ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
נראה מצוין (לא רק מבחינת מראה). חבל שאין לו סבל מובנה.
לא נראה לי שיש בעיה לזווד אותו. אם הדגם יתפוס - כל החברות בתחום ירוצו לייצר לו מנשאים, ארגזים ומיגונים.
לי יש רק 2 טענות לדגם:
1. טנק דלק - טוב שהוגדל, אבל זה עדיין לא מספיק. לטיולים ארוכים במדינות עולם שלישי אתה רוצה יותר מ-300 ק"מ בטוחים בין תדלוקים.
המנוע הזה חסכוני מאוד, זה נכון - אבל אני מניח שברכיבה שכוללת הרבה שטח עדיין תגיע ל-1/25. זה מה שה-CBR250 צורך ברכיבה ליד המנתק, וה-CRF גבוה וכבד יותר, לכן צפוי שיגיע לצריכה הזאת גם בשימוש מעט פחות אגרסיבי (שבילים מהירים, שיוט בכביש הררי וכו'). אם ההערכה שלי נכונה - אז מדובר ב-250-300 ק"מ עד שאתה נתקע.
הייתי רוצה לראות באופנוע הזה טנק של 14-15 ליטר - ואז, בשילוב עם הצריכה הנמוכה, היית מקבל מכונה אוטונומית להפליא.
2. מנוע. 24 כ"ס על 160 ק"ג (לפני זיווד, פנימיות, חלפים, כלים וציוד אישי) זה פשוט לא מספיק - אפילו לפני שמדברים על הרכבה. לא חסר קטעים שבהם במהלך המסע יש צורך לעלות על כביש מהיר יחסית, ושם אתה רוצה את היכולת לשמור על קצב התנועה בלי לקרוע את האופנוע. תוספת ההספק והמומנט של מנוע ה-286 סמ"ק הייתה באה פה בטוב. כמובן, שבישראל עם שיקולי הביטוח, יש דווקא הצדקה לנפח הקטן-יותר, אבל לשאר העולם זה לא תופס.

חוץ מזה - נראה כמו אופנוע מושלם לטיולים בגיאורגיה, בלקנים, אפריקה וכו'. זול, פשוט, ועם יכולת אמיתית בדרכים משובשות ובשטח קל. שאפו להונדה.