עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 16

אשכול: איך הדיאלים DAYSTAR או הROADWIN 250?

Junior Member

איך הדיאלים DAYSTAR או הROADWIN 250?

אני רוצה לקנות אופנוע
    כל מה שבתקציב שלי הוא או ישן או קילומטר גבוהה מאוד
    או רחוק רצח

והדייסטאר וROADWIN של דיאלים במחיר טוב ועם קילומטר נמוך וחדשים וזה. השאלה היא אם יש להם תקלות בטווח הארוך או שהם אמינים?
    אמרו לי שהדייסטאר נראה שביר. הוא באמת שביר? שצריך לדאוג מזה

מישהו פה עם ניסיון עם אחד מהשניים?
    250
    *מציין שיש עדיפות על הדייסטאר ועשיתי עליו נסיעת מבחן אבל אשמח לשמוע על הרואדווין גם*
    נסיעות יום יומיות בעיקר לבסיס וחזרה שזה איזה 15 קילומטר כל כיוון אולי פחות. ולפעמים מרחקים גדולים יותר או טיולים קטנים עם חברים

אשמח גם לשמוע על עוד אופנועים שהם לא דיאלים בתקציב של עד 16 אלף אבל לא טחונים ככה כמו הCBR והנינגות עם ה30 אלף קילומטר יד מליון ושלא ישן מידי שיעלה לי מלא כסף טיפולים. חייל בכל זאת

תודה רבה לכולם וסליחה אם רשמתי משהו לא נכון או לא מובן

סליחה אם זה לא הפורום המתאים

Senior Member
    לא יכול לתת חוות דעת ממקור ראשון אבל ממה ששמעתי הדעות לגבי הדיאלים, כמו יוסאנג ואחרים, שנויות במחלוקת.
    כל מה שאני יכול להגיד זה שניסיתי לרכב על רודווין, מרגיש זול מבחינת הגימור מחבריו היפנים אבל מנוע קטן וכיפי, לפחות בעיר.

כאופנוע ראשון אני מאמין שיתן לך תמורה לא ראה. תן מבט גם ל-250 של יוסאנג, גם הם לא מחזיקים מחירון ואפשר למצוא אותם במחיר דומה לדיאלים. כל מי שאני מכיר עם Gv250 מאוד מרוצה ממנו.

גילוי נאות - אין לי שום קשר ליבואנים.

ושתדע ש-30 אלף זה ממש לא הרבה לאופנוע. שלי בת 15 עם כמעט 80 אלף ונוסעת כמו גדולה, השאלה כמה אתה מוכן לחפש בשביל למצוא אופנוע שמור.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    לא יכול לתת חוות דעת ממקור ראשון אבל ממה ששמעתי הדעות לגבי הדיאלים, כמו יוסאנג ואחרים, שנויות במחלוקת.
    כל מה שאני יכול להגיד זה שניסיתי לרכב על רודווין, מרגיש זול מבחינת הגימור מחבריו היפנים אבל מנוע קטן וכיפי, לפחות בעיר.

כאופנוע ראשון אני מאמין שיתן לך תמורה לא ראה. תן מבט גם ל-250 של יוסאנג, גם הם לא מחזיקים מחירון ואפשר למצוא אותם במחיר דומה לדיאלים. כל מי שאני מכיר עם Gv250 מאוד מרוצה ממנו.

גילוי נאות - אין לי שום קשר ליבואנים.

ושתדע ש-30 אלף זה ממש לא הרבה לאופנוע. שלי בת 15 עם כמעט 80 אלף ונוסעת כמו גדולה, השאלה כמה אתה מוכן לחפש בשביל למצוא אופנוע שמור.
    הרבה אמרו לי שהGV250 של יוסאנג מפוצץ בתקלות וזה תלוי במזל שלך ועל איזה כלי נפלת.. זה למה אני לא מכניס אותו לחשיבה אפילו שלדוד שלי היה את הGT250R

לא יודע זה מה שאמרו לי שמעל 50 זה גבוהה מידי ל250 וכאלה 30 אלף זה כאילו גבולי כזה

לא אכפת לי שירגיש זול העיקר שלא יהיה לו תקלות שישברו לי תכיס

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי yossi465 צפיה בהודעה
    הרבה אמרו לי שהGV250 של יוסאנג מפוצץ בתקלות וזה תלוי במזל שלך ועל איזה כלי נפלת.. זה למה אני לא מכניס אותו לחשיבה אפילו שלדוד שלי היה את הGT250R

לא יודע זה מה שאמרו לי שמעל 50 זה גבוהה מידי ל250 וכאלה 30 אלף זה כאילו גבולי כזה

לא אכפת לי שירגיש זול העיקר שלא יהיה לו תקלות שישברו לי תכיס
    באותו תקציב אתה יכול לחפש לך GS500 שמור (תתפלא אבל מופיעים כאלו מדיי פעם) וליישר קו עם שאר הכסף. את שלי קניתי ב-11 אלף לפני שנה, השקעתי בערך 4 אלף ואחרי 10 אלף ק"מ אני יכול להגיד שאני מאוד מבסוט מהאופנוע.

ולא מאמין ששמעתי על תקלות קריטיות כאלו או אחרות בדיאלים. תחכה לבעלים שיתנו חוות דעת, אבל ממה שאני מכיר זה כלי לא רע בכלל.

Junior Member
    באותו תקציב אתה יכול לחפש לך GS500 שמור (תתפלא אבל מופיעים כאלו מדיי פעם) וליישר קו עם שאר הכסף. את שלי קניתי ב-11 אלף לפני שנה, השקעתי בערך 4 אלף ואחרי 10 אלף ק"מ אני יכול להגיד שאני מאוד מבסוט מהאופנוע.

ולא מאמין ששמעתי על תקלות קריטיות כאלו או אחרות בדיאלים. תחכה לבעלים שיתנו חוות דעת, אבל ממה שאני מכיר זה כלי לא רע בכלל.
    חבר אמר לי לקחת את ה GS500 אבל הביטוחחח הביטוח יהרוג אותי (((((((
    לא? בכל זאת אני עדיין נחשב נהג חדש באופנוע עם שנה בלחץ

וכן מקווה שמישהו עם דיאלים יגיב פה

Senior Member
    מה עם קטנוע?
    GV250 מכיר בחור שיש לו אחד עם המון ק"מ עליו.

Member הסמל האישי של Khc
    אני עם Daystar כבר 8 חודשים , להלן דעתי:
    1. אתה משווה תפוח למלפפון, אל תתן לתקציב להכתיב לך את הסגנון, בחר את הסגנון ותחפש כלי בהתאם לתקציב .
    2. הדיאלים זול, לא מחזיק מחירון (לא מודאג מזה , מלכתחילה עלה בזול כחדש מהחברה), עד כה מראה אמינות גמורה ולא חוויתי איתו תקלות . עושה יופי של עבודה.
    3. הכלי זול, גם מרגיש זול . במקרה של הדייסטאר, אין לו לוק זול בכלל, אנשים לא מאמינים שזה 250 , ועוד קוריאני. לגבי הרודווין, אין לי מושג איך הוא מרגיש, הסגנון לא מדבר אלי (ראה סעיף 1)
    הכלל הכי חשוב, אם בחרת כלי זול-אל תצפה ליותר מידי, ככה לא תתאכזב.
    4. כל חוות הדעת בסגנון "אמרו לי" זו תופעה נפוצה, בעיקר מצד סוכנים של כלים אחרים, שבמקום לדבר בשבחו של הכלי שלהם, התמקדו (לפחות כשאני ביררתי לפני הקנייה) בהכפשת המותג. או שהמכירות של דיאלים מטרידות אותם או שמיומניות המכירה שלהם עלובות.
    גילוי נאות, שוקל למכור את שלי, מהסיבה הנפוצה ביותר, מיצוי הכח הקיים והרעב שמתפתח ליותר כח (אני עושה איתו בקיץ הרבה רכיבות לצפון, עוד כמה סוסים במנוע היו עושים את הרכיבה כיפית יותר).
    כרגע עדיין מתלבט מה יהיה הכלי הבא ...

Send from my OnePlus 3T

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Khc צפיה בהודעה
    אני עם Daystar כבר 8 חודשים , להלן דעתי:
    1. אתה משווה תפוח למלפפון, אל תתן לתקציב להכתיב לך את הסגנון, בחר את הסגנון ותחפש כלי בהתאם לתקציב .
    2. הדיאלים זול, לא מחזיק מחירון (לא מודאג מזה , מלכתחילה עלה בזול כחדש מהחברה), עד כה מראה אמינות גמורה ולא חוויתי איתו תקלות . עושה יופי של עבודה.
    3. הכלי זול, גם מרגיש זול . במקרה של הדייסטאר, אין לו לוק זול בכלל, אנשים לא מאמינים שזה 250 , ועוד קוריאני. לגבי הרודווין, אין לי מושג איך הוא מרגיש, הסגנון לא מדבר אלי (ראה סעיף 1)
    הכלל הכי חשוב, אם בחרת כלי זול-אל תצפה ליותר מידי, ככה לא תתאכזב.
    4. כל חוות הדעת בסגנון "אמרו לי" זו תופעה נפוצה, בעיקר מצד סוכנים של כלים אחרים, שבמקום לדבר בשבחו של הכלי שלהם, התמקדו (לפחות כשאני ביררתי לפני הקנייה) בהכפשת המותג. או שהמכירות של דיאלים מטרידות אותם או שמיומניות המכירה שלהם עלובות.
    גילוי נאות, שוקל למכור את שלי, מהסיבה הנפוצה ביותר, מיצוי הכח הקיים והרעב שמתפתח ליותר כח (אני עושה איתו בקיץ הרבה רכיבות לצפון, עוד כמה סוסים במנוע היו עושים את הרכיבה כיפית יותר).
    כרגע עדיין מתלבט מה יהיה הכלי הבא ...

Send from my OnePlus 3T

תודה על התשובה.
    תגיד לכמה בערך הוא מגיע? ממליץ עליו?

הדייסטאר היה תמיד בראש שלי אבל חשבתי על דושים גם אבל אין דושים טובים בתקציב

Member הסמל האישי של Khc
    הוא מסוגל להגיע ל140 (לא טרחתי מעולם להגיע איתו לשם) .
    אני רוכב איתו על 100-120, הוא סבבה לגמרי.
    ברכיבה ארוכה מרגיש לי שעוד הילוך היה נוח יותר, מ 60 ועד הסוף זה רק על חמישי.
    חסר מד סל"ד, מד טמפרטורה, אופנוע זול כבר אמרנו.
    אם רכיבה רגועה זה הקטע שלך, אז זה לגמרי הוא (או כל אחד מהמקבילים הזולים שלו)

Send from my OnePlus 3T

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי yossi465 צפיה בהודעה
    חבר אמר לי לקחת את ה GS500 אבל הביטוחחח הביטוח יהרוג אותי (((((((
    לא? בכל זאת אני עדיין נחשב נהג חדש באופנוע עם שנה בלחץ

וכן מקווה שמישהו עם דיאלים יגיב פה
    הבדל חודשי של כ-150 שקלים, זה מה שיהרוג אותך?
    מבין את השיקולים אבל באמת שמנסיון אם שומרים עליו ה-GS ישרוד גם מלחמה גרעינית, וגם אם קורה לו משהו זה אופנוע מאוד פשוט שלא קשה לתקן בו כמעט כלום.
    צליל טוב, מראה סביר, המון חלפים (המון), קהילה בינלאומית גדולה וגם בארץ יש אחת קטנה בפייסבוק, לא מתרגש מאף מרחק וגם ב-180 קמ"ש מנוע בריא יוכל לסחוב ולסחוב.
    מה שכן - זללני שמן לא קטנים, במיוחד המבוגרים. לא קריטי אם אתה בודק פעם ביומיים-שלושה.
    את שלי אישית הבאתי ב-11 אלף, השקעתי קצת בפחות מ-4 ומאוד מבסוט מהאופנוע.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Khc צפיה בהודעה
    הוא מסוגל להגיע ל140 (לא טרחתי מעולם להגיע איתו לשם) .
    אני רוכב איתו על 100-120, הוא סבבה לגמרי.
    ברכיבה ארוכה מרגיש לי שעוד הילוך היה נוח יותר, מ 60 ועד הסוף זה רק על חמישי.
    חסר מד סל"ד, מד טמפרטורה, אופנוע זול כבר אמרנו.
    אם רכיבה רגועה זה הקטע שלך, אז זה לגמרי הוא (או כל אחד מהמקבילים הזולים שלו)

Send from my OnePlus 3T
    הנסיעה שלי רגועה בתכלס אלא אם מישהו יעצבן אותי ואני ארצה לעקוף
    אבל רוב הזמן רגועה אני לא צריך להגיע מעל 140 לא קורץ לי כל ה180 200 ואלה כי זהלא יעזור לי
    מד סלד דווקא להרבה אופנועים אין לפי מה שידוע לי
    הבדל חודשי של כ-150 שקלים, זה מה שיהרוג אותך?
    מבין את השיקולים אבל באמת שמנסיון אם שומרים עליו ה-GS ישרוד גם מלחמה גרעינית, וגם אם קורה לו משהו זה אופנוע מאוד פשוט שלא קשה לתקן בו כמעט כלום.
    צליל טוב, מראה סביר, המון חלפים (המון), קהילה בינלאומית גדולה וגם בארץ יש אחת קטנה בפייסבוק, לא מתרגש מאף מרחק וגם ב-180 קמ"ש מנוע בריא יוכל לסחוב ולסחוב.
    מה שכן - זללני שמן לא קטנים, במיוחד המבוגרים. לא קריטי אם אתה בודק פעם ביומיים-שלושה.
    את שלי אישית הבאתי ב-11 אלף, השקעתי קצת בפחות מ-4 ומאוד מבסוט מהאופנוע.
    לאיודע הבנתי שהביטוח מעל 250 יקר רצח
    יש עוד אלטרנטיבות? ולמה היית צריך להשקיע 4 אלף באופנוע

Senior Member
    בתקציב שלך זה באמת או 500 ישן או 250 יחסית חדש ולא יפני, אם אתה באמת מודאג מתקלות ולא רוצה להתחיל להתעסק במכניקת אופנועים אז ה-250 הקוריאני יספיק לך. קח את הדיאלים וסע לשלום.

ולמה להשקיע 4 אלף באופנוע? כי האופנוע בן 15 עם בלאי טבעי בלי קשר למצבו, לכן מחליפים דברים כמו צמיגים, מותחן טיימינג, אורות, מכוונים קרבורטורים, מבצעים טיפול גדול ומכוונים שסתומים. תחזוקה סטנדרטית לכל דבר.

Junior Member
    בתקציב שלך זה באמת או 500 ישן או 250 יחסית חדש ולא יפני, אם אתה באמת מודאג מתקלות ולא רוצה להתחיל להתעסק במכניקת אופנועים אז ה-250 הקוריאני יספיק לך. קח את הדיאלים וסע לשלום.

ולמה להשקיע 4 אלף באופנוע? כי האופנוע בן 15 עם בלאי טבעי בלי קשר למצבו, לכן מחליפים דברים כמו צמיגים, מותחן טיימינג, אורות, מכוונים קרבורטורים, מבצעים טיפול גדול ומכוונים שסתומים. תחזוקה סטנדרטית לכל דבר.
    ראיתי עכשיו את האינאזומה של סוזוקי מה אתה אומר? עדיף על דיאלים? דיי אוהב נייקד וזה(ראיתי אחד שמוכר ב15500 פשוט)

Member
    על האינזומה למדתי לרשיון, כלי שנראה ומרגיש מהודק. וגם חזק מספיק. על דיאלים עשיתי נסיעה קצרה ופחות אהבתי, אולי הכלי הספציפי היה שבור. לדיאלים יש הרבה יותר פלסטיקה והאינזומה יותר "ערום" מה לדעתי האישית נוח ועדיף אבל זה עניין של טעם. האינזומה אחלה אופציה אם היה לי מספיק כסף בזמנו הייתי שוקל לקנות..
    למרות שמרוצה גם ממה שיש לי היום..
    בהצלחה

Member
    בלת"ק, רוכב על Roadwin כבר שנה וחצי בערך, 30 ק"מ לצד כמעט כל יום. אחלה אופנוע תקציב (מלבדו רכבתי רק על דיוק 200 כשלמדתי לרכב), מגיע בלי קושי למהירויות מספקות שמאפשרות לך להשתלב בנתיב השמאלי בלי לעכב אף רכב, לא היו לי בינתיים תקלות שנבעו מהאופנוע עצמו. ממליץ.