קובץ מצורף 4562קובץ מצורף 4563
נקווה שהיא באמת מתאימה לרוכבי נייקד ( אני רוכב על z800 ) אם זה מעניין מישהו אעביר בהמשך חוות דעת והתרשמות אישית... מצורפת תמונה
הצג להדפסה
קובץ מצורף 4562קובץ מצורף 4563
נקווה שהיא באמת מתאימה לרוכבי נייקד ( אני רוכב על z800 ) אם זה מעניין מישהו אעביר בהמשך חוות דעת והתרשמות אישית... מצורפת תמונה
אותי מעניין מאוד - אשמח אם תוכל בהמשך לתת חוות דעת ! תודה
תתחדש !!!
תתחדש, אני חיפשתי אותה בזמנו(לפני כחודש) בכלבוטקס ולא נשאר להם במידה שלי
קסדה מדהימה בכל קנה מידה, אני אקצין ואומר שהיא התחילה מהפכה קטנה בשוק.
קסדת קרבון עם משקף שמש מעוצבת מדהים שקטה ברמות ! יושבת על הראש בצורה מושלמת.
בפחות מקסדות נחותות ממנה משמעותית.
משלוח נוסף מגיע עם צביעות נוספות ולחלוטין זו תהיה אחת הנמכרות בארץ לדעתי ב2017
נשמע שאני בא לקנות קסדה עוד מעט...
למרות שלא כלכך בא לי עוד שארק אחרי ה s 700
תתחדש!
לי יש ויזן אר דור 2
ואני סופר מרוצה חוץ ממנגנון פירוק המשקף המעצבן
Sent from mTalk using windows 10 mobile
כלבוטקס, הקסדה נמכרת עם פינלוק?
אז מה המחיר שלה וכמה היא שקטה?
בפורום ציוד יש ביקורת לא כל כך מחמיאה לשארק( אמנם לדגם אחר S700). איך הדגם הזה בהשוואה ל S700, באמת שיפרו מקצה לקצה?
תקרא את הביקורת שלי
Shark vision-r
אני יכול להגיד לך שכל כך הרבה דיברו על שוברט וכמה שהיא שקטה ונעימה. נשמתי עמוק וקניתי C3 נפתחת ומומלצת, מנסיון אישי אני יכול להגיד שהקסדה מאוד רועשת חמה ולא נוחה ובזבוז של כסף. ושוב אגיד לטעמי אני בטוח שיש כאלה שמרוצים ממנה.
אז בתשובה לך אני יכול להגיד שככל שהחור בכיס גדול יותר הרוח שורקת יותר חזק.........
אז שארק למדו סופסוף לייצר קסדות? אני לא שולל פשוט לא מאמין עד שלא אראה במו עיני.
לקוחות שאמרו משהו זה לא המדד שלי לאיכות מוצר. גם כי אלו סתם דיבורים וגם כי נראה מה הם יגידו אחרי שנה של שימוש. אני לא חסיד של אראי אבל בשואי הקסדה מרגישה כמו ביום שהיא נקנתה גם אחרי חמש שנים. האמת שגם הקברג הנוכחי שלי מרגישה אחרי שלוש שנים כחדשה ההבדל הוא שגם כשהיא הייתה חדשה היא לא התקרבה לקרסוליים של שואי. מהניסיון שלי עם שארק הן גרועות ביום שנקנו ואחרי שנה הן מרגישות כמו פח.
.
יורי לי שי שארק שקניתי מכולבוטקס.
Vision-r gen 2
כולבוטקס יתקן אותי אבל נראה לי היא כבר מעל שנה אצלי, בנתיים הנזק היחיד זה החלפתי משקף שזה מקובל וקרה לי בהמון קסדות.
הריפוד במצב סביר מאוד אפילו טוב. עדיין שקטה מאוד. כלל הקונסים והעסק במצב מעולה.
אין דליפות מהמשקף , מה שכן סופר חמה בקיץ אבל ככה הייתה גם ,מצד שני סופר שקטה וידעתי מראש שאני הולך על קסדה שקטה ופחות מאוררת כי אני רוכב לרוב מחוץ לעיר.
תקרא סיקור שלי בפורום ציוד עלייה
עברתי משואי מולטי-טק לאראי רבל שבארץ עלו בזמנו מחיר דומה.
הבדל תהומי לטובת האראי-השואי הרגישה "פלסטיקית" וזולה, אין מה להשוות מבחינת נוחות-האראי מרגישה כמו כפפה איכותית למרות שאינה קסדה קלה.
הבדל משמעותי באווירודינמיות לטובת האראי, אך צפוי בשל ייעוד הרבל לאופנועי נייקד.
אני מתלבט כיום לאחר 3 שנים ושימוש מאסיבי ומאתגר לאראי לאיזו קסדה להחליף.
ניסיתי את ה- X-Lite קרבון החדשה-קלה אמנם אך לא מתקרבת לנוחות של האראי וישבה עליי פחות טוב (לא כיסתה לגמרי את החלק התחתון של הראש).
אשמח לקסדה עם הנוחות והאווירודינמיות של האראי, משקל ה-X LITE קרבון ועלות חלקים סבירה (שלא כמו באראי). יש קסדה כזו?
אולי נארגן נסיעת מבחן לדגם הזה......
אתה לא רציני נכון ? הכותב הוא ADAM CHILD בוחן במגזין MCN שנים (עזוב שהוא בוחן ראשי ורכב במרוצי ה TT)
בשורה הראשונה הוא מציין שהוא היה צריך להקשיב לעורך האתר כבר לפני שנים ולהחליף את קסדות הספורט שלו שהשתמש יום יום
I should have listened to MCN’s Consumer Editor years ago and opted for a specific touring helmet rather than wearing one of my race lids for my 90-mile commute to work
https://www.iomtt.com/News/2016/02/2...-TT-entry.aspx
זה מה שכתבתי. הוא משתמש רק בקסדות מרוץ ואין לו ניסיון בקסדות כביש. בוא נאמר שאחרי הניסיון שיש לי עם שארק אני לא אשים את הכסף שלי על עוד קסדה כזו. אם הייתי מקבל אותה בחינם כמו אדם צ'ילד הייתי נותן לה ניסיון אבל אחרי ששילמתי 1500 ש"ח (בהנחה גדולה כי קניתי יחד איתה קטנוע) לקסדה שאחרי חודשיים הוחלפה - אין מצב שאקנה שוב שארק מכספי. מלבד כמה קסדות שואי היו לי גם מותגים זולים יותר כמו NOLAN, AGV, BELL, CEBERG ואפילו LAZER ועם אף אחת לא הייתה לי אכזבה כמו עם SHARK.
.
סליחה על הבורות אבל תגידו למה לא נהוג לעשות נסיעות מבחן לקסדות?
חנות לא יכולה להחזיק כמה קסדות מהטופ ולתת לרוכבים לנסוע איתם כמה דקות ולבחון?
בכל המידות?
היום יצא לי ( סוף סוף ) לצאת לרכיבה קצרה ומהירה ... קודם כל קצת איבדתי את עצמי בתחנת הדלק כיוון שהייתי רגיל לקסדה נפתחת ועכשיו הייתי צריך לבצע פעולות תדלוק ותשלום באשראי כשאני עם הקסדה ( בכוונה ) . אני מניח שעם הזמן התרגל לזה. הריפודים הרגישו לי טוב מאוד , לחצו אך לא באופן מטריד או לא נוח, כנראה שהמידה שלקחתי מדוייקת. הקסדה קלה מאוד ,שדה הראיה לא רע בכלל . השימוש במשקף שמש לא היה כל כך רלוונטי כיוון שיש עננות. ברכיבה עצמה אהבתי את חופש התנועה שהיה לי עם הראש . לעניין הרעש מה שמאוד היה חשוב לי אז הקסדה באמת שקטה יחסית לקסדה שרכבתי איתה עד היום ( shoei multitec ) וזה ברור לי שיש הבדל משמעותי בין קסדות מלאות לנפתחות. ברכיבה היום שמעתי את האופנוע כפי שלא שמעתי אותו הרבה זמן. דבר נוסף הוא שלא ״ חטפתי כאפות ״ מהרוח והקסדה הרגישה זורמת . הקסדה חדשה וברור לי שיש צורך ברכיבות נוספות לצורך חוות דעת יותר רצינית.
קדימה כולבוטקס תרים את הכפפה בעניין רכיבות המבחן.....
Yos תודה על הסיקור עד כה, אני אשמח אם תמשיך לעדכן לאחר זמן מה של רכיבות.
רוכב על נייקד עם שואי nxr.
לא זולה אבל לא ממש יקרה.
באותו מחיר אני לא רואה את עצמי לוקח "סיכון" עם שארק.
אני מאוד מרוצה - שקטה, מאוררת ונוחה.
היו לי קסדות אחרות ממותגים נוספים
ולפי הניסיון שלי - המותגים "הידועים" מוצלחים יותר!
שואי ואראי היו נוחות יותר, החזיקו זמן רב יותר, ובאופן כללי הייתי מרוצה מהם.
אני לא בטוח שהקווסט נועדה לנייקדים, ולא ניסיתי לרכב עם קסדה נפתחת
[יש לי לצורך הרכבה - אני העצמי לא ארכב איתה]
לפי התיאור הקסדה המדוברת של פותח השרשור מקבילה לשואי שאני רוכב איתה.
מעניין יהיה לראות השוואה בינהם.
RPHA 10.
מדבר איתך על ניסיון של אחת מול אחת. לא על מה שאמר מישהו