אז אחרי הרבה לבטים ונסיעות מבחן - התחדשתי !
הנבחר: Downtown 350i ABS (צבע כסף)

מחיר למזומן (צ'ק או העברה בנקאית): 31,500 ש"ח על הכביש.
(הם פתחו אופציה ל - 60 תשלומים, לא יודע בריבית של כמה. אני כן יודע שהם עובדים עם "מימון ישיר")

אפתח בתודה רבה לחברי הפורום שעזרו לי מאוד בבחירה והקנו לי ידע רב בנושא.

רשמים:
סופסוף קטנוע באמת יפה של קימקו.
קטנוע נוח מאוד, יציב מאוד ומקנה תחושה מאוד בטוחה על הכביש.
המראות (עקב אכילס בקטנועים אחרים - Joymax 250 לדוג') מעולות, וברגע שרכב יוצא לי מהמראה הוא כבר נמצא בזווית של העין.
לשולחי הרגליים - הרבה יותר פרקטי מאשר הדגם הישן (אני בד"כ לא שולח רגליים).
מבחינת פתיחות וכדו', לא עושה את זה, אז באמת אין לי מושג (מה שכן, קטנוע מאוד חזק).
בעל 30 כ"ס (כמו בדגם הקודם אם אני לא טועה).

חווית נסיעה:
עד היום רכבתי על Joyride 125, ובכנות המעבר לקטנוע גדול הפחיד אותי מעט.
כל החששות עברו מהרגע שהתחלתי לנסוע, הקטנוע נוח מאוד, ישיבה זקופה, המון מקום.
בנסיעת מבחן שעשיתי על הדגם הקודם, הוא הרגיש לי מאוד קשוח, וכל מהמורה בכביש הורגשה בברור, הדגם החדש מתמודד עם הכביש בצורה הרבה יותר חלקה לדעתי.
ומעבר לזה, הכלי מגיב מצויין והשליטה חלקה, המעצורים חזקים מאוד (כולל ABS), המראות מעולות (השדה ראייה גדול מאוד), האורות חזקים מאוד (ובאורות גבוהים ניתן לראות בברור עצמים במרחק), ובכלל אני מרגיש בטוח מאוד ברכיבה עליו.
ב - Joyride הייתי מגיע למהירות מקסימלית של 90± קמ"ש, אז כמו שאתם מבינים לא יצא לי אף פעם לנסוע במהירויות גבוהות.
ב - Downtown הגעתי ל - 100 קמ"ש ושייטתי, הרגשתי כאילו הקטנוע אומר לי: "אוקיי, נו… נוסעים?!", לא מרגיש בכלל.

אבזור:
משקף קצר.
תא מטען גדול, מספיק ל - 2 קסדות.
בצידי הכידון, אחד משמאל ואחד מימין, ישנם תאים פרקטיים ונוחים לשים בהם פלאפון, ארנק, מפתחות וכו' (בתא השמאלי יש גם יציאת USB להטענת הפלאפון - נוח מאוד!)
אופציה להוסיף סבל אחורי עם הגבלת משקל של עד 5 ק"ג.
הג'ק אמצע וצד יציבים מאוד. נוסף לכך, הקטנוע לא מניע במידה ולא סגרתם את אחד מהם.

מורכב:
יצא לי להרכיב רק פעם אחת.
התגובות היו מעולות, מושב מרווח ונוח (לפי מה שהבנתי אין אפשרות להוסיף משענת למורכב האחורי).

חסרונות:
שלא נדע טפו טפו טפו

לסיכום:
קטנוע מצוין, במחיר הרבה יותר שפוי משל המתחרים, ונראה לי בכלל מושלם למי שרוצה קטנוע מעבר לכלים גדולים יותר, או מחפש נסיעות קצת מחוץ לאזור החיוג שלו.
ובכל זאת, אל תתפשרו על נסיעת מבחן - מה שנוח לי, לא בטוח נוח לכם.

תקופת ההרצה של ה - Downtown היא עד 1000 קילומטר (אני הגעתי לכ - 300 קילומטר), אשמח לעזרתכם בעניין:
א. מה זה? ולמה יש את זה?
ב. מה מותר ומה אסור לעשות בתקופת הרצה?
ג. מה הדברים שחשוב שאשים לב אליהם בתקופה זו?
ד. מה נורמאלי שארגיש בתקופת ההרצה (שאחרי תקופת ההרצה אני אמור להפסיק להרגיש)?
ה. ואחרון חביב, אני רוצה לגשת לקורס רכיבה ב"אופנוען מאומן" (- הבנתי שזה בגדר חובה לכל רוכב דו-גלגלי), האם כדאי לגשת בתקופת ההרצה או עדיף לחכות שתגמר?

אשמח אם תוכלו להרחיב, אם יש משהו חשוב שאדע ולא שאלתי עליו.

המון תודה ושנסע בזהירות