הדרך לדעת אם אתה חסום היא האם אתה יכול לראות את ה last seen time שלו, תמונה וסטטוס.
שלחתי הודעה למישהו ויש אצלי רק וי אחד הוא טוען לא קיבל הודעה אחרי זה שלחתי משהו אחר והוא קיבל כרגיל.
השאלה היא האם יש מצב שהוא לא חסם אותי ואז הסיר חסימה ? וההודעה לא התקבלה מסיבה טכנולוגית כזו או אחרת?
שואל כדי לצאת נקי בהרגשה שאני לא מאמין לו .
תודה, שי.
הדרך לדעת אם אתה חסום היא האם אתה יכול לראות את ה last seen time שלו, תמונה וסטטוס.
כן זה אני יודע, למרות שאפשר לחסום את הסטטוס והתמונה ואת הנראה לאחרונה גם ללא חסימה. השאלה על מקרה ספציפי שכביכול הודעה אחת ספציפית יש רק וי אחד אצלי. הבן אדם טוען שלא קיבל הודעהממני ואחרי זה שאק ההודעות ששלחתי אחר כך התקבלו אצלו ואני רואה עליהם שתי וי. אבל על ההודעה המדוברת עדיין מופיע אצלי וי אחד כאילו לא קיבל אותה. השאלה היא האם יכול לקרות מקרה כזה בלי שהייתי חסום בזמן ששלחתי את ההודעה שעדיין מופיעה אצלי עם וי אחד, וההודעות שאחריה עם 2 וי.
אני חושב שכבר קרה לי שהודעות לא עברו אבל אני לא סגור על זה.
אני מציע שתעשה בדיקה עם טלפון של מישהו ותעדכן פה מה התוצאה.
אם אני לא טועה, לאחר הסרת חסימה ההודעות שנשלחו בזמן החסימה ולא הגיעו-צריכות להתקבל יחד עם הודעות חדשות. אבל באמת לא בעיה לבדוק, תקח מכשיר אחר ותעשה ניסוי..
לפי מה שאני יודע הודעות שנשלחו בזמן חסימה לא מתקבלות לאחר שמסירים את החסימה. ונשארות כך עם וי אחד אצל השולח.
לכן השאלה שלי, אם יכול לקרות מקרה שהודעה ספציפית נשארה עם וי אחד אצלי (כלומר נשלחה אך לא התקבלה) וזה לא קרה בעקבות חסימה.
אנסח שוב, האם יככול להיות שהודעה נשלחה (וי אחד אצלי) ולא התקבלה אצל המקבל. בעוד שהודעות שנשלחו לאחר מכן התקבלו אצלו (ואתלי מופיע חיווי על כך - שתי וי) וכל זה קורה בלי הוא חסם אותי? האם זה יכול לקרות?
חאלס לבלבל במח.
חסמו אותך בוואטסאפ, תתמודד.
אם קשקשת לו בשכל כמו שאתה מקשקש פה אפשר להבין אותו.
Sent from my T5 using Tapatalk