לא שאני מכיר, לדעתי השוק המשני חלש בגלל המבצעים של אלבר בשילוב עם מותג חלש ופחות מוכר.
כן עדיף שתחכה לתגובה ממישהו שרכב/רוכב על כלי כזה לחוות דעת אישית.
במידה ואתה קונה יד שנייה, במיוחד אם המחיר נמוך משמעותית מהמחירון, חובה בדיקה במוסך.
תשמע נתקלתי במישהו שמוכר gs500e
שהוא חידש בו כמעט הכל שנת 2003 שנראה ממש יפה ... לצערי קניתי אופנוע שלןשה ימים לפני שיצא לי לראות אותו :/
אם בא לך אני יכול לקשר ביניכם.. הוא דורש מחיר דיי הוגן אבל אם אתה בעיניים כבר תסגרו בינכם(אין לי שום קשר לבן אדם)
דור תודה על ההצעה, אבל אני עדיין בלי רישון. ובנתיים רק מגשש ומחפש על מה להתבייט אחרי שיהיה לי את הרישיון ביד.
וגם אני לא הכי נמשך ליופי של הgs הנייקד. גרסת ה 500f עם הפיירינג לעומת זאת משהו שכן הייתי חושב עליו :)
אתה עושה טעות של מתחילים :)
אין אף אחד פה שרוכב על vjf?
אוטוטו יש לי טסט והידיים מגרדות :)
תראה אין לי ניסיון ממשי ברמה של החבר׳ה הרצינים פה.. אבל כנהג חדש עם רישיון a1... אחרי שהסתכלתי על המבחר שיש בשוק החלטתי לקנות gs500 לצערי כל ה גיאסים שראיתי בחצי שנה האחרונה לא שווים את הזמן וההשקעה... אז החלטתי לקנות cbr250r בעיקר בגלל האמינות ועלות הביטוח הנמוכה ביחס לכלים מעל 250...
אבל לאחרונה ראיתי כמה gsים מדהימים שפתאום צצו... ככה שיש מה לבדוק...אם אתה בכיוון של אופנוע 500 תחפש גיאס טוב אם לא אז תתכונן לסיביאר... כל שאר האופנועים(חוץ מנינגה שפסלתי אותו כי הוא קרבי מידי לטעמי) פשוט חסרי שוק ויהיה קשה למכור אותם אחרי..
אני מעדיף 250 סמ"ק בגלל יוקר הביטוח של אופנועים כבדים יותר.
4000ש"ח מול 6000ש"ח. זה הבדל משמעותי.
אבל אם אני לא אמצא אופנוע נורמלי שנכנס לי לתקציב אז יש סיכוי שבאמת בסוף
אני אחפש gs או אולי kle500.
Gpz500s
er5
cb500
הינם בוודאות רשיון בלתי מוגבל a.
בנוגע ל gs500 יש שנתונים שניתנים להסבה לרשיון a1.
בנוגע ל kle500 אני לא יודע.
האי אר לא a1
כן, אבל תבדוק טוב... נתקלתי בהמון כאלו שאמרו שזה a1.... ושבדקתע היה כתוב l3