לתפוס. לך על הרגליים
נכנס אתמול לגינה ולא עוזב,
ניסיתי להבריח אותו ,
לתפוס אותו אבל הוא בורח ומתחבא עמוק בשיחים ואז יוצא לטייל וללכלך לי את הגינה,
איך לוכדים את החיה הנוראית הזו ?
לתפוס. לך על הרגליים
הוא רץ מהר הנבלה, חבל שאין לי את הדבר הזה שהדרום אמריקאים משתמשים בו לתפוס יענים עם ה 2 כדורים וחוט
בתאכלס הם לא רצים כ-ז-ה מהר ובהחלט אפשרי לתפוס אותם. אתה יכןל לנסות לזרוק עליו רשת או סדין כדי להאט אותו
מאיפה אתה?
למה לגרש? תתן לו אוכל. תרוויח גם שעון מעורר, גם כלב שמירה וגם אטרקציה לילדים.
אני בדעה של יורי. והלוואי אלי היו באות תרנגולות לגינה. (כבר הכנתי להן בית, אבל זה כבר בשרשור אחר)
אבל כפיתרון מעשי, תשלב את כל ההצעות פה, שים לו אוכל, כשהוא אוכל תעשה לו שמיכה. וכשהוא מנוטרל תפוס אותו ברגליים.
הבעיה שהמנוול הזה מחרבן בכל מקום בלי התחשבות, על השביל ובכניסה,
אני שונא תרנגולים !
ניסיתי לזרוק עליו שמיכה, הוא רץ מהר ונכנס לסבך של השיחים, ומתחבא עמוק, והוא כבד וממש חזק.
אני מחולון, פעם כשהכלבה שלי היתה צעירה וחזקה היא היתה גומרת אותו בשניות, היום היא בקושי עומדת על הרגליים.
אל תסמוך על זה יותר מדי. התרנגולים האלה פסיכופטים בראש. בניגוד לנקבות. אני תפסתי המון תרנגולים משוטטים ושמתי אותם אצלי בלול או בגינה ולא כל חתול או כלב מסוגלים לבוא ראש בראש עם תרנגול בגלל הדרך בה הוא תוקף (קופץ לגובה רב ומשתמש בעצמות בולטות חדות מהרגליים כדי לתקוף את הפנים)
הכלבה שלי חיסלה בצעירותה 4 תרנגולות, חתול, יונה, חולדה ועוד,
תרנגולים לא עשו עליה רושם.
טוב, הצלחתי, היה מרדף ארוך וכולי מתנשף עכשיו, אבל תפסתי את הפולש בעורף והוצאתי אותו החוצה.
הוא מתחבא עכשיו מתחת לטויוטה חונה.
מסכן.
כן, אני כבר מתגעגע אליו,
לא אכפת לארח אותו אם היה מסוגל לשמור על כללי היגיינה בסיסיים, אבל הוא לא מתורבת.
בלדי?