קסד, מתן תגובותיך או שתאלץ לקפוץ באנג'י... בלי חבל!
הצג להדפסה
קסד, מתן תגובותיך או שתאלץ לקפוץ באנג'י... בלי חבל!
אחי לס.
בנבן אותי ותקבל התפלפלויות בדבר נכונות כתביו של תמיר בפורום לרוכב המתחיל.
שוט!
צנח לו זלזל...
יום יבוא ומה שאתה מעליל עליי יעלילו עלייך ואז נראה האם ההרגשה היא טובה, הגלגל תמיד מסתובב לו וחורה לי שאתה בוחר "ליפול" על התגובה שלי שהייתה עניינית ואף בהעדר מילה מתאימה אחרת מקצועית, שדיברה נטו על שיקול בטיחותי. אני לא חושב שאני אמור להצדיק את עצמי בפנייך ולתאר בפנייך את הקשרים שיש לי עם בנות המין הנשי בקשרי רכיבה ועם מי אני מסתובב וכדומה, כי בכנות נעם אתה פשוט לא שווה את זה וגם בגלל שאתה בתגובתך, חוטא באותו דבר שאתה מאשים אותי וזה לבוא ולהיות הגבר המושיע שמגן על בנות המין הנשי שבכלל לא צריכות הגנה ויכולות לדבר בשם עצמן ומקומן בתחום האופנוענית מוכר וידוע היטב לכל מי שבתחום. אז פעם הבאה תשתמש במגבונים לחים שמעתי שזה נותן ריח טוב ומעלים את הצחנה :P
ביקר בויז, מעניין, מה לדעתך ההיתה הסיבה שקניתי דווקא את האופנוע הזה?
אל תיקח את המראה של עליה וירידה שלי מהאופנוע כ"כ קשה. אם שמת לב - הרגשתי מספיק בטוח בשביל לקשור לו לזנב תיק זנב שכביכול מקשה עליי עוד יותר.
לא מתיימר לדעת או לחשוב מה היה הסיבות שלך, אם זה הייתי אני הסיבה שלי הייתה אופנוע שמרגש אותי עם מכלולי קצה שאני יוכל להנות ממנו בכל זמן של רכיבה, מאידך אני גם שקול מאוד ורואה גם את החסרונות ואם הייתי 1.65 ובלי אפשרות לקיט הנמכה שיפתור את עניין העלייה, לא הייתי קונה אותו משיקולי בטיחות..אבל שוב זה אני.
זה לא ממש נוח, אבל האופנוע כייפי ואני מסתדרת. הכל בסדר.
לפעמים יש יתרון בלהיות אישה או גמד.
כולם רוצים להגן.
הכוונה טובה.
אז חברים חג שמח
ורכיבות טובות.
אילן, רוצה להיות גמד? או אישה?
אממ. .רותי, קשה להחליט..
בנתיים אשאר ilan.
כבר אמרו עלי דברים גרועים הרבה יותר. רובם שאינם נכונים ומיעוטם נכונים בהחלט. ערכי, כמובן, כקליפת השום בעיניך ובעיני נוספים ואני חי עם זה בשלום.
כל זה לא באמת משנה מאום, התגובה שלך לא הייתה עניינית ולא מקצועית. הקשר בינה ובין בטיחות קלוש.
ועכשיו אסביר ואני מקווה שדור הפייסבוק יבין.
אם אתה חבר של רותי, היית צריך לשוחח עמה כחבר ולהביע את חששותיך. עדיף פנים אל פנים אבל גם טלפון או אוצאפ הולך.
אם כבר פגשת אותה במציאות באימון של פרו רידינג גם אז היית יכול לומר לה את דעתך.
אם כבר פגשת אותה ובחרת שלא לומר לה בפנים, היית יכול לשלוח לה הודעה בפרטי מבלי לכתוב את זה קבל עם ועדה.
אבל לא, למה. בחרת לכתוב את זה מול כולם כשאתה מסתתר מאחורי ניק, מסך ומקלדת.
איללכא...ואת ההודעה המקורית שלך אפשר לתאר רק במילה אחת, פוגענית.
בעיינך, אולם לא בעיני וזאת הייתה בחירתי, אם ברצונך לבקר אותי על בחירתי ולהגדיר את ההודעה שלי כראות עיינך שיבושם לך והמשך ככה בקו המחשבה הזה, אשמח לראות לאן תגיע בסופו של דבר אתו.
אני מסכים שיש בעיה בטיחותית לרוכב נמוך, אישית התרסקתי במהירות אפס בחו"ל עם אופנוע
מושכר BMW R1200 עמוס לעייפה, ומכוון לגובה לא נכון, רק בגלל שלא הגעתי לרצפה בכביש
ישר ללא הבדלי גובה משמעותיים.
מצד שני כבר ראיתי רוכבים מיומנים מאוד, שהסתדרו היטב עם בעיית גובה. האם זה אידאלי אני
לא יודע בוודאות, הרגשת הבטן שלי אומרת שלא, אבל אם רותי למדה להסתדר עם זה, סבבה.
מעבר לזה, נעם הפורום נועד לדיונים כאלה, נכון שיש חשיבות לסגנון וצורה בהם נאמרים הדברים
אבל אם למישהו הייתה ביקורת פתוחה, אשמח מאד אם היא תישמע, במסגרת הכללים והנימוס.
קשה לי לקבל תגובות לא ענייניות, או כאלה שבחרו לפגוע במישהו משיקולים זרים, אבל בדיוק כמו
שאני מעיר בכביש לרוכבים לא מוגנים היטב, או כאלה שמסכנים את עצמם או אחרים, הפורום הזה
נועד בדיוק לזה.
אין מקום להשתיק חברים שאומרים את האמת שלהם, בדיוק כמו שאין מקום לתגובות שנובעות ממקומות
אחרים או לא ישרים.
אפתח שרשור לדיון על רוכבים נמוכים וטופנועיהם
כולה שרשור על אם הייתם מעדיפים לרכב או לא ואם כן אז לאן...לאן גלשתם....
רותי,תשארי בבית הכי טוב אחרי הארוחת חג האופנוע לא סוחב :)