משום מה אני לא מצליח לערוך
חשוב שיהיה דו שימושי כי יהיו פעמים שאני ירצה קצת לצאת מהקיבוץ.
תודה וסליחה על הדאבל
שלום לכולם.
אני 1.67, רכבתי בעבר על WR250 והייתי בסדר איתו (הייתי מעדיף יותר נמוך)
אני עובר לקיבוץ, עד עכשיו רכבתי על NINJA 250.
לקיבוץ משמר העמק
בכל מקרה את האופנוע אני מאמין שאני ימכור סביבות ה-20 (קילומטראץ מאוד מאוד נמוך ושנת 2016)
בכל מקרה יש המלצות?כמובן רישוי צהוב ואני מעדיף עד 250 בגלל ענייני הביטוח.
תודה לכלולם לפורום הנהדר הזה!
משום מה אני לא מצליח לערוך
חשוב שיהיה דו שימושי כי יהיו פעמים שאני ירצה קצת לצאת מהקיבוץ.
תודה וסליחה על הדאבל
אם היה לך wr ואתה רוצה דומה אבל אחר בלי לאבד יותר מידי, עונדה crf250l
Sent from my HT20 using Tapatalk
בברכה,
SM26
אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
אומנם אני מתכון לנסוע בהתחלה בשבילים, אבל הבנתי שיש בקיבוץ משמר העמק אחלה סינגלים.
האם הCRF250 ישרוד?אני לא רוכב פסיכופט שעולה על סלעים ועושה סלטות, ברגע שאני יגיע לרמה הזאת אני מאמין שאני יקנה כלי נטו לשטח.
השאלה איפה המגבלות שלו?
טיפה לפני הwr250r.
לא הרבה לפני..... אבל לפני
Sent from my HT20 using Tapatalk
בברכה,
SM26
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
משמר העמק נמצאת בלב ליבה של סצנת האנדורו בעמק יזרעאל. כבר מהיציאה מהשער הפנימי של הקיבוץ אתה מתחיל לטפס לממלכה שלמה של סינגלים, דוכים, הקפות הארד אנדורו ומה לא. אם אתה רואה את עצמך "נשאב" לתחום האנדורו (בכל זאת, אתה הולך לגור ב ה-מקום לרכיבת אנדורו בקנה מידה ארצי לדעתי) אין טעם לרכוש אופנוע כמו ההונדה , שיתבלה וינזק מהר מאוד מחד ולא יספק לך חווית רכיבה אידיאלית בתנאי השטח האלה מאידך.
מה יהיו הרכיבות על הכביש? כמה רחוק תצא מהאזור?
גילוי נאות א': אני מעמק יזרעאל כמו שאולי הבנת, ככה שאם תפרט את הרכיבות אוכל לדעת בדיוק למה אתה מתכוון.
גילוי נאות ב': עיין בחתימה שלי
ונקודה אחרונה לסיום...אם אתה חדש בשטח אשמח לעזור לך בשלבים הראשונים ובלמידת יסודות טובים ומסלולים מגניבים. אני רוכב באזור הזה כבר 10 שנים.
קודם כל אני מאוד ישמח שנכיר וכמובן תביא לי כמה טיפים לגבי רכיבת שטח
אז אני יסביר באופן יותר מלא
אני 1.67 והסתדרתי בדיוק עם הWR250, הרגשתי שיותר גבוה אני פשוט לא יסתדר
אני הולך לגור בקיבוץ תקופה ממושכת, הכלי רוב הזמן (90 אחוז ואף מעבר), יעשה רק שטח, אבל נגיד תיהיה פעם ב...שאני ירצה לצאת מחוץ לקיבוץ ולעשות טיול לא קטן, נגיד פעם בחודשיים או יותר.
בכל מקרה אני ישמח לקבל כלים קצת מתחת ל-30K עקב הצורך לקנות ציוד שטח מי 0.
יש אופציות נורמליות בתקציבים האלה?אפילו 25K.
תודה לכולם פה
AJP
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
אני מסכים עם דויץ', אבל, אם אתה מחפש אופנוע אנדורו שמסוגל לנוע בכביש זה רק הAJP PR5. תעשה את הבחירה למה אתה נותן את המשקל- לשטח או לכביש. בתקציב שלך תוכל למצוא אופנועים חדישים יחסית.
עדיף לחזור לWR
עד כמה אפשרי להתנייד עם אנדורו כמו pr5 ביוםיום על הכביש?
היי SWIV,
בגדול, אין שום מנע להתנייד עם הPR5 ביום יום. האופנוע מצויד במושב נעים מאוד, סוויץ' עם נעילת כידון ותאורה תקנית, מעבר לכך יש את עניין הבלאי המואץ על הכביש כיוון שהאופנוע משווק עם מפרט אנדורו - צמיגי 100% שטח ויחסי העברה יחסית קצרים. לכן אם הכוונה לרכב איתו בצורה דואלית רצוי להחליף לצמיגי שישרדו קצת יותר ברכיבות כביש ובמידה ויהיו רכיבות מרובות על כבישים יותר מהירים מומלץ לצמצם את היחס בין גלגלי השיניים כך שהאופנוע ישייט במהירות סבירה יותר.
בברכה,
SM26