יאריס שקלת?
כלומר אי-שוביניזם שקול לפמיניזם,
ושנית לא דיברת על אשתו, הטענה שלך היתה לכל אישה.
יאריס לא קטנה מדי לצרכים שלו?
האוריס היברדית בת שנה +/- רכב מעולה, לשני חברים יש אותו מדווחים על 1000 קמ למיכל!
היאריס והג'אז באותו גודל?
ובאמת לא נראה שיש עוד ג'אז היברידית חדשה בישראל
חברים בו נהיה ענייניים, עזבו ענייני שוביניזם/פמיניזם וכדומה...
לדעתי הסברתי את עצמי מספיק ברור ואתם קולטים רוח הדברים
עניינים טכניים לא מעניינים את אישתי, מה שחשוב לה כפי שהסברתי: הלוק, נוחות נסיעה, איבזור איכותי, צבע כמובן :-), ונוחות להיסתובב בעיר וחנייה.
לי חשוב אמינות, פרקטיות (למשל מרחב הפנימי, גודל שימושי של תא מטען ללא קיפול מושבים), חיסכוני בדלק באופן סביר.
אגב, פעם היה בשוק יונדאי Ix35 שהוא ג'יפון עירוני,לפני כמה שנים אישתי נדלקה על המראה החיצוני שלו. היום משום מה הוא לא מופיע יותר בדגמי 2017 אצל יבואן
יאריס כן נלקח בחשבון, אומנם משום מה פחות מתחבר אליה, נראה לי קטנה יותר מג'אז במיוחד בתא מטען.
היום היא במאזדה 3, נראה לי קפיצה ליאריס היא הקטנה מורגשת יותר מג'אז...אולי טועה...
האמת שיש את היאריס וורסו שנותנת מרחב פנים מגדול לגבי המראה זה נתון לוויכוח ( לא בקי במחירים).
לגבי הג'אז אני לא יודע אם עדיין יש הברידי או לא ואם לא אז בצדק הונדה במקרה של ההברידיות שלהם (לפחות נכון למה שהיה לנו ) פישלו.
untitled.png
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
היאריס וורסו שבתמונה המצורפת היא מלפני כמה שנים והוחלפה בצורה חסרת אופי ומגודלת (מחלה שרוב היצרנים לוקים, ניפוח בדורות הבאים )
הישנה נהדרת אבל מוכרי יד2 של טויוטה חיים בעולם מקביל, מחירים מנופחים ללא שום קשר למציאות ולתחרות,
לדוגמא : טויוטה ראב4 קצר דור1 (אנחנו מדברים פה על שנת 2000 כשנה האחרונה ) נמכר במחירים הזויים המגיעים ל 30 אלף ש"ח גם עם נסועה מטורפת.
רשמת שהיאריס קטנה מידיי ולאחר מכן שאלת אם הן באותן מידות.
אז הקשר הוא שגם אם היאריס קטנה מהג'אז היא עדיין יכולה להתאים לדרישות.
אני פשוט לא מצליח להבין.
כביכול הן שתיהן סופר מיני?
ובכל זאת אי אפשר להסיק מזה לגבי נפח האחסון או נוחות הישיבה וכו'.
בשביל להשוות צריך להסתכל על:
נפח תא אחסון + עומק תא אחסון + גובה תא אחסון + רוחב תא אחסון + האם יש אלכסנים מוזרים או בליטות של רמקולים ותאורה
האם הכסאות האחוריים מתקפלים לרצפה, כמה גובה הרצפה מוסיפה, כמה תקרה יש
מה הרוחב של הספסל האחורי.
אגב בנושא הבטיחות.
בטיחות אקיבית נראית קצת יותר טובה בג'אז.
לאף אחת מהן אין בקרת שיוט אדפטיבית או יכולת להמנע מתאונה חזיתית במהירות גבוהה.