זה יכול, בצורה כל שהיא, להוות בעיה אם אני נוסע עם זה מעל החיישנים של המצלמות מהירות/אור אדום?
זה יכול, בצורה כל שהיא, להוות בעיה אם אני נוסע עם זה מעל החיישנים של המצלמות מהירות/אור אדום?
תפרט, כי למיטב ידיעתי מצלמות כן תופסות אופנועים. אין להם סיבה להתעסק בכיוון של החיישנים כי הם רוצים לתפוס הכל ולכן החיישנים מכוונים "להרגיש" גם אופניים כדי להפיק דו"ח במידה והכלי ביצע עבירה.
חיישן של רמזור לעומת זאת מכוייל שלא "להרגיש" כל כלי, כדי שבמידה ועומד שם ילד עם אופניים הוא לא יגרום לרמזור לתת ירוק לחינם.
כשזה מגיע לכיס של המדינה, תסמוך עליהם שהם יכוונו את החיישנים כמו שצריך.
תודה, חשבת להקים kickstarter?
ברור שחשבתי לקנות
אם אתה מאמין במוצר שלך ובדקת אותו מכל הכיוונים ובמספיק צמתים והוא אכן עובד תמיד, למה לא לחשוב ממש בגדול?
למה שזה לא יהיה מותקן בכל דו גלגלי בארץ? ובעולם? אנשים יקנו גם ב-200 ו-300 כולל התקנה.
אני אישית ימכור לך כמה מאות יחידות תוך חודש, חנויות בענף ימכרו את השאר, ואיביי יעשה אותך מיליארדר, לא ככה?
זאת בנימה ממש אופטימית שמצאנו פתרון סופסוף לבעיה המעיקה.
מוזמן לקבוע איתי פגישה להצהרת כוונות.
אני רוכב שנמאס לו לעמוד ברמזור כמו מטומטם ובסוף לעבור באדום כמו עבריין
ואני רוכב שפועל בנושא (ובנושאים אחרים) כבר כמה שנים מול רשויות עירוניות בינעירוניות וממשלתיות. (לפעמים גם מצליח לי)
אבל קודם כל אשמח לשווק כמה מאות לקרובים אלי ולתת לך להרוויח כמה שיותר, רק שזמני קצר מאוד.
נתאם פגישה בפרטי.
במקום הרבה מילים, אפשר לקנות את המכשיר ולהתחיל להנות מחווית נהיגה אחרת.
אל תצפה למכור יותר מדי בארץ.. רוב הרוכבים בארץ בקושי כפפות קונים..
ברשותכם שאלה טכנית לרוכבי קטנועים וגם אופנועים:
אני מתכנן אנטנה בצורה פס דק מרובע, להדבקה על פלסטיק התחתון (low spoiler) מבפנים. לא מצליח לצרף PDF.
איזה גודל זמין לאנטנה: 150x150, 200x200?