ציטוט נכתב במקור על ידי roeicoing צפיה בהודעה
אחינו היקר, ״יש גבול לכמה אני יכול להפסיד״ יש אנשים שמפסידים בשניה עשרות מונים יותר מהסכום הזה, אז על מה וכמה על קטנוע ישן בלי טסט. מה חשבת שתקנה בחמש ותמכור בשבע ? אם נסעת עליי ונהנת היה שווה את הכסף. הקונה הבא שבא לך תמכור לו בכמה שהוא נותן לך ותשכח מזה.
תעשה עוד כמה משמרות אקסטרא בעבודה ותשכח מזה. תחביב עולה כסף אל תיקח את זה ללב.
ציטוט נכתב במקור על ידי guyx1992 צפיה בהודעה
קח עצה למכירת אופנועים (ורכבים בכלל).
אם אתה רוצה למכור, מכל סיבה שהיא, ובא לך כבר "להעיף" אותו, פשוט תמכור, גם אם זה אומר לרדת במחיר, לצאת פראייר או איך שלא תרצה לקרוא לזה.

ההפסד בכסף הזה כואב רק באותו רגע בדואר, אח"כ אתה חוזר הביתה ומתחיל לשטוף את העיניים בלוחות יד 2 לכלי החדש שלך.
אני גם הפסדתי תוך שנה 7000 שקל על רכב. זה מבאס, אבל אז אחרי יום עובר.
מעריך את זה מאוד אנשים - מילים מעודדות ומחזקות מאוד!

לא, אני לא מדבר בציניות. אני רציני. צודקים חד משמעית... אמכור בכמה שיסכימו לתת לי עליו ובזה זה נגמר.

האמת שאם ואני היתי מוכר אותו עכשיו כמה שיותר מוקדם אז ככה הוא פחות מדאיג אותי להמשיך לרוץ ולהמשיך לפרסם ולנסות למכור בכל מקום. וגם כשאני עושה דברים אחרים אני ניזכר שאני צריך לרוץ להקפיץ מודעה. היתי בכל מיני מקומות וכשנזכרתי בו לא הצלחתי להתרכז בהרבה דברים וכשאנשים המשיכו להתעניין בו וליצור איתי קשר אז שוב פעם בא לי התקף, שאולי הוא יציע מעט מידיי ואז סתם אתאכזב שוב. או שמישהו יציע מחיר טוב ואז אח"כ יבטל כפי שגם כן קרה לי לא מזמן. מי שיבוא אליי עם כסף ביד ויגיד לי שהו מוכן לקחת, מבחינתי זה שלו. השיגעון שהמכירה שלו גרמה לי הוכיחה בעליל שאני חייב להיפטר ממנו ומהר. אני לא בנוי כ"כ למכירות רכב(אני גרוע בזה וזה מפריע לי בתיפקוד כי אני חושב על זה כל הזמן). ההפסד כנראה יכאב לי אבל מקווה שזה יעבור, במיוחד אם מגיעה הכנסה חדשה.