למה לא לנקוב בשמות?
זה יכול להיות מידע מועיל.
למה לא לנקוב בשמות?
זה יכול להיות מידע מועיל.
אל תקנה טימקס!
לא אמין,חלפים יקרים והיתרון היחיד שלו שהוא מאוד סחיר מעבר לזה לא רואה שום יתרון בולט על שאר הכלים בסביבתו (חוץ מחיבתו הרבה ע"י המשטרה)
וחוץ מזה,בהנחה שאתה לא הולך לקנות חדש אין דבר כזה כלי שמור ולא משנה מה יגידו לך.
לגבי הקילומטר ב60 k ברוב הטימקסים צריך להביא מנוע חדש (תלתל דופק ולוקח איתו על הדרך את הבלוק)
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
אין לי ניסיון עם הבחור מהשרון על סטפן אני לא ממליץ.
יש מוסך ביגאל אלון שעושה בדיקה לפני קנייה השם ברח לי מהראש אבל הוא לא רע,איך קוראים אותו ליד יגאל אלון נחלת יצחק.
שקניתי טימקס שנת 2010 לקחתי אותו למוסך עלית למרות שהם לא עושים בדיקה לפני, קנייה אבל סיבוב קצר של אלון על הכלי נתן לי את כל התשובות שהייתי צריך.
שלא שכחו רימון או גלוק בתא מטען
הצורה הקודמת הייתה מ2008 עד 2012 (ב12 היא נמכרה במקביל ל530).
מ2010 הגיעו דגמים עם abs.
טוענים שדווקא הדגם היותר ישן (לפני 08) הוא הכי טוב. לא יודע, מניסיוני עם טימקסים מהרבה מודלים ככל שעולים
בשנים כך הכלים משתבחים. אמינות ללא רבב, במידה והכל מטופל בזמן ולא שיחקת יותר מדיי עם ווריאטורים ושטויות
אתה לא צפוי לחרוג מהטיפולים בספר (כל 5 אלף). קח בחשבון הכל יקר. המחל מצמיגים, פלסטיקה, מצבר- כנ"ל בטיפולים.
הדגם הראשון 2001-2005 מגיע עם קרבורטורים,אלה לא יעשו בעיות לעולם.
2006 והלאה מגיע מוזרק [היה לי] ולפעמים הולכת משאבת הדלק. אל תרים אפילו טלפון למטרו,קנה ישירות מאיביי.
אני מחבב מאד את הגדלנוע הזה.
הוא מושלם לרכיבות בזוג,בסולו,ספורטיבי,משכיבן סיבובים,תא מטען סביר [נכנס בקלות 18 קילו מנגו],הוא אמין ביותר,מניע בקלות ויסע לכל מקום שתרצה.
אז נכון שיש לו תדמית בעייתית בעיני השוטרים [רק אותך יעצרו לבדיקת רישיונות כשתרכב בתוך עדר של דו-גלגלים],אז מה לעשות שרובם שחורים.
תצבע לתכלת עם כוכבים אדומים אם בא לך.