איזה צמיגים יש עליו, ובני כמה?
אמנם האופנוע חזק, אבל לא ברמה שכל נגיעה קלה בגז תשלח את האחורי הצידה...
הצג להדפסה
מנסיוני עם הGTR1400
פלאגים או עבודה על השסתומים מצריכה הטייה של המנוע
הגעה אל המנוע מצריכה שעה ויותר של פירוק
אפילו המצבר מצריך פירוק של פלטה ולוח חשמלי כדי להגיע אליו.
ישנם מק"ט שונה בחלק מהחלקים בין ארה"ב לאירופה עם דגש על חלקים דוגמת שלט הקרבה שיש הבדלים בתדרים האירופים והיאנקים.
סיטרואן של היפנים אבל המנוע היה פנינה עם מומנט חלומי ובהעדר בקרות ( למעט ABS) זה היה כלי מהנה שגם יודע להרים לווילי את 320 הקילו יבש (אם אני זוכר נכון ) במהירות מטורפת
לא מתגעגע לאיכות
כן למנוע
הכוונה לכל נגיעה הייתה במקרה שמשנים את יחס העברה הסופית, כרגע ובדיוק איך שאני זוכר את האופנוע לפני 27 שנה אם לא שמים לב בתאוצה הוא יחליק גלגל אחורי וצריך ללמוד מתי זה מגיע ואז זה דווקא כיף כי זה די נשלט כי האופנוע נמוך, כבד, וארוך אבל לפי דעתי שינוי יחס העברה סופי ידרוש יותר מחשבה בכל תאוצה.
הצמיגים במצב טוב וכמו שאמרתי גם בקודם שהיה לי ההחלקות האלו קרו גם אחרי שהחלפתי צמיגים.
לפי דעתי יותר קשה לעשות כיוון שסתומים על הטרייסר, את הפרינג ומיכל הדלק קל לפרק כי באותה תקופה לא חשבו להסתיר ברגים והכל גלוי וקל, אחרי הסרת תיבת אוויר אפשר לפתוח מכסה שסתומים.
האופנוע יוצר בארצות הברית אבל הדגם הזה לא נמכר בארצות הברית, אלו שכן נמכרו שם אכן היו שונים מבחינת תקינה
הטרייסר זה אסון
הכל פלסטיק שמחובר עם מסמרות פלסטיק
כן צריך לפרק מיכל ללא מעט פעולות
יחי האופנועים עם 4 מחוונים אנלוגיים
מהירות
סל"ד
חום
דלק
אז יש רשימה:
כיוון שסתומים ובדיקת מותחן טיימינג כי יש קצת רעשי תקתוקים
החלפת פלגים כובעי פלגים וכבלי הצתה, בגלל גמגום קל בסל״ד נמוך.
החלפת פילטר אוויר
החלפת טרמוסטט ופירוק הרדיאטור כדי להגיע לסעפת לפרק ולצבוע
מכוון שהאופנוע נקנה כאספנות אני שוקל להחזיר את הקליפ אונים.
זה יגיע בסוף אם יורגש צורך, בסה״כ האופנוע היה מטופל בקוואסקי בקביעות ככה שאין הזנחה, כיוון שסתומים וסינכרון קרבורטורים היה לפני 10,000 ק״מ.
חוטי הצתה נראים מקוריים בגלל זה אני חושד בהם.
את הטרמוסטט אני עושה רק בשביל להיות בטוח למרות שכבר אמרו שלא לצפות לשינוי בנוסף גם הציעו לי לתת מינוס מהמצבר ישירות לחיישן הטמפרטורה ויכול להיות שזה יקפיץ את הקריאה.
היום התחלתי קצת לעבוד על האופנוע, פלסטיק מאחורה היה שבור ובמפתיע באלי אקספרס יש את החלק הזה ב30 יורו, קצת הזוי שיש להם חלק לאופנוע שיוצר בין השנים 90 ל92 (דגם 93 שונה לחלוטין בכל הקשור לפרינג) מתקופה שאלי אקספרס לא היה קיים, אין הגיון עסקי אבל הרווחתי אז מה זה משנה.
החלק השבור
קובץ מצורף 10440
החדש
קובץ מצורף 10441
וכמובן צריך לפרק את כל הזנב בשביל להכניס את החלק וכמובן סינים יהיו סינים והחלק צריך קצת התאמות והצבע לא ממש תואם, תלוי בזווית שמסתכלים
קובץ מצורף 10442
בגלל שאני רוצה כמה שיותר מקורי (למרות שזה מסין) הרכבתי מגן רוח שקוף תואם מקור
קובץ מצורף 10443
וקינחתי עם נקיון יסודי של הזנב
קובץ מצורף 10444
תביא סיבוב...
החלטתי שהאופנוע יהיה בדיוק כמו שיצא מהמפעל אז הקליפ-אונים הוזמנו ובנוסף מצאתי את התוספת שכולם היו מורידים ביום הראשון שקיבלו את האופנוע, זה לא היה קל למצוא
קובץ מצורף 10445
יש גישות שונות לשיפוץ יאנגטיימרים...
הגישה הראשונה - גישת המוזיאון. משתדלים לשחזר את האופנוע למצב שבו ירד מפס היצור, גם אם זה על חשבון ביצועים או שימושיות.
הגישה השניה - גישה ליברלית יותר. היא גורסת שתוספות ושפצורים אינם פוגעים באמינות ההיסטורית, אם אלה נועדו לדגם בזמנו - או לחילופין, אם אינם בולטים לעין.
הגישה הזאת מאפשרת להתקין צנרות פלדה שזורה, תוספות קוסמטיות (כמו המחרשה המקוצרת), במקרים של אופנוע עם פלטינות - להחליף למערכת הצתה אלקטרונית...
העיקר שתהנה מהאופנוע ותצא מדי פעם לרכב עליו, במקום שיעמוד בסלון כמו פסל.