לפני שמתרעמים על מחיר.
המחיר של 500x בארה״ב הוא $6799 והראלי הוא $6199. (49900 מול 38400 בארץ) כך שביחס לחו״ל המחיר של הראלי הרבה יותר סביר לעומת שאר האופנועים של הונדה.
אם הם היו מתמחרים אותו ביחס מקביל לסדרת ה-500, הוא היה עולה קרוב ל-45 אלף.
ההונדה CRF250 ראלי, גרסת האדוונצ'ר של ה-CRF250L הדו"ש, נחת בישראל; המחיר: 38,400 ש"ח
http://fullgaz.co.il/?p=119643
![]()
לפני שמתרעמים על מחיר.
המחיר של 500x בארה״ב הוא $6799 והראלי הוא $6199. (49900 מול 38400 בארץ) כך שביחס לחו״ל המחיר של הראלי הרבה יותר סביר לעומת שאר האופנועים של הונדה.
אם הם היו מתמחרים אותו ביחס מקביל לסדרת ה-500, הוא היה עולה קרוב ל-45 אלף.
חושב שגם ראוי לציון המהירות שמאיר הביאו את האופנוע ביחס לזמן שהוא יצא, שאפו!
שיוציאו גרסה כזאת ל-500X.
זאת תהיה מכונת טיולים משובחת...
כזה, אבל מהמפעל:
http://www.cycleworld.com/honda-cb50...roducts#page-2
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
המחיר בהחלט מוגזם, אבל עגלה? זה כבר תלוי בצרכים, ברמת הרוכב, באלטרנטיבות...
לי זה נראה בול לרוכב מתחיל, או לקטנועיסט שחושק לעבור לאופנוע ועדיין לשמור על פרקטיות, לא רוצה לשלם ביטוח מעל 250 ולא מחפש יכולות שטח אגרסיביות
שים לב כמה לא רשמתה ולא ולא ולא אבל לשלם מחיר מופרז זה כן
הפוך גוטה, הפוך
רק על המחיר רשמתי לא, כי הוא באמת מוגזם אבל יש אופנוע חדש בארץ שהוא לא עושק?
בעיקר בגלל זה ובצירוף עלייה של ביטוח מעל 250, אנשים לא יכולים להרשות לעצמם.
רק שאנשים שוכחים שמה שנחשב עגלה בשבילם הוא בדיוק מה שרוכבים צעירים ופחות מנוסים צריכים.
לדעתי אופנוע פרקטי עם יכולות כביש סבירות, מיגון רוח ואפשרות לטעום קצת שבילים זה אחלה
נראה מצוין (לא רק מבחינת מראה). חבל שאין לו סבל מובנה.
לא נראה לי שיש בעיה לזווד אותו. אם הדגם יתפוס - כל החברות בתחום ירוצו לייצר לו מנשאים, ארגזים ומיגונים.
לי יש רק 2 טענות לדגם:
1. טנק דלק - טוב שהוגדל, אבל זה עדיין לא מספיק. לטיולים ארוכים במדינות עולם שלישי אתה רוצה יותר מ-300 ק"מ בטוחים בין תדלוקים.
המנוע הזה חסכוני מאוד, זה נכון - אבל אני מניח שברכיבה שכוללת הרבה שטח עדיין תגיע ל-1/25. זה מה שה-CBR250 צורך ברכיבה ליד המנתק, וה-CRF גבוה וכבד יותר, לכן צפוי שיגיע לצריכה הזאת גם בשימוש מעט פחות אגרסיבי (שבילים מהירים, שיוט בכביש הררי וכו'). אם ההערכה שלי נכונה - אז מדובר ב-250-300 ק"מ עד שאתה נתקע.
הייתי רוצה לראות באופנוע הזה טנק של 14-15 ליטר - ואז, בשילוב עם הצריכה הנמוכה, היית מקבל מכונה אוטונומית להפליא.
2. מנוע. 24 כ"ס על 160 ק"ג (לפני זיווד, פנימיות, חלפים, כלים וציוד אישי) זה פשוט לא מספיק - אפילו לפני שמדברים על הרכבה. לא חסר קטעים שבהם במהלך המסע יש צורך לעלות על כביש מהיר יחסית, ושם אתה רוצה את היכולת לשמור על קצב התנועה בלי לקרוע את האופנוע. תוספת ההספק והמומנט של מנוע ה-286 סמ"ק הייתה באה פה בטוב. כמובן, שבישראל עם שיקולי הביטוח, יש דווקא הצדקה לנפח הקטן-יותר, אבל לשאר העולם זה לא תופס.
חוץ מזה - נראה כמו אופנוע מושלם לטיולים בגיאורגיה, בלקנים, אפריקה וכו'. זול, פשוט, ועם יכולת אמיתית בדרכים משובשות ובשטח קל. שאפו להונדה.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אתם מדברים על האופנוע הזה כאילו שהוא צפוי לרדת משהו מעבר למדרכות של דרום תל אביב.
לאור הנתונים - הוא בהחלט יכול.
את טבילת האש שלי בטיולי אופנוע אתגריים עברתי עם אחיו השמן הנועל צמיגי 17', וויסטרום 650.
[IMG]upload img[/IMG]
[IMG]pic upload[/IMG]
[IMG]image url[/IMG]
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
דייי איפה קעטוש עם הבריו והצמיגי קוביות, היה נותן לכם בראש עכשיוו..
אפשר להנות מטיול בשבילים קלילים גם על טייפון 50.
ניסיתי גם על אופניים אבל אני כלכך עצלן ולא בא לי לפדל.
אז אתם מכסתחים את האופנוע הזה כלכך.
הונדה תמיד יקר, אבל האופנוע נראה מוצלח מאוד ואני בטוח שיצליח לא רע.