זה בטח לא יצוק. תדחוף באמצע מברג ישר ותסובב.
אם נופלים חלקים אחרי הקליק הראשון תדע ששברת את זה ותקנה חדש.
קניתי אחד עם מנוע חייתי של 800W לא יודע כמה זה ריאלי, אבל היה אחל'ה עד שהמתאם המעפן מפלסטיק בין ציר המנוע לאביזרים נשחק,
חבל לי לזרוק את כל המכשיר לפח והחלטתי לייצר מתאם מנירוסטה אבל בשביל זה צריך לפרק את הפלסטיקה מסביב לגוף המכשיר, ואין שום ברגים בסביבה,
והסתכלתי עם זכוכית מגדלת של שען אילם, פשוט אין
איזה דגם הבלנדר?
HB550R AMCOR
ברור שאני יכול לדחוף מברג, אבל אני צריך לעבוד על הציר שנמצא בתוך הגוף, אי אפשר למשוך אותו החוצה כדי להרכיב לו מתאם
אז צריך לפרק את הגוף
טוב, אני רואה שאני לא היחיד שאכל אותה עם הדראקק הזה http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=821149
פעם הבאה אלך על באמיקס
![]()
נערך לאחרונה על ידי levil; 31-01-2017 בשעה 18:01.
את החרא הזה קונים בתחנות דלק במאה שקל.
רק להגיד בוקר טוב לחרט יעלה יותר.
ושלא תטעה.
אחרי שתפתח (בכוח ) אתה רק תגלה עוד חלקים מפלסטיק בפנים.
אני אסתדר כבר עם החריטה, מהמנוע החשמלי יוצא ציר ממתכת.
לא קראת את המיליון תגובות שליליות שיש על המוצר לפני?
אברי, לפעמים כשאתה רוצה משהו אתה מסתכל על התגובות השליליות ואומר "לי זה לא יקרה"
אולי מגיע לך...
קניתי אותו לפני שהופיע בזאפ והוא עלה אז במבצע החדרה 170 ש"ח,
עבד כמה שנים ולפני מספר חודשים המחברים הפלסטיים התחרעו, פתרתי את זה באופן זמני עם אפוקסי, ועכשיו אני רוצה להחליף את הפלסטיקקה במחבר מתכתי.
לא חייב חריטה אני יכול למצוא זכר ונקבה קיימים ולהדביק את הנקבה לציר המנוע באופן קבוע אחרי שאגלף משם את הפלסטיקה המעפנית.
סתם לסקרנות, מה השימוש שלו? שייקים?
חומוס וקצפת.
הרבה פעמים יש ברגים מתחת למדבקות של ההסבר (לפי התמונה למעלה - מתחת לכפתור העגול, יש אזור לבן עם פסים כסופים, מתחתם..)
בורג אחד או שניים, והשאר קליפסים שצריך לפתוח בעדינות שלא ישברו..
בדקתי עכשיו, זאת לא מדבקה פשוטה אלא פחית מנירוסטה הדבוקה בכוח איתנים לגוף
חיממתי במשך דקות ארוכות את האיזור והיא סירבה להיפרד גם לא באילוצי סכין.
הנבלות המלוכסנים השתמשו בפלסטיק איפה שהיה צריך נירוסטה ובנירוסטה איפה שהיה צריך פלסטיק.