תוצאות 1 עד 6 מ 6

אשכול: הודעת מרמור

צפייה משולבת

הודעת מרמור

כבר חודשיים חיפשתי בצורה איטנסבית חליפת רכיבה לכביש של אחת החברות המובילות,עקב הגדרת תקציב מסיום כי החליפה תיהיה ככל הנראה בשימוש כשנה רק,חיפשתי יד 2,השוק לא מוצף בחליפות יד 2 ועוד במידה שלי שהיא יחסית גדולה (54) ומחפש רק חלק אחד,מדדתי שני חליפות מידה 52 בתקווה שיעלו אבל חוץ מלהזיע לא קרה כלום. ואז אחד החברים הטובים הודיע שהוא טס לברצלונה,זכרתי שיש את האתר motocard והתחלתי לנבור בו,מצאתי את החליפה שאני רוצה ועוד במחיר של 540 יורו זול משמעותית ב2000 שקל כמעט מהמחיר של חדשה בארץ מדובר בדיינז לגונה סקה,ציידתי את החבר במזומנים לא לפני שהתקשרתי לחנות וביררתי שאכן יש אותה במלאי במידה שלי וזה המחיר,החבר היום הגיע לחנות מציוד בכל המידע,מראה למוכר את החליפה והתשובה הראשונה היא שהמחיר הוא 640 יורו ורק אם מזמינים דרך האתר אז המחיר הוא כזה,כמובן שיש עמלת משלוח פיקטיבית ואין אפשרות לאיסוף עצמי במחיר הנ״ל,אמרתי סבבה נרשמתי לאתר ובאתי לבצע את ההזמנה ואז החבר מודיע שהחנות בדקה ואין להם את החליפה במלאי בכלל והפלא ופלא כעבור כמה דקות המחיר באתר עלהב100 יורו,חליפות אחרות לא היו ובחנות מסרו שכל חליפה עולה 800 יורו בצער רב אמרתי לחבר שינטוש את החנות ולא יקנה.....מפה המירמורהגדולשל חניות חרא ומסתבר שלא רק בארץ מחפשים לעשוק אלא בכל מקום.

Junior Member
    שים לב שבאתר ישנה אפשרות לשנות את המדינה.
    כשאתה נכנס מהארץ ברירת המחדל היא כמובן "ישראל",זו הסיבה שראית מחיר זול יותר מהחנות והוא לא כולל מע"מ.
    מניסיון אישי,החברה בחנות בברצלונה קצת עצלנים (החנות שנמצאת ליד תחנת ולנסיה אם אני זוכר נכון),אבל במעמד הרכישה חבר שלך יכול לבקש מהם TAX FREE FORM/VAT,עליו הוא מזדכה בשדה ומקבל החזר.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

54 זו מידה לא גדולה כל כך ולא חריגה
    לגבי רכישות בחול ואיסוף, לעיתים אכן אומרים לך שיש על מנת לבצע הזמנה ואחכ מנסים לשדרג אותך בטענה שחסר או אין
    או לא כדאי או כל סיבה אחרת.
    אכן כולם עושקים גם בארץ גם בחול שמעתי שבגן עדן המלאכים מקמבנים משמרות :-)
    כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
    יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
    DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
    תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
    קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
    X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
    מערכות מיגון מתקדמות
    איתוראן SCOOTER
    SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
    www.kolbotex.co.il
    שוקן 32 תל אביב 03-5051162

אם כבר פתחת שרשור בעניין אני חייב לציין לטובה את AD.
    נכנסנו אליהם (אחי הקטן ואני) עם רשימת קניות:
    2 חליפות חלק אחד
    2 undersuit
    2 מגני גב
    מגף
    חייב לציין שהשירות היה מעולה, מדדנו חליפות כאילו אין מחר כנ"ל גם מגפיים ותמיד נענו בחיוך והסבר על כל דגם ודגם.
    בסופו של דבר הגענו למחיר שהיה מעולה, לא אציין את המחיר מסיבות פרטיות אבל אוכל לומר בפה מלא שיש חו"ל בארץ
    ממליץ לך לבדוק אצלהם.

אתה מעוניין רק בחליפה או שמעיל מידה 54 של דיינז שבקושי לבשתי אותה תעניין אותך?
    מעיל עם גבנון יפיפה ממש שאין אותו הרבה בארץ.
    נערך לאחרונה על ידי johnny drama; 04-08-2015 בשעה 09:27.

רק בחליפה מעוניין יש ברשותי כבר מעיל עור של חברת רוויט.
    יום חמישי אני אסע לנהריה למדוד חליפה יד 2 ואם זה לא ילך אני אגיד נואש ואכנס לקנות חליפה חדשה ואשלם את המחיר ממש לא בא לי לשלם.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO