתאמה לתקציב המדולל של המשטרה.
בקיצור רק בעוד כמה שנים נדע אם הכלים האלה מתאימים או לא, עד אז אפשר רק לנחש או להמר
וברגע שיהיה לנו את המידע הזה, הוא כבר לא יהיה תקף...
זה אפילו לא הארלי
קובץ מצורף 4407קובץ מצורף 4407
אם נוחות הייתה עד כדי כך חשובה, הם היו כולם על בורגמן 650.
על כל אופנוע כזה, תקנה זוג 650 ותחליף ביניהם כשצריך לטפל בו.
קשה לי לדמיין מצב מציאותי שבו באמת האדוונצ׳ר יהיה מסוגל לעשות עבודה הרבה יותר טובה מאשר הבורגמן.