יש של puig
איזה סליידרים מומלצים לקניה לנינג'ה 300?
מעדיף כאלו שלא מצריכים חיתוך כלשהו של הפיירינג.
חשבתי להזמין מחו"ל את אלו של Shogun,
אין משהו מתאים לכלי הנ"ל בארץ במחיר שפוי?
מטרו מתמחרים סליידרים "אורגינלים של הכלי" בקרוב ל 3K![]()
יש של puig
ראיתי את הסליידר של PUIG
https://admotor-sport.com/product/6562n/
אבל בגלל שאני חדש בתחום לא הבנתי אם המחיר הזה הוא לסליידר אחד או שניים.
אם זה המחיר לסליידר אחד אני מעדיף לקחת קורס רכיבה במקום :/
לא נראה לי שמוכרים סליידרים ביחידים. בכל מקרה אני עם סליידרים של פויג' והם הוכיחו עצמם (אומנם מנפילה בעמידה).
הסליידרים של PUIG מגיעים בזוגות והמחיר הוא לשני הצדדים.
הם עושו עבודה מעולה לכמה וכמה לקוחות שהרכבתי להם.
סליידרים יכולים לשמש כציר בתאונה ולגרום לפגיעת שלדה בקלות. עד שלא ראית אופנוע מתעופף איזה 6 פעמים בגלל סליידר לא ראית כלום.
ואומר את זה בתור מישהו שהיה לו סליידרים. קח בחשבון שגם הסליידרים אמורים להתעקם מעל עוצמה מסוימת בשביל לא לגרום לפגיעה בשלדה, ככה שהתועלת שלהם בפועל היא רק במהירויות מאוד נמוכות. עכשיו תחשוב אם זה שווה לך את הסיכון. היו לי את שלShogun דרך אגב.
בהחלקה במהירות סבירה, הסליידר יכול להציל את הרגל שלך ממחיצה על ידי האופנוע.
https://www.youtube.com/watch?v=ti1TG3xGAfY
מעניין. את זה לא ראיתי עד עכשיו, אם כי זה לא נראה לי משמעותי, הכידון והרגליות עושים בערך את אותה עבודה.
Puig ו R&G יעשו את העבודה ותוכל למצוא ראשים חלופיים בעת הצורך.
ככלל, סליידר טוב אמור לספוג את האנרגיה כך שראש הסליידר ישבר / יסדק, אך ימנע את העברת האנרגיה לאופנוע.
אישית, אני נגד סליידרים שקודחים לשלדה מאחר והם פוגעים בחוזק השלדה ואף מגבירים את הסיכוי לשבירת השלדה בנק׳ עיגון הסליידר בעת פגיעה. יתרה מכך, סליידר שמחובר במיקום שאינו יעודי מסוגל לסכן אותך - למשל סליידרים שממוקמים ליד רגלית העברת ההילוכים ששרוכים יכולים להיתפס בהן (כן ישנם רוכבים ללא מגפי רכיבה) או שהרגל תיתקל בהן ותמנע העברת הילוכים ברגע הכרחי.
הפוך, במהירות נמוכה וקטור הפגיעה הוא מאונך (בקירוב) לקרקע ומשקל האופנוע + הרוכב יחד עם כח המשיכה עלולים לגרום למכה חזקה כלפי פנים.
במהירות גבוהה, כשהאופנוע מחליק כתוצאה מ- low side האנרגיה מתפזרת בין כל נקודות המגע של האופנוע בקרקע. הסליידר הוא אחת מהן והוא בד"כ לא היחיד (זה שבמרכז השלדה) לפגוש את הקרקע, אבל הוא עוזר לשמור על כמה מהחלקים החשובים והיקרים ביותר באופנוע.
או בקיצור, תפקידו של הסליידר הוא בדיוק כשמו...
תלוי בסוג ובגודל הסליידר, אבל בהחלט נכון.
+1![]()