המליצו פה כמה פעמים על גדי מבית ספר "או קיי"
לא ניסיתי בעצמי
אני עשיתי את הרשיון A2 שלי אצל אמנון מאזור גני התערוכה וממש לא אהבתי, מישהו פה ממליץ על חגי שנמצא לידו כי אני ממש עוד מעט מתכוון לעשות A1? אם לא אז האם יש לכם המלצות על מורי נהיגה טובים באזור תל אביב ואם לא אז בר"ג, בפ"ת, ראשון לציון, הרצליה, חולון(כלומר באזור המרכז)?
תודה מראש
המליצו פה כמה פעמים על גדי מבית ספר "או קיי"
לא ניסיתי בעצמי
בתור אחד שגם למד רכיבה בפ׳ת, התחלתי עם מורה שהשם שלו מתחרז עם קמח, שהיה לא פחות ממזעזע.. גם לא היה לי נסיון קודם והוא פשוט היה גרוע בכל קנה מידה אפשרי.
ברחתי ממנו אחרי שני שיעורים.
ממליץ לך על קפלר שהם לא מלמדים רק לעבור את הטסט אלא גם על איך לרכב.
בהצלחה
תעיף את המורה לקיבינימט...
אל תדאג, אני עברתי מורה אחרי 6 שיעורים ובשיעור השמיני נפלתי פעמיים בשמיניות כשתרגלתי בפעמים הראשונות ועברתי טסט ראשון שמונה שיעורים לאחר מכן....
ובנוגע לחגי, המורים שם לא יושבים עליך אחד על אחד..זה בד"כ הסבר קצר ואז לתרגל, ופעם בשיעור יוצאים החוצה לתרגל פניות ונסיעה בתנועה. לי זה היה מתאים אבל אולי אחרים יעדיפו יותר יחס אישי...
רק רציתי לעדכן:
בהמלצה של אחד מהכותבים פה הלכתי לבית ספר אונו בפ"ת. השיעור היה מהנה מאוד ונתן לי הרבה ביטחון להמשך וכבר קבעתי שיעור המשך.
אני עשיתי אצל חגי רשיון ללא הגבלה בתקופה שזה היה מעל 500, וכלל רק מבחן שליטה. לא יכול להעיד על האיכות כי בגדול כל מה שהוא עשה זה לתת לי אופנוע וללכת לתרגל עצמאית במגרש. אבל ההתרשמות היתה שגם למי שבאמת בא ללמוד (רשיון ראשון ) היחס היה דומה.
התרשמות לטובה (מצפיה בלבד) יש לי ממורה בפ"ת שיש לו שיער לבן מתולתל (אולי היה פעם ג'ינג'י) ארוך. יוצא לי לראות אותו הרבה בכביש וכמה פעמים גם במגרש, והוא מסביר לתלמידים מצוין ובסבלנות.