שלום לחברים,הקדמה קצרה אך חמודה.
בשנים האחרונות (8) אני רוכב על Grand dink 250 (אותו אחד). לפני כן היו לי GS 500 ו- FAZER600 עליהם רכבתי כ-5 שנים. בזמנו ירדתי מהאופנוע מטעמים כלכליים, הייתי תפרן מדי מכדי להחזיק 600. היום, שמונה שנים אחרי אני עדיין תפרן אבל עשיר יותר. בכל אופן, אף על פי שאני רוכב יותר שנים על קטנוע מאשר על אופנוע, תמיד הגדרתי עצמי כאופנוען והקטנוע היה תמיד "זמני". היום, כאשר הכלי שלי בסוף ימיו אני מתחיל לחשוב על החלפתו וחזרה לאופנוע.
כפי שכתוב בנושא, אני חושב על ה-DRZ400 S, מכמה טעמים:
1. מחיר אטרקטיבי יחסית לדגמים אופציונליים אחרים שאם ה-DRZ לא היה בתמונה אז הייתי מתלבט לגביהם (tracer, ורסיס וכו' בנפחי הביניים).
2.יכולת שטח - מעולם לא נסעתי בשטח או על שבילים, זה נראה לי כיף, סופר ספורט אני לא אקנה אז לפחות ננסה להתחיל ליהנות מרכיבת Off road . הכלי נראה לי כמו כלי intro נחמד לעולם הזה. זה מעין תחליף לג'יפ פשוט שאני לא יכול לקנות.
3.לפי מה שקראתי, אחזקת הכלי יחסית זולה.
הרכיבה היומית שלי היא כ-40 ק"מ, בין עירוני. אני אוהב לשייט על 100 צפונה (איפה שאפשר). מרכיב את הגברת לפעמים שאנחנו יוצאים לת"א . אני עושה שימוש במקום האיחסון בקטנוע וככלי רכב יחיד זה חשוב לי, אז אם יש סבלים ל-DRZ שניתן להרכיב עליהם ארגז זה יענה לי על הצורך. אני רוכב כל השנה כמעט בכל מזג אוויר, אז חשוב לי שיהיה בטוח לרכוב עליו גם בחורף (בדגש על רוחות).
ממה שקראתי, מה שמפריע לרוכבים באופנוע (בין היתר) זה הקרבורטור וחמישה הילוכים. אני לא ממש זוכר מה המשמעויות השליליות של קרבורטור, ב-GS היה קרבורטור וצ'וק אבל אני לא זוכר מה הייתה הבעיה עם זה, אולי ההנעה בימים קרים?
בכל אופן אחרי המגילות האלה, מה דעתכם? מתאים לי או לא או בכלל עדיף WR250 R? כלי מצוין לפי הביקורות אבל נראה לי כמו עלה נידף עבור הרכיבה השוטפת שלי (בעיקר בחורף).
תודה רבה