הונדה ג'אז זה מה שרציתי להמליץ לך כבר מתחילת קריאת ההודעה שלך.
רכב מצטיין. נוח, מרווח, חזק, חסכוני ולא גדול מדי לחניה עירונית צפופה...
כמעט שלא הגיוני שכל זה באוטו אחד.
ממליץ מנסיון אישי.
אישתי מנמקת על רצונה לחדש לה את הרכב, היום נוסעת על מאזדה 3 2008. רכב אמין, פשוט, ללא תלונות מהותיות (עם כי גיל עושה את שלו לגימורים פנימיים, פלסטיקים וכו..)
צורך - נסיעות יומיות בית-עבודה בתוך העיר, הסעות ילדים, לעיתים רחוקות יציאות בין-עירוניות.
תא מטען שיהיה סביר (קניות, תיקים של ילדים), שלא יהיה מאיים במימדים חיצוניים (נוחות להסתובב בעיר וחניות), רצוי יחסית גבוהה (או לפחות מושב נהג מתרומם גבוהה), רמת איבזור טובה, רמת בטיחות גבוהה.
לי חשוב אמינות, לכן היפניות קורצות לי
שמתי עין על הונדה jazz החדשה,הולך לבקר בסוכנות לראות אותה מקרוב.
עוד הצעות ? אשמח לשמוע דעות/המלצות
תקציב לחדש - רצוי עד 100-110
הונדה ג'אז זה מה שרציתי להמליץ לך כבר מתחילת קריאת ההודעה שלך.
רכב מצטיין. נוח, מרווח, חזק, חסכוני ולא גדול מדי לחניה עירונית צפופה...
כמעט שלא הגיוני שכל זה באוטו אחד.
ממליץ מנסיון אישי.
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
תודה, בהחלט מוסיף אופטימיות לגביו
האם תא מטען מספיק גדול/שימושי לצרכים של יום יום ? קניות בסופר, תיקי בית ספר וכו ?
כמה ילדים ואיזה גילאים?
תא המטען גדול יותר ממה שנראה מבחוץ ובקיפול הכסאות כבר הובלתי מיטת תינוק, כדור פיזיו מנופח, שידת החתלה ומראה באורך 2 מ' לתיקון (לא הכל באותה הפעם).
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
14, 12 ו9
המראה החיצוני יכול להיות מטעה, שמח לשמוע כי התא גדול מאשר עושה רושם מבחוץ
מה עם גי'פון?
בתקציב כזה אפשר למצוא אחלה רכבים.
גיפונים יפניים עדיין יקרים משמעותית (חדשים).
יד 2 יכול להיות וגם אז כנראה לא יפניים...הכוונה לכלים לא יותר מבני שנתיים עד 3
לאישה אין דעה עצמית ? צריך לבחור בשבילה ?
לי יש נסיון ממש רע עם הונדה ג'אז.
במיוחד עם הבגאז'.
נכנסתי בכזאת מאחורה (בדיוק בבגאז'), ועשיתי טוטאל לוסט לקטנוע שלא היה שלי...
;-) ;-) ;-)
הודעה מיותרת למדי. מאוד סביר להניח שלאישה אין דעה בתחום הרכב וכל מה שהיא רוצה זה אוטו, מקסימום בצבע מסוים ולרוב גם זה לא. ואם יש להם 3 ילדים, אז אני מאמין שלאישה יש דברים יותר חשובים לעשות מסקר שוק המכוניות.
יש לי בעבודה איזה אחד שפשוט מהלל סוזוקי קרוסאובר, אפילו כמה כאלה. בתקציב ובגודל זה יכול להתאים.
רק שבשביל משהו שייסע בעיקר בעיר - הייתי שואף לגודל מינימלי, ובשביל משהו פרטי הייתי מתחשב בצריכת הדלק - לא יודע איך הנ"ל בזה, (בליסינג לא ממש מתעניינים).
אסביר:
לאישה יש רצון לרכב יפה, חדש, נוח, גבוהה (או ישיבה גבוהה, אנחנו משמעותית מתחת ל1.90 :-)) ), מאובזר ברמה טובה.
כפי שנירמז עיי jack - חשוב צבע :-) ושיהיה נוח לחנות בחניית בית ובעיר.
נקודה שניה חשובה, המהלך תוכנן להיות הפתעה בשבילה, לקראת יום הולדתה. לכן היא לא נשאלת שאלות ישירות. :-)
הביצוע מתוכנן כיום כיף לאישה כאשר אין לה מוסג מה הולך להיות...ואז במקום אפשרויות סטנדרטיות של מסעדה או ספה או סרט...מגיעים לסלון סוכנות רכב והיא לתדהמתה מתקבלת שם עם בברכות ומקבלת מפתחות ורכב חדש ונוצץ...
לגבי הקרוסאובר של סוזוקי..לפני 3 שנים שקלנו אותו לקחת בליסינג מטעם עבודתי..בדקנו אותו...התאכזבנו מרמת גימור ואיבזור הפנימי ותא מטען נורא קטן, כמעט לא שימושי כלל.
הלכתי ליום כיף עם האישה לכבוד יום הולדתה.
השקעתי בספא מפנק קצת יין ומסעדה טובה.
הפקדתי את אישתי בספא ויצאתי מהספא עם ימאהה XV950 מענה וחזרתי עם קוואסאקי GTR 1.4 מענג.
בכל מקרה הייתה לנו ג'אז הברידית מבחינת מרחב הרכב מרווח למדי בגאז' סביר + אם אתה חושב בכיוון של היברידית תתרחק מהונדה לטעמי המערכת אינה מוצלחת ( היו לנו גם הג'אז וגם האינסייט) המנוע רועש מאוד והשילוב של המנועים החשמליים אינו מוצלח (בהשוואה לטיוטה פריוס שיש לנו כיום).
מצטרף להמלצות על סןזוקי כלי רכב נהדרים.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
למיטב הבנתי גיאז 2017 כבר לא הברידית, או שלא מיבאים לארץ היברידית.
נראה לי אקפוץ לסוכנות לראות אותה.
וגם אולי כדאי בכל זאת לראות הקרוסאובר החדש של סוזוקי, בתקווה של שיפור רמת גימור ואיבזור פנים יחסית לדגם של לפני 3 שנים...