אם אתה עושה עבור הכייף האישי והרצון להתנסות, סחטיין אבל קח בחשבון שעל כייף משלמים!

יש מצב שלא תוכל להחזיר את ההשקעה שלך!

אם אתה עושה את זה לבדוק אפשרות להיות מסחרי, קח בחשבון שגם אם יש לך מוצר מצוין
אתה רק עשרים אחוז בדרך להצלחה. יש היום הרבה סוגי בירה על שוק מצומצם, ומערך השיווק
ההחדרה וכיוצ"ב אוכל כל חלקה טובה בדרך לרווח אמתי.

הלקוח הישראלי לא אוהב לשלם, הוא רוצה הרבה אלכוהול במעט נוזל בכדי לתפוס ראש, הוא
אינו אנין טעם או בעל חך רגיש, בקיצור בכדי להגיע לאן שאתה מכוון צריך הרבה יותר מזל משכל.

כמי שמכיר קצת ממעשי ידך (מתחום הבישול כמובן) אני בטוח שהמוצר יהיה מושלם...