ראיתי את זה אתמול, פשוט לא להאמין
תראו את זה פחד מוות
http://il.comroads.com/video/-6727
חוץ מזה בתיאור כתוב "נהג האופנוע עקף מימין את הרכב שנטה שמאלה ככל הנראה ולא שמר על הנתיב שלו. שימו לב שנהג הרכב מרוב לחץ ממשיך ללחוץ על דוושת הגז גם שנהג האופנוע היה מתחת לרכב."
אני לא רואה שום עקיפה,חוץ מזה ממש נס היה יכול להסתיים אחרת הסיפור הזה .
ראיתי את זה אתמול, פשוט לא להאמין
איך הוא לא פירק את הבלם, נותן גז בגלל מרוב לחץ במקרה כזה נשמע לי הזוי
מזל שהרכב גם לא יותר גדול אחרת הרוכב היה פיתה, מקווה שהרוכב בסדר
יש לו מזל שהרכב הנעה קדמית, אם הוא היה הנעה אחורית היה רומס אותו.
הנהג הפוגע צריך לשבת מאחורי סורג ובריח ולא לראות אור יום כל חייו , עוד לעמוד בצד בלי לבדוק מה מצבו של הניפגע . שלילה בדחיפות לכל החיים .! צר לי שהרוכב לא התפנה באמבולנס לבית חולים .! בכל מקרה מקווה שהוא בסדר , הגומל דחוף!
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא ראיתם הכל, ראיתם רק את המריחה הסופית... תפסיקו לשפוט.
מה עם האופנוען הוא האשם?
ומה עם הוא עקף מצד שמאל (בין שני רכבים) ונכנס מוקדם מידי לנציב הימני בחזרה ככה שהוא נמרח בצורה סיבובית כלפי פנים המכה? - מה שהגיוני
תפסיקו להאשים, בורות לשמה... תראו את כל המקרה ואז תשפטו.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
אני לא רואה שהרוכב עוקף מימין.....העיקר בריאות
מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.
ברור שאתה לא רואה, כי גם אם זה קרה וגם אם לא זה מחוץ לזווית הצילום.
יכול להיות שהרוכב היה בכלל לפני הרכב, ומצד שני יכול להיות שהוא מתאבד שקפץ מהצד.
אי אפשר לדעת מי אשם כאן.
מה שכן אפשר לראות שהנהג (שדווקא לא נראה מבוגר ו"מטושטש") חסר כל מודעות למה שקורה ורק אלוהים יודע איך לא הרגיש שעלה על בנאדם - ולמה לעזאזל הוא המשיך לגזגז.
Yamaha Tracer 9GT
מזעזע.
כמה שיותר מוקדם צריך לעבור למכוניות אוטונומיות. אסור לבני אדם לנהוג, הם גרועים בזה.
זה עוד כלום, מה עם זה? http://il.comroads.com/video/-6723
שני דבילים. אחד זה הרוכב שהיה לו ממש מספיק זמן לעצור אם הוא לא טס בשוליים, והשני זה האידיוט שהחליט שהוא עוקף את הפקק מהשוליים
מזל שיש קסדה
הקסדה הרימה את הפרונט של האוטו. (הגלגלים מסתובבים באוויר)
מזהה את מקום התאונה, יצאתי משם כל בוקר במשך שנתיים - בצלאל פינת טרומפלדור. הרכב שמצלם יוצא מרחוב טרומפלדור, הרכב הפוגע עולה את בצלאל.
מההיכרות האישית שלי עם הכביש הנ"ל - שתי מהמורות גדולות כמה מטרים לפני נק' התאונה. צפוף, נוטה לברדקים, אנשים ברכבים בלחץ להיכנס לתוך מרכז העיר ושומרים בקנאות שלא יעקפו אותם. המון בעלי-עסקים-רוכבי-קטנוע מהאיזור מזגזגים כלאחר יד לתוך מרכז העיר. 10 מטר בהמשך מנקודת התאונה - אוטובוס פגע בהולכת רגל לפני כשנתיים, פונתה באמבולנס, ועוד שלל מקרי 'כמעט ונפגע' בצומת זו.
בתמונה - העיגול האדום הוא נקודת המפגש בין הרוכב לנהג. העיגול הכחול הוא מיקום הרכב המצלם.
Capture.jpg