אני גם חיכיתי פעם כמה שבועות למשאבת דלק ממטרו.. למזלי אני תמיד עם כלי ספייר אחד לפחות.
בקאוואסאקי gtr יש חיישני אוויר ושלט קרבה שמתקשרים עם המחשב של האופנוע.
על מנת להגדירם יש צורך במערכת הkds3 או בעברית מערכת דיאגנוסטיקה שבאמצעותה מגדירים את שלט הקרבה והחיישנים או מאתרים תקלות.
אני בימים אלו מברר רכישה של המערכת מחו"ל על מנת לפתור את עצמי מעונשה של מטרו וכמובן אשמח לעזור לכל מי שיצטרך עזרה.
אני מצאתי כמה דברים ומקווה להביא אותם באפריל הקרוב.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
לא חסרים מוסכים שמחזיקים ספר רכב ומתעדכנים מול היצרן.
יתרה מכך, שיוכיחו הם שהנזק נגרם מהתקנה לא נכונה או שבכלל היתה התקנה לא נכונה.
הטעות שלך, החוק דורש ממך להוכיח שהעבודה במוסך נעשתה בהתאם להוראות היצרן
Sent from my m3 note using Tapatalk
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
אם הבנתי נכון פותח השרשור מתלונן על אספקת חלפים ולא על נזק שנגרם מהתקנה לא נכונה.
הדבר היחיד שאפשרי שלא הוזמן החלק הנכון.
בגדול מחזירי שמן למזלג ועוד לאופנוע שאני מניח שהוא יחסית נפוץ להבנתי צריכים להיות במלאי של מטרו ואין סיבה שלקוח ימתין עד להגעתם.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אכן התלונה היא לא בגין שירות תיקון, אלא בגין אספקת חלקים.
אינני יודע היכן בוצעה הטעות, בכל מקרה לא על ידי המוסך שלי. בין אם ע"י מטרו ועובדיה שהזמינו את החלק מהיצרן, או במשלוח עצמו של היצרן מחו"ל.
שורה תחתונה, מדובר בשירות שניתן ע"י מטרו והם אלו שצריכים לקחת עליו את האחריות.
אציין שלטיפול הגעתי מוכן עם חלקים שהזמנתי מבעוד מועד. מחזירי שמן ו-Guide Bushings. הבעיה הייתה שלאחר שפורק הבולם נתגלה בו חלק פנימי אחר שבור שאותו לא נהוג להחליף בדר"כ (וזו גם הסיבה שלכאורה לא היה במלאי היבואן)
אם יש לך הקלטות, יש לך תיעוד של כל מקרה + תמצא את הסעיף בחוק שהם מחויבים להחזיק חלקי חילוף עד 7 שנים משנת הייצור של הכלי...
ופשוט תלך לתביעות קטנות ותגיש אחת, תביעה מקסימלית על הפרה ישירה החוקים שכתוצאה ממנה נגרמה לך עוגמת נפש.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
עד כמה שידוע לי, החוק אומר שהיבואן מחוייב לכבד אחריות כל עוד האופנוע טופל במועד במוסך מורשה.
רכשתי לא מזמן אופנוע באבניר, שאלתי את השאלה במפורש והשיבו לי בחיוב. כך גם נהגתי בטיפול ההרצה שנעשה באופרוד.
לפני כשבועיים הוזמנתי לריקול סלילים באבניר. השאלה אפילו לא נשאלה. העליתי גם בעיה אחרת ונאמר לי שאין בעיה ושזה יטופל במסגרת האחריות, למרות שידעו שאת הטיפול עשיתי במוסך אחר.
מטרו לדעתי מצטיינים (לרעה) בכל הקשור למחיר וזמינות חלפים. בשל כך וויתרתי על רכישת MT07 טרייסר חדש למרות שקסם לי. דל"ב מניסיוני מצטיינים לטובה. הייתה לי חוויה גרועה במיוחד עם מוסך הונדה אבל זה היה מזמן. מקווה שהשתפרו, למרות שאני כבר לא אתעסק עם "מאיר". עוד לא יודע לגבי אבניר...
אני חושב שצריך לנצל כל הזדמנות להבהיר ליבואנים שאת הקונים שהם מרוויחים בחווית קניה טובה הם מפסידים (לעיתים לצמיתות) בגלל חווית שרות גרועה. אנחנו משתמשים בשרות הרבה יותר מבמכירות.