לא להאמין מה שיוצא מקילוף בכלי ידני
https://www.youtube.com/watch?v=F8JgDKuOP10
הצג להדפסה
לא להאמין מה שיוצא מקילוף בכלי ידני
https://www.youtube.com/watch?v=F8JgDKuOP10
מדהים, לא פחות. תודה על השיתוף. היפנים חזקים מאוד בפלדה וגם בסכינים.
אבל כמו באופנועים גם פה לאיטלקים יש מה להראות לנגר היפני הזה...
http://wallpapercave.com/wp/eWu9tHQ.jpg
אפשר לעשות עם זה פילינג לזקנות?
נראה את זה מול הג'ילט פיוז'ן
סלח לי אבל בפלדה היפנים לא חזקים בכלל מהסיבה שאין להם פלדה כמעט הם חזקים בעיבוד טרמי , והם חזקים בלעשות מחרא פלדה מוצרים טובים יחסית הפלדה מהאיכויות הנמוכות בעולם זה יפנית.
Sent from mTalk using windows 10 mobile
מה עושים עם התוצר?
ממש לא כן עיבוד וייצור חשובים ,אבל בגלל חוסרים במטלורגיה היפנים יכולים ליצור או פלדה קשיחה של 55-65 רקוול ושבירה מאוד ומחלידה.
או פלדה מרגרינה .
אם אתה רוצה סכין טובה אתה רוצה פלדה עם כ 12-14% כרום לפחות כדי שהעסק לא יחליד.
ואם פלדות עתירות פחמן אז תראה את הסכיני גילוח של סולינגן גרמניה לדוגמא מגיעים לקושי עצום של 65 רקוול ועם גמישות סבירה מה שהופך את הלהב לגמישה.
אפשר לדון על זה המון אבל בגדול פלדות כלים גנריות הן ברמה של פלדות הי אנד יפניות.
פלדות טובות יש לגרמנים,שוודים,רוסים,נורבגיה,בלגיה וכאלה יש להם במדינות שלל פלדות וטכנולוגיה של של מאות שנים לעיבוד פלדה.
ליפנים יש נסיון של ייצור חרבות מחול ופלדות באיכות ירודה מאוד,כי פשוט אין ביפן מצבורי פלדה. אין עם מה לעבוד עושים ממה שיש. אז הם עם עיבוד טרמי מביאים את הפלדה לחוזק גבוהה אבל היא מאוד שבירה מחלידה ולא עמידה.
אתה גם רואה את זה ברכבים , תפרק מנוע יפני ומנוע גרמני או איטלקי ותראה בעצמך את החומרים או הפלדות .
היפנים פיתחו הברגות לברגים משל עצמם עם פסיעה קצרה כדי לעלות כמות ליפופים אחרת הבורג נתלש.
רוב המטלורגיה היפנית היא בעצם ממלחמת העולם השניה ששם הגרמנים והאיטלקים עזרו להם. כמו בשאר התחומים
אפשר לעשות הרבה עם פלדה נחותה, שרלוק בראיה הכוללת היפנים עושים רכבים אמינים ובנויים היטב ובמחיר זול יותר מהאירופאים והאמריקאים, רק הקוריאנים משחקים במגרש שלהם.
https://www.youtube.com/watch?v=QuyNgr_10Qk
לא אמרתי שאי אפשר , אפילו אמרתי איך זה נעשה :)
אבל ליפנים יש דרך ארוכה לטכנולוגיה של רכבים אירופאים.
אצלי בבית יש דיהאטסו יפנית כי היא זולה , לא שולל רכב יפני. אבל מעמיד דברים עד דיוקם.
אגב אם כבר דיברתה על קוריאנים אז הם בכלל רלוונטיים רק בגלל המחיר , אין להם לא טכנולוגיה ולא חומרים.
ככה כדרך אגב יונדאי זה בעצם מיצובישי קולט שנקנתה ברשיון, ומיצובישי עצמם זה פרי פיתוח משותף של הנאצים והיפנים במלחמת העולם השנייה.
קיא זה אופל קאדט ביחד עם דיאהוו או שהם קנו אחת את השניה לא זוכר וודאית יכול לבדוק.
ליפנים יש טכנולוגיית ייצור טובה עם חומרים נחותים, לקוריאנים אין לא את זה ולא את זה.
אם כבר הסינים וההודים היום לא נופלים מהקוריאנים באיכות וטכנולוגיה במחיר נמוך בהרבה מכולם.
אתה כל כך רחוק מהמציאות.
אשמח לסימוכין על זה אני יכול להביא לך המון בנוגע למה שרשמתי
לארופאים הברברים יש המון פלדה אבל אין שכל.
אולי אבל את מה שהיפנים פיתחו בשנת 800 לספירה בתחום הסכינים והמטלורגיה, כבר היה קיים אצל הויקינגים והרומאים שזה בערך 1000-1500 שנה אחרי.
שלא נדבר שהסכינים והחרבות היפניות הראשונות הגיעו מסין כי ליפנים לא היה ידע לייצר סכינים ואני מדבר על סביב ה300 שנה לספירה.
אז קצת קשה לקבוע את הטענות האלה, זה בגדר מיתוסים יותר.
סתם כדי שתבין הפלדה שממנה בנוי שריון ברזל מהמאה ה15 הגרמני זה כמעט הפלדה שהיום היפנים משתמשים בה לסכינים וחרבות שלהם.
נ תקרא להם איך שבא לך היסטורית הם בערך ב1000 שנים מתקדמים יותר מהיפנים וזה עוד לפני שדיברנו על אסיה והקווקאזים. שגם הם היו שם בערך 1000 שנה לפני היפנים
שוב אין לי משהו נגד היפנים אבל כן יש לי בעיה עם עיוות היסטוריה ,ובעיה עם עיוות עובדות טכניות.
לא הבנתי את הטענות שלך על יונדאי וקיה? אפשר הסבר?
זוכר פעם הייתה מיצובישי קולט ?
אני מדבר על הדגם 3 דלתות המעוגל של 96-98 זה בעצם הבסיס לאקסנט ולרוב הרכבים של החברה.
הם פשוט קנו את כל הפס יצור כולל טכנולוגיה והכל.
קיא זה חברת בת של יונדאי
שייצרה מאזדה ופורד ברשיון ואחרי 98 פשטה רגל נרכשה על ידי יונדאי ורוב המוחלט של רכבי קיא ויןנדאי מתבססים על המיצובישי קולט
אני מקווה שאתה לא מדבר על יונדאי וקיה של היום??
ככה גם היונדאי גלופר שהוא למעשה מיצובישי פאג'רו (הדגמים של שנות ה-90).
זה היה מזמן, הם התקדמו מאז
לויל עדיין ה1200-1600 אוטמוספריים של יונדאי מבוססים על המיצובישי קולט.
אולי אני אולי אתה עובדתית זה התחיל מבעיות שימון גלי זיזים בצלינדר 3 שהיה נשחק מהר. והיום אותו מנוע שעבר שיפורים ועדכונים עם אותה הבעיה המעצבנת רק שהפעם הם סתם נתפסים ומתים מזה.
תבדוק אותי
יונדאי וקיאה זה המקביל של יוסאנג, יוסאנג זה מנוע סוזוקי בגדול שנקנה ברשיון.
הקוריאנים והיפנים לא יודעים לייצר רכבים לבד ,הטכנולוגיה זה טכנולוגיות אירופאיות ואמריקאיות שנמכרות ליפנים ולבסוף כשמתיישנות אצל היפנים עוברים לקוריאנים.
זה לא רע אבל זה העובדות בשטח גם לרכבים מיושנים ופשוטים טכנולוגית אבל זולים יש מקום בשוק
אין לך מושג על מה אתה מדבר. זה כמו שאני יגיד שאתה רוכב על אופנוע שנבנה על ידי נאצים. אתה תקוע בעבר. מה שקונצרן העל שנקרא יונדאי עשה ב7 שנים האחרונות אף יצרן רכב לא עשה. כמות החלקים ברכב שהם מייצרים תחת קורת גג יונדאי באחוזים היא הכי גדולה מכל היצרנים. ממליץ לך לשבת שעה ולקרוא על מה שהם מפתחים כדי להבין. הפוסט שלך גובל בהטרלה גרועה
Applications
Edit
2004-2007 Kia Cerato
2006-2010 Hyundai Accent
2006-2009 Hyundai Getz
2006-2011 Kia Rio/Rio5
2001-2006 Hyundai Elantra
כל אלה זה מנוע אלפא 2
שזה בעצם מנוע אלפא משופר
שזה בעצם מנוע מיצובישי קולט בגירסאות שונות קצת.
אחרי זה הם כבר פיתחו מנוע חדיש יותר גמא ששם אולי זה באמת פיתוח עצמי שלהם למרות שאני לא בטוח וצריך לבדוק.
שוב לא מזלזל בהם כמו שבעידן של היום שיש מברגות גם למברג ידני פשוט יש מקום גם לרכבים פשוטים יותר יש מקום
ואגב כן מה לעשות חלק גדול מהפיתוחים שמיושמים באופנוע שלי ושלך פותחו על ידי הנאצים
הדוגמא הכי חדשה שלך היא בת 5. תתעורר. יונדאי עושה צעדי ענק. פשוט? גגל סונטה הייבריד, מותג ג'נסיס ויונדאי איוניק.
ראיתי את הסונטה היבריד, לא מצאתי בה כלום.
היברידית שצורכת 6-6.5 ליטר ל100?!
הניסאן סרנה של אמא שנת 2000 צורכת ככה.
.השרייד 98 שלי גם צורכת ככה
והגולף דור 2 שנת 86 של אבא שלי דיזל צורך 3.5-4 ל100
מה החידוש? דש בורד מגניב? מערכת מולטימדיה?
אולי אני חי בעבר אבל ץחכים אותי מה החידוש?
אגב הברלינגו ליסנג שאני נוסע בה לא חסכוני עושה תצרוכת דלק דומה.
לא היברידי ולא כלום
לדוגמא :
https://www.youtube.com/watch?v=HycIRFWtATs&feature=youtu.be
מתוך תגובה של בנצי ב CF
"הייתה לי ג'נסיס מהדור הראשון, צריכת הדלק של הרכב הייתה מצויינת, מנוע v8 4.6, צריכת הדלק הייתה טובה יותר משל האינפיניטי שלי או לשם השוואה, בתנאי יום יום צריכה זהה לזאת שאני משיג במרצדס E350 עליה אני מתנייד לעבודה.
מבחינת איכות חומרים והרכבה, לרכב היה עיצוב פנים די בנאלי אבל הכל ישב במקום, הוא נמכר עם כמעט 80K מייל, ובמהלך תקופה של שנתיים לא נרשמה שום תקלה למעט הסאן רוף שסירב להיפתח ותוקן בחינם.
הדש בורד היה מצופה עור ב2 צבעים, עם תפרים בולטים, עור נאפה משובח, מערכת המולטימדיה והניווט הייתה פשוטה לתפעול ומאוד נוחה, איכות הסאונד של המערכת ברכב עם חבילת הטכנולוגיה הייתה טובה יותר מזאת של הE350 עם הharman kardon, תא המטען היה עצום, יותר גדול משל הS500 הנוכחית שלי, המרווח ליושבים מאחור היה מצויין, הS500 בגרסא הארוכה מציעה מרווח זהה אך ביונדאי התחושה הייתה פחות כורסתית ויותר מהודקת כמו בב.מ.וו סדרה 5.
הרכב התנהג מצויין, היה שקט מאוד והשאיר רושם מאוד טוב על כל מי שתחילה הרים גבה (לך תסביר לאנשים שקנית יונדאי במקום 750), אני מאוד אהבתי.
לגביי טכנולוגיה ברכבים הקטנים וטכנולוגיה בכלל, ליונדאי יש מחלקת פיתוח מתקדמת מאוד, הכל מיוצר בתוך הקונצרן להבדיל מהגרמניות לדוגמא אשר פונות ליצרנים חיצוניים בשביל תיבות הילוכים ושאר חמוצים.
אפילו הזכוכיות ברכב מיוצרות במפעל של יונדאי.
הם אחראים לפיתוח עצמאי של מנועים מתקדמים בעלי הזרקה ישירה, תיבות הילוכים בעלות 8 מהירויות וכן יש להם גם פטנטים רבים מדי שנה, הסונטה הייבריד היא ההייבריד הטובה ביותר עליה נהגתי, למרות שכרגע הפיוז'ן הייבריד החדשה טובה יותר, יש הפרש של כמעט 4 שנים בין הדגמים.
ליונדאי יש מנועי טורבו מצויינים, הסונטה טורבו בעלת הספק של 274 כ"ס ממנוע 2 ליטרים.
הוולוסטר שלי מאוד חסכונית, וזה רכב שכן נמכר בארץ, הוא גם מעוצב יפה ונותן חבילה מצויינת.
לגביי נתוני מכירה וגישה כלפי הקונצרן אז אתם מדברים עם קלישאות סרק, זוכרים איך סקודה נראתה באמצע שנות ה90?
יונדאי בנו מפעלים בארה"ב, הם מחזיקים את מסלול הניסויים הכי טוב בארה"ב בנאוודה.
יש להם מרכז פיתוח ברינג.
את הג'נסיס החדשה הם פיתחו עם דגש חזק על בטיחות והנאה מנהיגה, תבדקו מי היה אחראי על כיול המתלים של הרכב.
ויש את האקווס, מרשימה מאוד, מרווחת ובנוייה מדהים, ונותנת תמורה מפחידה למחיר שבו היא נמכרת.
הקיה עצמה חדשה, היא תיכנס לשוק בצורה טובה, הם לא משקיעים המון בפרסום, ז"א כן הייתה פרסומת בסופר בול אבל אני לא רואה שלטי חוצות או פרסום מאסיבי כמו שהם עושים לסול.
אל תהיו פאתטיים, ובהשוואה ישירה ל535, הקיה הרבה יותר מכונית, אתם משווים לי למחיר בסיס מול יצרן שעם כל הכבוד עושה מכונית שלא מזדקנות יפה ורוויות תקלות, תנסו להשוות גם את רשימת האזור, תראו שגם 528 עם אבזור שלא מתקרב לזה של הקיה תעלה יותר."
בסונטה אני לא נוהג ולא במרצדס ולא ב525 ביום יום
כן יש לי נסיון עם היונדאי 8 מקומות נראה לי אי 800 ליסינג שב3 שנים הגיע למצב גרוטאה שהאביר מילואים בערך ככה וזה רכב חדיש.
יש מלא פיקנטו ליסינגים
יש מלא אי 20 נראה לי גם הליסינגים
כל אלה פח אשפה על גלגלים יחסית לליסינגים שמביאים במקום כמו האטראז שגם לא וואוו אבל לא מתפוררת.
והגאמפי שכבר שנה וחצי מחזיק טוב.
והפיקנטואים ? זה מה יש לצעריינו כרגע אבל לא אני בוחר ולא מעניין אותי מה יקנו אני סך הכל נוהג. לבית אני לא יקנה יונדאי אחרי שנהגתי באלה ןראיתי מה קורה איתם לאורך 3 שנים של ליסינג.
אני לעולם קונה רכב הרבה מעבר ל5 שנים על הכביש ולרוב יותר לכיוון ה10 שנים.
ושם זה או אירופאי או אמריקאי או יפני וגם זה תלוי דגמים
אולי בדגמים היקרים הם מעולים בדגמים שהם הפוטנציאל עבורי ולרוב עם ישראל יש רכבים טובים בהרבה
ובקשר לקבלני חוץ אז אתן לך דוגמא לי יש במוו 800:
השילדה שלו אפריליאה
ההזרקה והמיחשוב בוש והלה
הפלסטיקה אצרביס
הברקסים ברמבו
הבולמים שאוואה
המנוע רוטקס
בקיצור רוב האופנוע קבלני משנה.
מאידך סאנג יאנג וולף
רובו המוחלט טאיוואני
מה חבילה טובה יותר?
כשיש חברה שמייצרת מכלול טוב לאופנוע למה להמציא גלגל מחדש? לא עדיף לשלם על מוצר שעובד ומוכח?
מטוסי קרב שטסים בשמיים רובם בנויי ממכללים של קבלנים שונים , הטנקים זה מכללים של קבלנים שונים.
כשיש חברה שמתמחה עשרות שנים בייצור מכלול מסויים ועושה את זה מעולה ברמה עולמית לא רואה סיבה לנסות ולהמציא מחדש את אותו המכלול שיעשה את אותו הדבר בידיוק וזה גם לרוב כלכלית יהיה יקר יותר