אני יודע...
הוא אמר שהוא רוצה חזק. כרגע יש לו VMAX.
הבנדיט פותח פחות חזק מ-VMAX.
מכאן - אלה כבר השיקולים של הפות"ש...
אני נשבע שלא עברתי את ה300 אל תשמיץ סתם.
לגבי פות"ש הכשרון הבלתי נדלה לשגע את כל העולם ואישתו (הצבי יעיד על כך) הוא
ביקש כלי שיהיה דומה בביצועי המנוע לוי מקס ולהבנתי פה הבאנדיט נכנס יפה לתמונה אולי קצת חלש ממנו אבל מבצע הכל הרבה יותר יפה החל מהתנהגות הכביש אופי מנוע לינארי ולדעתי גם נוחות ( אינדיבידואלי)
פותח השירשור תקוע כרגע עם קשיי נזילות שלא באשמתו.
אותו פותח התלהב מהונדה 1200 VFR שמפורסמת למכירה
עם 178 כ"ס אבל עם נדירות כמו של מהלך חכם של אורן חזן.
הסיכוי שפותח השירשור יקנה אותה שאף לסיכוי לשלום במזרח התיכון.
החמור גם ברגע של חולשה כמעט נכנס להרפתקה וקנה כלי כלי בכסף וירטואלי
ובמזל התעשת ברגע האחרון.
הדביל עוד יפתיע אבל זה ייקח את הזמן שלו....
האם נסיעת מבחן על ורסיס 1000 שווה לקיחת יום חופש מהעבודה?
אצלי בלקסיקון התשובה חיובית, אבל אני דוגמה טובה, לדוגמה רעה. אז תישארו שחורים. (באנגלית זה נשמע טוב!).
אז כשיוני מיוני אופנועים התקשר אלי אמש ומסר כי הורסיס פה ומחפש רוכב, לא חשבתי פעמיים.
לפני שיקום הנודניק התורן (האמת קשה לי להפסיק עם זה) ויגיד "בלי תמונות זה לא קרה.." אז:
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net...fc&oe=59DBE5DA
אז מה היה לנו שם?
בדיוק מאותו המקום בו אספתי את ה-MT 900 טריסר זצ"ל, המתין לי הוורסיס, גדול ב-100 סמ"ק
מהיאמהה, אם נוכחות מרשימה יותר, בצבע ירוק חמאס שעבר כביסה, 4 בשורה במקום 3 בשקל...
לא חיכיתי לשמוע הסברים מדרור, פשוט הנעתי ויצאתי לדרך, אי שם באיזור נס הרים אמרתי לעצמי
שאולי חשוב לבדוק מצב הדלק, מסתבר שמישהו למעלה מכוון אותי נכון, נורת ה-E מהבהבת נואשות
אז ירדתי לבית שמש לתדלק....פחות 74 שקל ועם הרבה יותר אוויר בריאות המשכנו כשהפעם העברתי
את מצב המנוע מ-L (לפלף) ל-B (בריון?) ויסלחו לי אלוהי הקוואסקי שאין לי מושג ירוק מה אומר כל
דבר אבל הלב שלי אומר שBריונות זו המחלקה שלי...
אז איך היה, היה טוב, האופנוע נוח, זריז, מרווח, משתף פעולה מהרגע הראשון, לא לקחתי אותו לקצוות
כי אני כמעט אף פעם לא שם ,אבל כן לחצתי אותו, ואני נשבע בשם כל משטרת התנועה שלא עברתי
את המהירות המותרת בגרמניה באוטובאן...
איך הוא בהשוואה ל-MT, בדיוק על זה רציתי לדבר אתכם, ה-MT קטן ממנו זריז מאד מרגיש כמו ברוס
לי מול ארנולד שוונצנגר בגרסה הצעירה שלו, שניהם טובים לחרחר מריבה בבר אופנועים, ברוס לי יעשה
הכל חד מהר נקודתי ובשקט, בעוד ארנולד יקמט את היריבים והסביבה ביחד.
ניסיתי לדמיין אותי מספר למישהו שיש לי ורסיס, התגובות שאני מקבל היום כשמישהו שואל אותי "איזה אופנוע
יש לך" ואני עונה "וי מקס" הם בדרך כלל וואוו/זה החלום שלי/כבוד/ וכד' התשובה שאני אקבל עם הורסיס
היא "וואלה? אופנוע נחמד, לאחותי יש אחד כזה...".
אז קדחתי לעצמי יותר לעומק, האם אכפת לי מה אומרים, זהו שלא, היום אני בגיל שממש לא אכפת לי מה
מה אומרים/חושבים האחרים, להפך לפעמים אני בעד לעשות דווקא...ויאללה בלאגן!
אין ספק שבקרב המשימות שלי שלי הורסיס תופס את המקום הראשון ביחד עם הויסטרום 1000 ה-MT
בינתיים יושב על הספסל ומתחמם רק על הקווים.
עכשיו נשאלת השאלה איך משיגים את הכלי הטוב ביותר במחיר הנמוך ביותר....
בבדיקה נוספת מצב-L לפלף ו-F מצב- fuking good
ה-L נותן 75% מיכולת המנוע לגשם
ה-F משחרר 120 סוסונים נחמדים.
אתה חושב שאחד מהם יהיה נוח בהרכבה?
ה-MT יהיה צפוף יותר ותנוחת הרכיבה קרבית הוורסיס מרווח יותר מושב הרבה יותר נוח
ובשילוב 3 ארגזים איכותיים ייתן הרבה יותר אופציית תיור בשתיים. לגבי הויסטרום הסיבוב
שעשיתי בת"א היה קצר מדי לחוות דעה, לנסיעה קצרה בעיר הוא היה בסדר, והרושם שהמושב
פחת נוח משל הוורסיס. לרעתו קצת פחות סוסים באורווה כ-99 אל מול 120.
אני יוצא בעוד שבוע לחו"ל אז כשאחזור נתחיל לחפש ברצינות חתן ואולי מישהו יהיה מספיק
חכם ויזכה בקרנף פראי...
לחכם יש סופר טנרה בן 7 עם 60 אק''ם ומנהל בנק סימפטי פלוס אם אתה רוצה להחליף.
בוא ניפגש מחר ונחליף מבטים בירה בי-ם עלי...
אני באילת ואני עובד מחר 8 עד 17 ו20 עד 2 בלילה.כשאהיה באזור אנסה להציק לך.
קצת חפירות באינטרנט לגבי הדגם מסתבר שבניגוד לארץ הוא מאד אהוד בחו"ל
https://www.youtube.com/watch?v=V6ehKBDLMys
הגענו לגמר:
במקום ה-3 עם המון סימפתיה והערכה, אופנוע משובח ושובב (שעלול להפתיע בסוף, רק בגלל הלב)-MT 09 טרייסר.
במקום ה-2 חלקלק, נמרץ עם מומנט זהב ומחיר גבוה מהמתחרים-סוזוקי ויסטרום 1000
ובמקום ה-1 לאחר קרב קשה, בעיקר בגלל התאמה לדרישות, נוחות שלא נגמרת ו-120 כ"ס- קוואסאקי ורסיס 1000.
יאללה בלאגן.
שושני - בסוף תשתכנע שאני משתמש בכלים הנכונים: אופנוע וורסיס 1000 ופיאט ספיידר במקום הסוזוקי......
אתה בסדר, ולא רק בגלל הדברים האלה....אתה בצד הנחמד של הפנקס שלי.
כי הצד השחור בפנקס שייך לפינות האפלות הקשורות לחשקים ולמחשכים של שושני רצוי עם קעקועים ברזל ועור
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מממווווואאאאההההה:ride-bumps::ugly004:
יש זוכה!
פרטים בקרוב מאד!
אס זוכה קינג בוכה