איזה כיף לשמוע.
סע בזהירות ותהנה.
שלום לכל המכובדים
רק לחלוק קצת שמחה :-)
היום עברתי טסט ראשון לA1 !!
עם הרוחות העזות של הבוקר בחיפה במישור החוף היה קשה לצפות לעבור את המגרש בהצלחה...וקרה הפלא !
וגם בכביש הרוח נסתה להסיט אותנו מהנתיב...אך הכוח היה בידנו ! :-)
איזה כיף לשמוע.
סע בזהירות ותהנה.
תודה רבה :-)
עכשיו הקטע המהנה יותר - המשך התלבטויות, לילות לבנים של קריאות סקרים, אולי כמה רכיבות מבחן...
איך שאני מכיר את עצמי...ייקח לא מעט זמן עד שאתאפס על עצמי עם בחירת כלי...אבל זה כבר חלק מהתענוג...:-)
מזל טוב , סע בזהירות ובטוח!
Sent from my iPhone using Tapatalk
תודה תודה
היום יום ראשון שלי עם ראשיון אופנוע...מרגש
חושש היום בו אהפוך לבעל אופנוע המיוחל יהיה יותר מרגש מהתרגשות של להכיר בחורה :-))
כך זה בגיל 40+
מזל טוב. גם אני 40+ וגם עברתי טסט ראשום לפני חודש. אצלי האישה הילדים וכל העולם עושים את המוות שלא אקנה אופנוע.....והאמת אני יודע שהם צודקים....אבל.....
מזל טוב!
איפה עשית? חיפה בתי זיקוק? איזה בית ספר?
Sent from my T5 using Tapatalk
יפה לך שמור על עצמך ותהנה, דו"ג זה אחלה דבר .
תודה רבה חברים
עונה על השאלות:
גם לי יעשו את המוות שלא אקנה...כולנו מבינים את ההיגיון..אך הלב פועם...:-)) עוד לא ביססתי אסרטגיה לשיכנוע של המשפחה, זו אחד הדילמות שאצטרך להתמודד איתה :-)
האמת לאישתי לקח זמן להתרגל להרגלי רכיבת אופני הרים שלי..רכיבות אגרסיביות בשטחים מסולעים...בתחילת הדרך הייתי חוזר ההיתה שרוט וחבול...:-)) מקבל בראש מאישתי...ושבוע הבא יוצא שוב...
עם הזמן רכשתי ניסיון ויכולות טכניות ואז גם נעלמו הסיבות להרגיז את החצי השני...:-)). אני מניח גם כאן יש לצפות להתחלה רועשת בבית...(לא בעניין פציעות חלילה אלא עצבים)... אבל הזמן מרפא...
למדתי בכרמל תחבורה, בכניסה הדרומית לחיפה, מול מת"ם
בשביל להרגיע את המשפחות, תמיד תרכבו עם מיגון מלא (כולל מגפי רכיבה ומכנס רכיבה) ותקחו קורסי רכיבה בסיסיים וקורסי רכיבה בטוחה.
תשפרו את הסיכויים שלכם להימנע מתאונה, זה טיפה ירגיע אותם.
בשעה טובה, תתחדש! בתקווה בקרוב אצלי...
לגבי מלאכת שכנוע האישה, אני התחלתי 'לתת עבודה' באופן אינטנסיבי בנושא כבר לפני כמה חודשים, עוד לפני שהתחלתי את השיעורים ל a1. למעשה, הקטנוע שלי נרכש לפני שנה וחצי בעיקר למטרה הזאת. עכשיו זה כבר די סוג של עובדה מוגמרת. יש תקציב (מסגרת), יש כיוונים לכלים, יש אפילו הבנה כללית שאני חייב טיסה לאירופה כדי להחליף את רוב הציוד מיגון, רק חסר הרישיון... מבחינת שכנוע הילדים אני במצב טוב, שניהם קטנים כדי להבין את הבעיות של דו''ג ודווקא מתלהבים מהרעיון.
תהנה ורק רכיבות טובות ובטוחות!
אכן זה מה שאני מתכוון. מיגון ואימונים רכיבה בטוחה מיד כאשר יהיה בידי כלי.
את הרישיון אני יכול להקדיש ליום הולדת המתקרב של 45 :-), המספר מספיק עגול נראה לי בשביל זה. זאת במיוחד עם לקחת בחשבון ציפיה של האישה למתנת רצינית ליום הולדת שלה :-))
לגבי רכישה עצמה של הכלי...מורכב יותר...מזל שאני לא בלחץ..:-)
אני אהיה על תקן השטן...
http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php...ecordID=260369
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual